€ 13,99
€ 11,33
Bespaar 19% (€ 2,66)
Promotie -19% korting geldig t.e.m. 30/06/2018
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van Ortis Vruchten & Vezels Regelmatige Transit Blokje

Gestandaardiseerde rabarber helpt een regelmatige darmtransit te bevorderen. Vijgen dragen bij aan een goede intestinale gezondheid. Tamarinde staat bekend om het bevorderen van de transit dankzij een ballastwerking. Havervezels dragen bij tot een verhoging van het volume van de ontlasting

Indicatie

- Voor gevallen van onregelmatige darmtransit - schaarse stoelgang - minder dan 3 maal per week
- Versterkte werking
- Helpt een regelmatige darmtransit te bevorderen door de frequentie van de ontlasting te ondersteunen (Gestandaardiseerde Rabarber, Tamarinde, Vijg)

Gebruik van Ortis Vruchten & Vezels Regelmatige Transit Blokje

‘s Avonds 1 blokje innemen met een groot glas water.

Ingrediënten Ortis Vruchten & Vezels Regelmatige Transit Blokje

Vijgen (Ficus carica L. – 7,5 g/blokje), havervezels (Avena sativa L. – 706 mg/blokje), dadelconcentraat (Phoenix dactylifera L. - 400 mg/blokje), pruimenconcentraat (Prunus domestica L.- 400 mg/blokje), tamarindepulp (Tamarindus indica L. – 400 mg/blokje, equivalent aan 670 mg tamarinde); bevochtigingsmiddel: glycerine; rabarberpoeder gestandaardiseerd in sennosiden (Rheum palmatum L./Rheum officinale Baillon, Cassia angustifolia Vahl, tarwesiroop - 196 mg/ blokje), rabarberpoeder (Rheum rhaponticum L./Rheum rhabarbarum L.– 50 mg /blokje equivalent aan 800 mg rabarber). Zonder bewaarmiddel.

Waarschuwing

Bij voorkeur bewaren bij kamertemperatuur, op een droge plaats en uit de buurt van licht. Dit product is geen snoepwaar maar een voedingssupplement op basis van rabarber gestandaardiseerd in sennosiden, tamarinde en vijgen; met een duidelijke fysiologische werking op de darmtransit. Niet geven aan kinderen onder de 12 jaar. Raadpleeg uw arts in geval van zwangerschap en borstvoeding. Niet gebruiken op langere termijn zonder het advies van een specialist. Er wordt aangeraden de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet te overschrijden.Voedingssupplementen mogen niet gebruikt worden ter vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding, noch van een gezonde levensstijl. Buiten het bereik van jonge kinderen houden. Geschikt voor vegetariërs. Omwille van het gebruik van natuurlijke ingrediënten kunnen de kleur, geur en smaak van dit product variaties vertonen. Dit heeft echter geen invloed op de kwaliteit noch op de werkzaamheid.
Ortis Vruchten & Vezels Regelmatige Transit Blokje 24 stuks
€ 13,99
€ 11,33

Laatste reviews en ervaringen met Ortis vruchten & vezels regelmatige transit blokje

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Prima produkt! Ik had last van een moeilijke transit en dit helpt me om een regelmatige stoelgang te krijgen. En nog lekker van smaak ook. Ik zou dit iedereen aanbevelen !
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Een goed product dat ik gebruik als afwisseling met de ortis pilletjes. De kauwtabletten hebben een goede smaak en ze helpen daadwerkelijk de stoelgang vooruit. Het product is voor mij alleszins een goede hulp voor de transit.

Ortis Vruchten & Vezels Regelmatige Transit Blokje kopen

Je kan Ortis Vruchten & Vezels Regelmatige Transit Blokje van het merk Ortis, geproduceerd door ORTIS , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Ortis Fruit & Fibres Regelmatige Transit of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Darmproblemen > Constipatie