€ 11,25
€ 10,13
Bespaar 10% (€ 1,12)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Ortis Ortisan Transiplus

Ortis Ortisan Transiplus
Combineert 4 planten voor 3 complementaire werkingen: senna versnelt de darmtransit, artisjok bevordert de darmtransit door de galafscheiding te stimuleren, venkel wordt traditioneel gebruikt om een opgeblazen gevoel te verlichten.

Indicatie

Ortisan Transiplus - Opgeblazen


Gebruik van Ortis Ortisan Transiplus

Slik 1 à 2 tabletten in met een groot glas water vóór het slapengaan.  Geschikt voor vegetariërs. Omwille van het gebruik van natuurlijke ingrediënten, kunnen de kleur, geur en smaak van dit product variaties vertonen. Dit heeft echter geen invloed op de kwaliteit noch op de werkzaamheid.

Ingrediënten Ortis Ortisan Transiplus

Vulstof: microkristallijne cellulose; prebiotica vezels (FOS – 100 mg/tab.), droge extracten van: artisjok (Cynara scolymus L. – 63 mg/tab.), venkel (Foeniculum vulgare Miller – 50 mg/tab.); geconcentreerd droog senna extract (Cassia angustifolia Vahl. – 43 mg/tab.); glansmiddelen: hydroxypropylmethylcellulose, hydroxypropylcellulose; droog extract van kassieboom (Cassia fistula L. – 9 mg/tab.), maltodextrine; antiklontermiddelen: talk, siliciumdioxide, magnesiumstearaat.

Waarschuwing

Niet geven aan kinderen onder de 12 jaar, niet gebruiken bij zwangerschap en borstvoeding zonder medisch advies. Niet gebruiken op langere termijn zonder het advies van een specialist. Er wordt aangeraden de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet te overschrijden. Voedingssupplementen mogen niet gebruikt worden ter vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding, noch van een gezonde levensstijl. Buiten het bereik van jonge kinderen houden.
Ortis Ortisan Transiplus 54 tabletten
€ 11,25
€ 10,13
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Ortis ortisan transiplus

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  zeer tevreden over dit product! Kende dit product al eerder maar ging dit altijd in de natuurwinkel in de buurt halen, waar dit product veel duurder was...daarom bestel ik dit nu bij Farmaline, waar het veel goedkoper is!!!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik deze al meer dan een jaar en vind dit een uitstekend produkt. Geen nevenwerkingen of buikpijn en toch elke dag naar toilet kunnen gaan,waar ik vroeger zoveel problemen mee had. Dit is ook een natuurlijk produkt,wat ik zeer belangrijk vind.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Een goed product dat daadwerkelijk de stoelgang vooruithelpt. Gemakkelijk in te nemen, smaakloos en gemakkelijk door te slikken. Het product doet eenvoudigweg wat het belooft en dat is toch de bedoeling.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb al veel middeltjes geprobeerd, maar dit is toch wel het beste! Wanneer ik een paar dagen last heb, neem ik 2 pilletjes in en de volgende dag ben ik weer opgelucht. Prima middel.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Een goed produkt dat mij regelmatig helpt als ik weer last heb van verstopping (obstipatie). Als ik merk dat mijn darmen weer vol en opgeblazen zijn en ik gebruik Ortisan dan kan ik dat gevoel vrij snel kwijt raken dankzij een paar tabletten. Heel opluchtend en zonder krampen of vervelende bijverschijnselen! Goed produkt!!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Aangezien ik regelmatig last heb van obstipatie heb ik dit produkt besteld en gebruik het nu een week of 2. Inmiddels begin ik te merken dat ik minder last heb van obstipatie en opgeblazen gevoel. Mijn darmen reageren goed op dit produkt. Zeker aan te raden. Ik ga er voorlopig ook mee door.

Ortis Ortisan Transiplus kopen

Je kan Ortis Ortisan Transiplus van het merk Ortis, geproduceerd door ORTIS , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Darmproblemen > Constipatie
Welzijn & Gezondheid > Darmproblemen > Winderigheid