Ortis Ginseng Dynasty Imperial 300 ml

€ 26,50
€ 21,47
(€ 71,57 / l)
Bespaar 19% (€ 5,03)
Promotie -19% korting geldig t.e.m. 30/04/2018
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Ortis Ginseng Dynasty Imperial

Ortis Ginseng Dynasty Imperial
Van de volledige wortel van de Panax Ginseng C.A. Meyer in een zoete witte wijn. 20 dosissen van 15 ml. 40 mg ginsenosiden per dagelijkse dosis.

Indicatie

Op basis van Ginseng: in geval van vermoeidheid, tijdelijke stress, gebrek aan tonus, examenperiode.

Gebruik van Ortis Ginseng Dynasty Imperial

Het flesje (15 ml) goed schudden. De inhoud ervan bij voorkeur ‘s morgens puur of verdund in een glas vruchtensap of water opdrinken. Er wordt aangeraden de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet te overschrijden.  Geschikt voor vegetariërs. Omwille van het gebruik van natuurlijke ingrediënten, kunnen de kleur, geur en smaak van dit product variaties vertonen. Dit heeft echter geen invloed op de kwaliteit noch op de werkzaamheid.

Ingrediënten Ortis Ginseng Dynasty Imperial

Witte wijn*,**, volledige wortels (waaronder haarwortels) van Panax ginseng C.A. Meyer* (40 mg ginsenosiden/ 15 ml), acaciahoning*, KONINGINNEBRIJ* (500 mg/15 ml).
*Van biologische landbouw - Gecontroleerd door Certisys BE-BIO-01.
**Bevat sulfieten. Alcohol 13 % vol.

Waarschuwing

Voedingssupplementen mogen niet gebruikt worden ter vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding, noch van een gezonde levensstijl. Buiten het bereik van jonge kinderen houden. Niet aangeraden voor personen die lijden aan astma of allergisch zijn voor bijenproducten. Bij zwangerschap en borstvoeding: medisch advies aanbevolen. Een medisch advies wordt aanbevolen bij diabetici.
Ortis Ginseng Dynasty Imperial 300 ml
€ 26,50
€ 21,47
(€ 71,57 / l)

Laatste reviews en ervaringen met Ortis ginseng dynasty imperial

Schrijf een review
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Mits men vertrouwde ginseng product niet meer leverbaar was op het moment, probeerde ik deze. Het resultaat mag er wezen voor men bloedsomloop. Want vaak last van tintelingen in handen dat nu weer beter is. Enkel de smaak vind ik niet zo fijn en ook men andere product mocht ik mengen met men ochtendkoffie, wat ik wel beter vond.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Een krachtig tonicum, geeft direct energie. Gemakkelijke individuele verpakking. Smaak is wel niet zo lekker, maar als je het verdunt met sinaasappelsap, best te doen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Super product , geeft echt de nodige energie tijdens de koude wintermaanden. Echt een aanrader voor wie een beetje verzwakt is. Ook voor de studenten.

Ortis Ginseng Dynasty Imperial kopen

Je kan Ortis Ginseng Dynasty Imperial van het merk Ortis, geproduceerd door ORTIS , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Tonica > Fitheid