€ 79,82
€ 70,24
Bespaar 12% (€ 9,58)
Dit product wordt gratis geleverd!
Ostenil Plus Injection 40Mg/2Ml 1 stuk
Ostenil Plus Injection 40Mg/2Ml 1 stuk
€ 79,82
€ 70,24

Laatste reviews en ervaringen met Ostenil plus injection 40mg/2ml

Schrijf een review
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  De injectie van het product, onder radiocontrole, verliep perfect. Geen pijn, geen ongemak in de dagen die volgden. Voor echte effectiviteit op de langere termijn zullen we moeten wachten.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  mijn moeder is zeer tevreden met ostenil,en is beterkoop dan bij de aphoteker. zo lang nodig is zal ik alles bestellen via Farmaline, zelf andere produkten.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Ostenil plus besteld voor knieklachten,online besteld en betaald en was snel in huis. Huisarts heeft injectie gezet en vond het vreemd dat er geen naald in de verpakking zat. Nu maar afwachten of het gaat werken.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Uitstekend product! Gemakkelijk om te gebruiken door de beoefenaar, met langdurige resultaten en zeer weinig bijwerkingen voor patiënten. Ook een zeer goede prijs van Farmaline en zeer snelle levering. Bedankt!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Na meer dan 10 jaar gebruik van ostenil 2 ml deze winter overgestapt naar ostenil plus in de hoop van nog betere smering . Totnogtoe positief resultaat . Zou volgens mijn arts langer moeten inwerken .Zeer tevreden over het produkt
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik dit product al gedurende 2 jaar. Uitstekend product, het stelt het moment dat ik nieuwe kniën nodig heb uit. Ik ben ervan overtuigd, dat ik zonder dit product geen tennis en cricket kon spelen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Het product kwam heel snel aan, en de bestelling verliep zonder problemen. Dit is de eerste keer dat ik dit product heb gebruikt, dus ik ben nog niet zeker van de uitkomst van mijn patiënt. Maar een week later merkte mijn patiënt al vooruitgang.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer gemakkelijk om te bestellen en bovendien nog eens snel geleverd. Ik gebruikte vroeger Ostenil Durolane en Monovisc maar Ostenil Plus is gemakkelijker in gebruik en tevens ook betere resultaten.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product heeft de aanhoudende pijn die al drie weken bezig was verlicht. Ik heb een behandeling van 3 injecties nodig gehad. De service van Farmaline was geweldig want 1 stuk was beschadigd en ze hebben onmiddellijk een vervanging opgestuurd.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik had 2x Ostenil Plus besteld omdat dit veel goedkoper uitkwam dat wat ik gewend ben te betalen voor dit product. Ik heb het product binnen de levertermijn ontvangen en heb het product 1x laten injecteren in mijn knie door de dokter. Wanneer ik de gewenste resultaten bekom zal ik het product ook in mijn andere knie laten injecteren. Zeer tevreden over de service van Farmaline. Snelle klantendienst en je kan je pakketje opvolgen dankzij track & trace.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb 2 van deze injecties gekocht voor mijn moeder die last heeft van artritis. De injecties hebben geen ongemakken veroorzaakt en de dokter was zeer goed. Ik hoop dat het zal werken. Ik ben zeer tevreden met het bestel/leveringsproces.

Ostenil Plus Injection 40Mg/2Ml kopen

Je kan Ostenil Plus Injection 40Mg/2Ml van het merk Ostenil, geproduceerd door TRB CHEMEDICA AG , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Spieren & Gewrichten > Intra-Articulair