€ 8,50
€ 6,72
(€ 5,60 / 100 g)
Bespaar 21% (€ 1,78)
Product niet verkrijgbaar
Promotie

Omschrijving van Ortis Vruchten + Vezels Milde Werking Stick

Gestandaardiseerde rabarber helpt een regelmatige darmtransit te bevorderen. Vijgen dragen bij aan een goede intestinale gezondheid. Tamarinde staat bekend om het bevorderen van de transit dankzij een ballastwerking. Havervezels dragen bij tot een verhoging van het volume van de ontlasting


Indicatie

- Voor gevallen van onregelmatige darmtransit - schaarse stoelgang - minder dan 3 maal per week
- Versterkte werking
- Helpt een regelmatige darmtransit te bevorderen door de frequentie van de ontlasting te ondersteunen (Gestandaardiseerde Rabarber, Tamarinde, Vijg)

Gebruik van Ortis Vruchten + Vezels Milde Werking Stick

‘s Avonds 1 blokje innemen met een groot glas water.

Ingrediënten Ortis Vruchten + Vezels Milde Werking Stick

Vijgen (Ficus carica L. – 7,5 g/blokje), havervezels (Avena sativa L. – 706 mg/blokje), dadelconcentraat (Phoenix dactylifera L. - 400 mg/blokje), pruimenconcentraat (Prunus domestica L.- 400 mg/blokje), tamarindepulp (Tamarindus indica L. – 400 mg/blokje, equivalent aan 670 mg tamarinde); bevochtigingsmiddel: glycerine; rabarberpoeder gestandaardiseerd in sennosiden (Rheum palmatum L./Rheum officinale Baillon, Cassia angustifolia Vahl, tarwesiroop - 196 mg/ blokje), rabarberpoeder (Rheum rhaponticum L./Rheum rhabarbarum L.– 50 mg /blokje equivalent aan 800 mg rabarber). Zonder bewaarmiddel.

Waarschuwing

Bij voorkeur bewaren bij kamertemperatuur, op een droge plaats en uit de buurt van licht. Dit product is geen snoepwaar maar een voedingssupplement op basis van rabarber gestandaardiseerd in sennosiden, tamarinde en vijgen; met een duidelijke fysiologische werking op de darmtransit. Niet geven aan kinderen onder de 12 jaar. Raadpleeg uw arts in geval van zwangerschap en borstvoeding. Niet gebruiken op langere termijn zonder het advies van een specialist. Er wordt aangeraden de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet te overschrijden.Voedingssupplementen mogen niet gebruikt worden ter vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding, noch van een gezonde levensstijl. Buiten het bereik van jonge kinderen houden. Geschikt voor vegetariërs. Omwille van het gebruik van natuurlijke ingrediënten kunnen de kleur, geur en smaak van dit product variaties vertonen. Dit heeft echter geen invloed op de kwaliteit noch op de werkzaamheid.
€ 8,50
€ 6,72
(€ 5,60 / 100 g)
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Ortis Vruchten + Vezels Milde Werking Stick

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  Ortis Fruits + Light Fibres sticks hebben een zeer zachte werking op onze slechte darmen. Het is vrij 100/100 natuurlijk en effectief. Je voelt je echt bevrijd na.........

  Was deze beoordeling nuttig?

Ortis Vruchten + Vezels Milde Werking Stick kopen

Je kan Ortis Vruchten + Vezels Milde Werking Stick van het merk Ortis , geproduceerd door ORTIS , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Ortis Fruit & Fibres Regelmatige Transit of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Darmproblemen > Constipatie