€ 13,99
€ 12,45
Bespaar 11% (€ 1,54)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Ortis Minacia

Ortis Minacia
Een combinatie van fytoactieve ingrediënten die traditioneel voor de spijsvertering worden gebruikt. Op basis van heemst die de goede gezondheid van de maag bevordert. Snelle werking. Bondgenoot van uw maag. Zoethout helpt om het evenwicht en het comfort van het spijsverteringssysteem te behouden.
Echte heemst draagt bij tot het spijsverteringscomfort en tot het welzijn van de maag. Geschikt voor mensen met een gevoelige spijsvertering veroorzaakt door: tijdelijke stress zure of gekruide voeding snelle maaltijden alcohol, tabak koffie, thee, chocolade

Gebruik van Ortis Minacia

Neem een tablet met een groot glas water in bij de eerste nood of bij de consumptie van bepaalde voedingsmiddelen. Maximum 6 tabletten per dag. Niet tegelijkertijd innemen met medicijnen, om interacties te voorkomen. Niet meer dan 6 weken gebruiken zonder medisch advies. Er wordt aangeraden de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet te overschrijden. Voedingssupplementen mogen niet gebruikt worden ter vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding, noch van een gezonde levensstijl. Buiten het bereik van jonge kinderen houden. Geschikt voor vegetariërs. Omwille van het gebruik van natuurlijke ingrediënten, kunnen de kleur, geur en smaak van dit product variaties vertonen. Dit heeft echter geen invloed op de kwaliteit noch op de werkzaamheid.

Ingrediënten Ortis Minacia

Vulstof: microkristallijne cellulose; aardappelsapnebulisaat (Solanum tuberosum L.– 227 mg/tab.), lithotamnuspoeder (Lithothamnium calcareum - 164 mg/tab.), poeder van echte heemst (Althaea officinalis L.- 126 mg/tab.), poeder van duizendblad (Achillea millefolium L.- 126 mg/ tab.), kleipoeder (111 mg/tab.), algininezuur geëxtraheerd uit Phaeophycea algen (66 mg/tab.), zoethoutextract (Glycyrrhiza glabra L.- 63 mg/tab.), maltodextrine; antiklontermiddelen: plantaardige vetten, siliciumdioxide, magnesiumstearaat; glansmiddelen : hydroxypropylmethylcellulose, hydroxypropylcellulose, talk.
€ 13,99
€ 12,45
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Ortis Minacia

Schrijf een review
 • fullfullfullfullfull
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   

  Product op basis van natuurlijke ingrediënten dat onmiddellijk maagproblemen en voornamelijk reflux verlicht en zonder de bijwerkingen die gepaard gaan met het gebruik van allopathische geneesmiddelen.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • fullfullfullfullfull
  5/5
  Beoordeeld door
   

  Ik heb regelmatig maagklachten en zuuroprispingen, daarom neem ik al vele jaren minacia als ik last heb,een of tweedagen 3x2 tabletten na het eten en dan gaat alles weer prima.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • fullfullfullfullfull
  5/5
  Beoordeeld door
   

  Formidabel product voor mensen die last hebben van teveel maagzuur na een maaltijd. reeds met één tablet is men geholpen om op een rustige manier het verteringsproces te laten verlopen.

  Was deze beoordeling nuttig?

Ortis Minacia kopen

Je kan Ortis Minacia van het merk Ortis, geproduceerd door ORTIS , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Spijsvertering of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Maagproblemen