Ortis Methoddraine Silhouet Kersen 250 ml

€ 22,50
€ 20,25
(€ 8,10 / 100 ml)
Bespaar 10% (€ 2,25)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Ortis Methoddraine Silhouet Kersen

Ortis Methoddraine Silhouet Kersen
Op basis van Moerasspirea die de eliminerende functies van het lichaam helpt te stimuleren. MethodDraine Silhouet bevat ook Rode wijnstok die het gevoel van zware benen helpt te verminderen.

Gebruik van Ortis Methoddraine Silhouet Kersen

De fles goed schudden van links naar rechts vóór gebruik. Los MethodDraine SILHOUET op in een glas water:
  • Van de 1e tot de 7e dag: 12 ml ’s morgens vóór het ontbijt opdrinken.
  • Van de 8e tot de 14e dag: 2 x 12 ml/dag opdrinken: 12 ml ’s morgens vóór het ontbijt en 12 ml vóór de hoofdmaaltijd. De fles in de koelkast bewaren na opening.
  • Na 14 dagen wordt het aangeraden de inname van MethodDraine SILHOUET te verlengen. Drink 12 ml opgelost in een glas water, ‘s morgens voor het ontbijt gedurende 20 dagen op.
Voorzorgsmaatregelen: Er wordt aangeraden de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet te overschrijden. Voedingssupplementen mogen niet gebruikt worden ter vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding, noch van een gezonde levensstijl. Buiten het bereik van jonge kinderen houden. Geschikt voor vegetarïers. Bij zwangerschap en borstvoeding: medisch advies aanbevolen. Tijdens de eerste dagen kan u een versnelling van de darmtransit gewaarworden. Een medisch advies wordt aanbevolen bij diabetici en bij personen met hypoglycemie. Tijdens inname van dit product, wordt aangeraden om het gebruik van cafeïnebevattende dranken te beperken. Afgeraden voor personen gevoelig aan salicylderivaten. Omwille van het gebruik van natuurlijke ingrediënten, kunnen de kleur, geur en smaak van dit product variaties vertonen. Dit heeft echter geen invloed op de kwaliteit noch op de werkzaamheid.

Ingrediënten Ortis Methoddraine Silhouet Kersen

Geconcentreerd appel- en kersensap, water, droge extracten van: moerasspirea (Filipendula ulmaria (L.) Maxim. - 250 mg/12 ml), groene koffie geconcentreerd aan min. 45% CGA (Coffea canephora robusta - 200 mg/12 ml), rode wijnstok (Vitis vinifera L. - 180 mg/12 ml), maltodextrine, kersen-aroma. Geen toegevoegde suikers (bevat van nature aanwezige suikers), zonder bewaarmiddelen, zonder zoetstoffen.
Ortis Methoddraine Silhouet Kersen 250 ml
€ 22,50
€ 20,25
(€ 8,10 / 100 ml)
Product niet verkrijgbaar

Ortis Methoddraine Silhouet Kersen kopen

Je kan Ortis Methoddraine Silhouet Kersen van het merk Ortis, geproduceerd door ORTIS , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Afslanken > Suikerlustverminderende producten
Afslanken > Vetverbranders
Afslanken > Combinatiepreparaten