€ 76,90
€ 60,75
Bespaar 21% (€ 16,15)
Promotie -21% korting geldig t.e.m. 28/02/2019
Dit product wordt gratis geleverd!

Omschrijving van Osteoplus Beste Keuze Kuur

Osteoplus Beste Keuze Kuur om langdurig te onderhouden.

Gebruik van Osteoplus Beste Keuze Kuur

Aangeraden wordt om onderstaand onderhoudsschema te volgen: 3 tabletten Osteoplus Max in te nemen per dag, ’s morgens, ’s middags en ’s avonds, met een groot glas water (200 ml)

Ingrediënten Osteoplus Beste Keuze Kuur

Dagdosis bevat:
- 1500 mg Glucosamine sulfaat
- 1200 mg chondroïtine sulfaat
- 300 mg msm
- 80 mg vitamine C*

*Vitamine C draagt bij tot een normale collageenvorming voor de normale werking van het kraakbeen.
€ 76,90
€ 60,75

Laatste reviews en ervaringen met Osteoplus beste keuze kuur

Schrijf een review
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Ik neem dit product al enkele maanden in om kraakbeenverlies te verminderen. Het geeft me voldoening, mijn osteoporose is verbeterd Ik vond het op uw site tegen een redelijke prijs, het stelt mij in staat om het te laten leveren en de verzending is zeer snel.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik neem dit product al jaren en ik voel me soepel en fit. Ik fiets, turn en doe aan yoga. Zonder dit voedingssupplement zou ik mijn knieën te zwaar belasten.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Al jaren neem ik dit en daardoor kan ik zonder pijn of hinder door het leven Eigenlijk stelt het nemen van dit voedingssupplement een operatie voor een knieprothese uit.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Sinds ik osteoplus max gebruik heb ik merkelijk minder pijn in mijn knieën en gewrichten. Als ik ermee stop heb ik daar meer last van, zeker bij het nemen van trappen en lang wandelen. Het is veel goedkoper via deze website dan in de apotheker zelf zeker met voordeeldozen voor 4 maanden.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  we gebruiken deze behandeling al meer dan 10 jaar met vergelijkbare moleculaire capaciteitsproducten. Deze is compleet met MSN en Vit.C, vandaar het uitstel van een knieprothese.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Tot nu heb ik nog geen spectaculaire verandering maar voel mij zeker niet slechter. Neem het nog niet lang genoeg denk ik. Dus ik wacht nog even af. Ik geloof er wel in , dus neem ik het zeker voort.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Hallo al enige tijd had ik last van mijn knieen. Mijn huisdokter rade me osteoplus aan. Nu enkele jaren verder neem ik deze nog steeds omdat het ook daadwerkelijk helpt
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  de osteoplus beste kuur is bijzonder goed geschikt voor zijn inhoud met de smm en vitamine c erbij , geven aan de gewrichten een zeer verlossend gevoel
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ideaal product voor het geval je problemen hebt met je gewrichten en je kraakbeen... vroeger had ik geregeld pijn in mijn knieën... sinds ik het product neem is die pijn verdwenen...
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit is een prima product, ik gebruik het al meer dan 10 jaar en ben er heel tevreden over. goed prijs/kwaliteit en snel geleverd, meer moet het niet zijn.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Een product dat me al jaren helpt bij geen pijn te hebben na het kraakbeenverlies dat ik aan mijn linkerenkel opgelopen heb. Ik blijf er van versteld staan, je moet het wel dagelijks blijven gebruiken.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Ik heb nu al bijna 10 jaar last van artrose van de heup; dit voedingssupplement is voorgesteld door mijn arts en ik moet opmerken dat regelmatig gebruik het mogelijk maakt om een te snelle achteruitgang van het gewricht te voorkomen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik neem Osteoplus reeds meerdere jaren en dit met succes. Het product werd aangeraden door een prof van het UZ te Gent. Daar ik het reeds zolang neem vroeg ik aan mijn huisdoctor of het niet raadzaam was Oteoplus te stoppen. Hij antwoorde neem het maar verder.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik neem dit product al jaren voor het herstel en onderhoud van goed kraakbeen en voor soepelere gewrichten. De pijn vermindert ook want MSM helpt tegen de ontsteking. Dankzij Osteoplus Max heb ik veel minder last van artrose en hernia.
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Nieuwe verpakkingen denk ik aan de Ostéoplus max voordeelverpakking die ik in het verleden heb gekocht. Nog steeds even effectief als altijd, natuurlijk, zou ik niet zonder kunnen. Echt effectief in het verlichten van pijn als gevolg van reuma.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Goede werking, gemakkelijk te gebruiken, goede ondersteuning voor het lichaam bij het vele sporten . Neem dit het ganse jaar door , geen letsels waarneembaar.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  NEEM DIT PRODUKT NOG MAAR ENKELE WEKEN. Maar daarvoor gebruikte ik al 'n 3-tal jaren 'n soortgelijk produkt, op aanraden van professor uit UZ-Pellenberg. Ik kan echter niet zeggen of mijn beenderen slechter zouden zijn, als ik dit soort voedingssupplement niet had genomen.Maar ik betrouw op de woorden van de professor.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Sedert ik per dag 3 stuks : 1 s'morgens 1 s'middags 1 s'avonds van deze Osteoplus neem zijn mijn gewrichten in mijn kniëen enorm verbeterd.Ik kan het iedereen maar aanbevelen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Na een pijnlijke dubbele hernia beginnen gebruiken als natuurlijke ontstekings remmer is zonder bijwerkingen , kan ik van de andere niet zeggen , ik kies voor dit ipv al die pijnstillers .
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Een aantal mensen in mijn omgeving hebben gewrichtsklachten, dat gaat van heupproblemen tot artrose en rugproblemen. Zij hebben allemaal baat bij deze tabletten van Osteoplus. Het maakt hen pijnvrij en soepeler. Wij zijn dus erg tevreden en zullen dit blijven gebruiken.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  meerdere jaren gebruik ik dit product, ik heb er baat bij om het ononderbroken in te nemen. Mijn kinesiterapeut raadt me ook aan om glucosamine in te nemen. Ik heb dan minder pijn in de gewrichten.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Osteoplus Max doet echt wel zijn werk, dat merk ik als ik te laat heb besteld en het dus een paar dagen zonder moet doen. Ik zal dus helaas gedoemd zijn dit voor de rest van mijn dagen te moeten nemen.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Natuurlijk heb ik geen controle mogelijkheid, hoeveel pijn zou ik hebben indien ik stop met Osteoplus, ik heb in ieder geval minder pijn sedert de inname, maar ik ben ondertussen ook gestopt met werken.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn echtgenote is er heel goed mee. Ze heeft geen last meer van gewrichtspijn. Waarom dan 4 wel omdat ik het ook neem maar of het bij mij even goed werkt weet ik niet maar ik durf er niet mee te stoppen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik neem nu OSTEOPLUS sedert ongeveer een jaar. Voordien had ik veel last van pijnlijke gewrichten in tenen, voeten en knieën. De verbetering is opmerkelijk. Toen ik eens noodgedwongen enkele dagen zonder OSTEOPLUS verder moest nam ik het verschil direct waar.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Na veel pijn in mijn handen en vooral onder aan de duimen bij de pols, ben ik Osteoplus gaan slikken. Ik gebruik 1 tablet per dag. De pijn is verminderd nadat ik Osteoplus gebruik. Ik ga voorlopig maar door!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Als sporter op het hoogste niveau in België helpt dit supplement me om sneller te recupereren na zware inspanningen. Preventief draagt het ook bij tot minder blessures.

Osteoplus Beste Keuze Kuur kopen

Je kan Osteoplus Beste Keuze Kuur van het merk Osteoplus, geproduceerd door VEMEDIA CONSUMER HEALTH BELGIUM , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Gewrichten of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Spieren & Gewrichten