€ 14,80
€ 10,95
(€ 7,30 / 100 ml)
Bespaar 26% (€ 3,85)
Promotie -26% korting geldig t.e.m. 30/04/2019
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van Ortis Red Energy Bio Zonder Alcohol

Red Energy BIO zonder alcohol
Op basis van guarana: energie tegen plotselinge vermoeidheid. BIO-formule op basis van graanstroop. In monodosisflesjes van 15 ml, 1 flesje wanneer nodig.

Indicatie

RED ENERGY bevat een superactief extract van granen van de guarana, een plant die traditioneel gebruikt wordt door de Amazone-Indianen tegen de vermoeidheid, en die een onmiddellijke dosis tonus levert en:
 • Helpt de geest actief te houden
 • Helpt de waakzaamheid te ondersteunen
 • Geen zenuwachtigheid veroorzaakt

Gebruik van Ortis Red Energy Bio Zonder Alcohol

De inhoud van het flesje, puur of verdund in een koude drank innemen, wanneer de behoefte zich voordoet. Er wordt aangeraden niet meer dan 3 flesjes per dag te nemen. Bij zwangerschap en borstvoeding: medisch advies aanbevolen. Voedingssupplementen mogen niet gebruikt worden ter vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding, noch van een gezonde levensstijl. Buiten het bereik van jonge kinderen houden. Geschikt voor vegetariërs. Omwille van het gebruik van natuurlijke ingrediënten, kunnen de kleur, geur en smaak van dit product variaties vertonen. Dit heeft echter geen invloed op de kwaliteit noch op de werkzaamheid.

Ingrediënten Ortis Red Energy Bio Zonder Alcohol

Tarwesiroop* (zonder gluten), water, citroenconcentraat*, droog guarana-extract* (Paullinia cupana Kunth. ex H.B.K. – 250 mg/15 ml), maltodextrine*, natuurlijk aroma.
*Van biologische landbouw - Gecontroleerd door Certisys BE-BIO-01.
€ 14,80
€ 10,95
(€ 7,30 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Ortis Red Energy Bio Zonder Alcohol

Schrijf een review
 • fullfullfullfullfull
  5/5
  Beoordeeld door
   

  Het werkt snel en is efficiënt. Je kan het overal meenemen. De smaak valt mee, en is snel ingenomen. Wat op het flesje staat, tegen de klop van de hamer, is echt leuk gevonden !

  Was deze beoordeling nuttig?
 • fullfullfullfullfull
  5/5
  Beoordeeld door
   

  reeds na 15 min resultaat ! werk zeer snel en doeltreffend ! ! ! zonder alcohol vind ik persoonlijk het beste ! gebruik dit na grote inspanning !!!

  Was deze beoordeling nuttig?
 • fullfullfullfullfull
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   

  Het is een goed product met een goede efficiëntie, geen irritatie voor het slapen gaan. Het werkt snel. Een natuurlijker alternatief voor energiedranken

  Was deze beoordeling nuttig?

Ortis Red Energy Bio Zonder Alcohol kopen

Je kan Ortis Red Energy Bio Zonder Alcohol van het merk Ortis, geproduceerd door ORTIS , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Energieboost of via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Tonica > Fitheid