€ 19,50
€ 14,43
Bespaar 26% (€ 5,07)
Promotie -26% korting geldig t.e.m. 31/05/2018
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van Ortis Memoform Exam

De synergie van natuurlijke ingrediënten voor studenten voor en tijdens de examens. Ginkgo verbetert het geheugen, guarana stimuleert de alertheid en concentratie en magnesium bestrijdt de vermoeidheid.

Gebruik van Ortis Memoform Exam

2 tabletten innemen per dag (‘s morgens en ‘s middags) vóór of buiten de maaltijden.
Minstens gedurende één maand innemen voor een optimaal resultaat.
STUDENTEN: Memoform Exam 15 dagen tot een maand vóór de aanvang van de examens innemen. Bij voorkeur bewaren bij kamertemperatuur, op een droge plaats en uit de buurt van licht.

Ingrediënten Ortis Memoform Exam

Vulstof: microkristallijne cellulose; magnesiumzout van citroenzuur, sojalecithine (246 mg/2 tabl.), droge extracten van: guarana (Paullinia cupana Kunth – 140 mg/2 tabl.- equivalent aan 18 mg cafeïne/2 tabl.), ginkgo biloba met 24% flavonglycosiden (Ginkgo biloba L. – 80 mg/2 tabl.), maltodextrine; antiklontermiddel: magnesiumstearaat; glansmiddelen: hydroxypropylmethylcellulose, stearinezuur; vitamine E; antiklontermiddel: siliciumdioxide

Waarschuwing

Er wordt aangeraden de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet te overschrijden. Afgeraden aan nierlijders omwille van de aanwezigheid van magnesium. Raadpleeg uw arts in geval van gelijktijdige inname van antistollingsmiddelen. Bevat cafeïne: afgeraden aan kinderen en bij zwangschap en borstvoeding (cafeïnegehalte per 2 tabletten: 18mg). Voedingssupplementen mogen niet worden gebruikt ter vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding noch van een gezonde levensstijl. Buiten het bereik van jonge kinderen houden. Geschikt voor vegetariërs. Omwille van het gebruik van natuurlijke ingrediënten, kunnen de kleur, geur en smaak van dit product variaties vertonen. Dit heeft echter geen invloed op de kwaliteit noch op de werkzaamheid.
Ortis Memoform Exam 60 tabletten
€ 19,50
€ 14,43

Laatste reviews en ervaringen met Ortis memoform exam

Schrijf een review
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Werd samen gebruikt met Dynergo ampoules als ondersteuning in de examenperiode. Werd positief ervaren. Het echt resultaat is moeilijk te zeggen. Maar gevoel van rust en ondersteuning op zich is al belangrijk.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Memoform iwordt door mijn dochter ingenomen tijdens de examens. Samen met Dynergo geeft het haar een stimulans voor de studies en heft ze veel.minder last van vermoeidheid. De leerstof wordt veel beter gememoriseerd.

Ortis Memoform Exam kopen

Je kan Ortis Memoform Exam van het merk Ortis, geproduceerd door ORTIS , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Geheugen
Vitamines & Voedingssupplementen > Tonica > Intellectuele Prestaties
50+ > Geheugen