Ortis Vruchten + Vezels Transit 30 tabletten

€ 12,43
€ 10,07
Bespaar 19% (€ 2,36)
Promotie -19% korting geldig t.e.m. 28/02/2018

Indicatie

Rabarber helpt de darmtransit te vergemakkelijken en vijg draagt bij aan een goede intestinale gezondheid.

Gebruik van Ortis Vruchten + Vezels Transit

Neem tot maximaal 2 tabletten per dag, ‘s avonds, met een groot glas water.

Ingrediënten Ortis Vruchten + Vezels Transit

Rabarberextract (Rheum palmatum L./Rheum officinale Baill. – 496 mg/tabl.); vijgenpoeder (Ficus carica L. - 80mg/tabl.) vulstof: microkristallijne cellulose; droog tamarinde extract (Tamarindus indica L. – 50 mg/tabl.), acaciavezels (Acacia senegal L. -50 mg/tabl.), rabarberpoeder (Rheum rhaponticum L./Rheum rhabarbarum L. - 25mg/tabl.); glansmiddelen: hydroxypropylmethylcellulose, hydroxypropylcellulose; kleurstoffen: titaandioxide, anthocyanen; antiklontermiddelen: talk, magnesiumstearaat, siliciumdioxide.

Waarschuwing

Bij voorkeur bewaren bij kamertemperatuur, op een droge plaats en uit de buurt van licht. Niet geven aan kinderen onder de 12 jaar.
Raadpleeg uw arts in geval van zwangerschap en borstvoeding.
Niet gebruiken op langere termijn zonder het advies van een specialist.
Er wordt aangeraden de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet te overschrijden. Voedingssupplementen mogen niet gebruikt worden ter vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding, noch van een gezonde levensstijl.
Buiten het bereik van jonge kinderen houden.
Geschikt voor vegetariërs.
Omwille van het gebruik van natuurlijke ingrediënten kunnen de kleur, geur en smaak van dit product variaties vertonen. Dit heeft echter geen invloed op de kwaliteit noch op de werkzaamheid.
Ortis Vruchten + Vezels Transit 30 tabletten
€ 12,43
€ 10,07

Laatste reviews en ervaringen met Ortis vruchten + vezels transit

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Gebruik dit bijna dagelijks, zeer tevreden over en veel gezonder dan laxeermiddelen! Een aanrader voor wie moeilijkheden heeft bij naar het toilet gaan.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ideaal middel om de stoelgang op een rustige manier te stimuleren. Het geeft geen darmprikkelende impulsen, die wat ongemakkelijk aanvoelen. Het is een aanrader voor mensen die het darmsysteem een kleine ondersteuning willen geven.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Degelijk en efficiënt product, gemakkelijk om mee te nemen, heeft resultaat en laat geen onprettige smaak achter in de mond. Het probleem wordt op een natuurlijke manier bestreden met extra vezels.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  ik ben echt geholpen door Vruchten en Vezels van Ortis. In principe neem ik 1 tablet per 2 dagen. Soms lukt het zelfs een regelmatige transit te regelen met 1 per 3 dagen. Het product moet wel efficiënt zijn want wanneer ik de inname volledig stop, stopt ook de vlotte stoelgang.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Omdat ik nogal een moeilijke stoelgang heb en ik iet constant 'echte' medicijnen wens te gebruiken, gebruik ik deze tabletten vn Ortis. Ik wissel ze af et de kauwtabletten en tot op heden heb ik hier een zeer goed resultaat mee.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik neem dit af en toe als ik een tijdje niet naar het toilet heb kunnen gaan, en het brengt telkens verlichting zonder pijnlijke krampen. Ik blijf er bij!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Goed product om vezelopname te vergroten , zonder je lichaam te belasten . Je merkt het aan een vlotte vertering zonder een opgezwollen buikgevoel . Vlotte stoelgang bovenop
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn echtgenoot heeft al jaren last van constipatie. Sedert hij deze vezeltabletten neemt is zijn probleem opgelost. Dus zeker een oplossing voor mensen met constipatie problemen. Echt een aanrader!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik dit product al jaren en ben er erg tevreden over. De tabletten zijn, in tegenstelling tot de vruchtenblokjes van Ortis, makkelijk om in te nemen. Doordat ze geen senne bevatten, heb ik er ook geen krampen van, en toch werkt het, efficiënt maar zacht.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer doeltreffend bij trage/luie darmen. ikzelf neem het al jaren met een uitstekend resultaat. Vroeger nam ik de kauwblokjes maar sinds de tabletten er zijn neem ik deze!De tabletten zijn iets handiger om in te nemen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Op aanraden van mijn arts gebruik ik deze vezel tabletten. Het is een natuurlijk produkt waar je geen buikkrampen van krijgt. S'avonds te nemen met een groot glas water en dan heb je een regelmatige stoelgang

Ortis Vruchten + Vezels Transit kopen

Je kan Ortis Vruchten + Vezels Transit van het merk Ortis, geproduceerd door ORTIS , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Ortis Fruit & Fibres MoeilijkeTransit of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Darmproblemen > Constipatie
Welzijn & Gezondheid > Darmproblemen
Welzijn & Gezondheid > Reisapotheek > Maag-Darm Problemen