€ 29,68
€ 23,74
Bespaar 20% (€ 5,94)

Omschrijving van Ortis Ginseng Dynasty Imperial + 100ml GRATIS

Ortis Ginseng Dynasty Imperial
Van de volledige wortel van de Panax Ginseng C.A. Meyer in een zoete witte wijn. In een fles van 500 ml. 40 mg ginsenosiden per dagelijkse dosis.

Indicatie

Op basis van Ginseng: in geval van vermoeidheid, tijdelijke stress, gebrek aan tonus, examenperiode.

Gebruik van Ortis Ginseng Dynasty Imperial + 100ml GRATIS

De fles goed schudden. 12 ml in het bekertje inschenken en bij voorkeur ‘s morgens puur of verdund in een glas vruchtensap of water opdrinken. Er wordt aangeraden de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet te overschrijden. Geschikt voor vegetariërs. In de koelkast bewaren na opening. 

Ingrediënten Ortis Ginseng Dynasty Imperial + 100ml GRATIS

Witte wijn *, **, volledige wortels (waaronder haarwortels) van Panax ginseng C.A. Meyer* (40 mg ginsenosiden/12 ml), acaciahoning*, koninginnebrij* (500 mg/12 ml).
*Afkomstig van de biologische landbouw – Gecontroleerd door Certisys BE-BIO-01.
**Bevat sulfieten. Alcohol 13 % vol.

Waarschuwing

Voedingssupplementen mogen niet gebruikt worden ter vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding, noch van een gezonde levensstijl.
Buiten het bereik van jonge kinderen houden.Niet aangeraden voor personen die lijden aan astma of allergisch zijn voor bijenproducten. Bij zwangerschap en borstvoeding: medisch advies aanbevolen. Een medisch advies wordt aanbevolen bij diabetici. Omwille van het gebruik van natuurlijke ingrediënten, kunnen de kleur, geur en smaak van dit product variaties vertonen. Dit heeft echter geen invloed op de kwaliteit noch op de werkzaamheid.
€ 29,68
€ 23,74

Laatste reviews en ervaringen met Ortis ginseng dynasty imperial + 100ml gratis

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ortis Ginseng Dynasty Imperial gebruik ik reeds jaren om de gezondheid te bevorderen en energie die het teweegbrengt, ik voel me zeer goed daar bij. Zeker na de winter is het een welgekomen surplus.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Een dagelijkse dosis van deze ginseng levert een zeer goede weerstand op, ik neem dit al jaren, elke ochtend een (bijgeleverd) maatbekertje. Dit gecombineerd met koninginnebrij van Ortis en je bent haast nooit ziek.

Ortis Ginseng Dynasty Imperial + 100ml GRATIS kopen

Je kan Ortis Ginseng Dynasty Imperial + 100ml GRATIS van het merk Ortis, geproduceerd door ORTIS , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Tonica > Fitheid