€ 24,00
€ 17,93
Bespaar 25% (€ 6,07)
Product niet verkrijgbaar

Indicatie

Rabarber helpt de darmtransit te vergemakkelijken en vijg draagt bij aan een goede intestinale gezondheid.

Gebruik van Ortis Vruchten + Vezels Transit 2de aan -50%

Neem tot maximaal 2 tabletten per dag, ‘s avonds, met een groot glas water.

Ingrediënten Ortis Vruchten + Vezels Transit 2de aan -50%

Rabarberextract (Rheum palmatum L./Rheum officinale Baill. – 496 mg/tabl.); vijgenpoeder (Ficus carica L. - 80mg/tabl.) vulstof: microkristallijne cellulose; droog tamarinde extract (Tamarindus indica L. – 50 mg/tabl.), acaciavezels (Acacia senegal L. -50 mg/tabl.), rabarberpoeder (Rheum rhaponticum L./Rheum rhabarbarum L. - 25mg/tabl.); glansmiddelen: hydroxypropylmethylcellulose, hydroxypropylcellulose; kleurstoffen: titaandioxide, anthocyanen; antiklontermiddelen: talk, magnesiumstearaat, siliciumdioxide.

Waarschuwing

Bij voorkeur bewaren bij kamertemperatuur, op een droge plaats en uit de buurt van licht. Niet geven aan kinderen onder de 12 jaar.
Raadpleeg uw arts in geval van zwangerschap en borstvoeding.
Niet gebruiken op langere termijn zonder het advies van een specialist.
Er wordt aangeraden de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet te overschrijden. Voedingssupplementen mogen niet gebruikt worden ter vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding, noch van een gezonde levensstijl.
Buiten het bereik van jonge kinderen houden.
Geschikt voor vegetariërs.
Omwille van het gebruik van natuurlijke ingrediënten kunnen de kleur, geur en smaak van dit product variaties vertonen. Dit heeft echter geen invloed op de kwaliteit noch op de werkzaamheid.
Ortis Vruchten + Vezels Transit 2de aan -50% 2x30 tabletten
€ 24,00
€ 17,93
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Ortis vruchten + vezels transit 2de aan -50%

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Na reeds vele producten te hebben gebruikt, eindelijk een middel dat geen krampen veroorzaakt en de darmtransit bevordert. Dat het een natuurlijk product is, is zeker een pluspunt.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Deze tabletten helpen mijn man voor een meer regelmatige stoelgang, een regelmatig voorkomend probleem ondanks gezonde voeding en uiteraard daarbij steeds voldoende water drinken.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik neem al jaren vruchten en vezels. Vroeger de blokjes en nu de pilletjes, deze laatste zijn veel gemakkelijker in gebruik. Ik neem s'avonds twee pilletjes en dit werkt voor mij prima. Ik eet ook dagelijks een appel ,dit helpt voor mij ook prima in combinatie met ortistabletjes.

Ortis Vruchten + Vezels Transit 2de aan -50% kopen

Je kan Ortis Vruchten + Vezels Transit 2de aan -50% van het merk Ortis, geproduceerd door ORTIS , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Ortis Fruit & Fibres MoeilijkeTransit of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Darmproblemen > Constipatie
Welzijn & Gezondheid > Darmproblemen