Ortis Koninginnenbrij Bio + 8 Tabletten GRATIS 24 + 8 kauwtabletten

€ 20,68
€ 15,51
Bespaar 25% (€ 5,17)
Promotie
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Ortis Koninginnenbrij Bio + 8 Tabletten GRATIS

Koninginnenbrij in tabletten, BIO. Sinaasappelsmaak.

Gebruik van Ortis Koninginnenbrij Bio + 8 Tabletten GRATIS

Aanvangsdosering: volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar: 2 tabletten doorbijten of opzuigen, dit stemt overeen met 2000 mg zuivere koninginnebrij per dag.

Onderhoudsdosering: volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar: 1 tablet doorbijten of opzuigen, dit stemt overeen met 1000 mg zuivere koninginnebrij per dag.

Kinderen van 6 tot 12 jaar: 1/2 tablet doorbijten of opzuigen, dit stemt overeen met 500 mg koninginnebrij. Door de grootte van de tablet is dit product niet geschikt voor kinderen jonger dan 6 jaar.

Ingrediënten Ortis Koninginnenbrij Bio + 8 Tabletten GRATIS

Poeder van maïssiroop*; gelyofiliseerde koninginnebrij* 333,4 mg/tabl. - equivalent aan 1000 mg verse koninginnebrij; poeder van tarwesiroop*, natuurlijk aroma, stearine* (vetzuur van plantaardige olie); antiklontermiddel: siliciumdioxide.
De Laboratoires ORTIS kiezen de bijenteeltregio en -productiemethoden zodat de koninginnebrij van ORTIS de volgende garanties heeft:
  • een grote zuiverheid
  • de BIO-certificatie
  • de afwezigheid van contaminanten, gegarandeerd door de controle van elk lot conform de Europese wetgeving
  • oogsten die de duurzaamheid en het voortzettingsvermogen van de bijenzwermen garanderen

Waarschuwing

Er wordt aangeraden de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet te overschrijden. Voedingssupplementen mogen niet gebruikt worden ter vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding, noch van een gezonde levensstijl. Buiten het bereik van jonge kinderen houden. Afgeraden in geval van astma of een allergie aan bijenproducten. Bewaren op kamertemperatuur tussen 15° en 25°C op een droge en donkere plaats. Omwille van het gebruik van natuurlijke ingrediënten, kunnen de kleur, geur en smaak van dit product variaties vertonen. Dit heeft echter geen invloed op de kwaliteit noch op de werkzaamheid.
Ortis Koninginnenbrij Bio + 8 Tabletten GRATIS 24 + 8 kauwtabletten
€ 20,68
€ 15,51

Ortis Koninginnenbrij Bio + 8 Tabletten GRATIS kopen

Je kan Ortis Koninginnenbrij Bio + 8 Tabletten GRATIS van het merk Ortis, geproduceerd door ORTIS , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling koninginnebrij of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Gemoed
Welzijn & Gezondheid > Weerstand
Welzijn & Gezondheid > Lever & Gal