Ortopad Cotton Regular Boys Oogpleisters 50 stuks

€ 28,48
€ 22,78
Bespaar 20% (€ 5,70)
Promotie -20% korting geldig t.e.m. 30/04/2018
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Ortopad Cotton Regular Boys Oogpleisters

Oogpleister voor orthoptische therapie. Bestaande uit zacht katoenen vlies voor hoog draagcomfort. Lucht doorlatend en met hypoallergene hot-melt-lijm. Zacht kussen met lichtdichte laag voor betrouwbare occlusie, ergonomische vorm en inkepingen aan de neus. Met nieuwe grote motieven.

-5 grote motieven zonder glitter voor jongens
-afzonderlijk verpakte oogpleisters
-een gebruiksaanwijzing per verpakking

Regular Ongeveer  82 x 57 mm
Ortopad Cotton Regular Boys Oogpleisters 50 stuks
€ 28,48
€ 22,78

Laatste reviews en ervaringen met Ortopad cotton regular boys oogpleisters

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Heel mooie oogpleisters. Zoontje van 3,5 jaar is er gek op. Vooral op die met voetballersmotief en treintjesmotief. Had eerst wat schrik van de glitter in de oogpleisters als ik ze bestelde, maar dit is echt niet overdreven. Ik vind ze heel stijlvol en leuk!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zijn aangeschaft geweest voor kleinzoon Iwert. Handig zelf in huis te hebben, zo hoeft het niet steeds heen en weer gedoe te zijn met pleisters. Ideale pleisters anti-allergisch en tof met de afbeeldingen. Hij kiest er elke dag een uit en past hem aan op zijn kleding. Tof, wat de levering betreft, dik inorde
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Blijven goed plakken en met uitgesneden plooien is ideaal voor aan neus. Ook zijn de motieven mooi gelijk voor welk oog want tekening is voor bijde bedoeld.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Deze klevers hebben een nieuw design, ze vormen beter rond de neus door de extra uitsparingen in de klever. De kleefkracht van de klevers is heel goed, zelfs na 1 maal herkleven blijven ze goed hangen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Snelle verzending, de pleisters zijn perfect conform aan de gekozen modellen...wat vaak niet het geval is bij concurrenten!!! Zeer bevredigende prijs en keuze...

Ortopad Cotton Regular Boys Oogpleisters kopen

Je kan Ortopad Cotton Regular Boys Oogpleisters van het merk Ortopad, geproduceerd door TRUSETAL VERBANDSTOFFWERK , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
EHBO & Thuiszorg > Pleisters > Oogpleisters