Ortis Flexicur + 15 Tabletten GRATIS 30 + 15 tabletten

€ 29,85
€ 19,90
Bespaar 33% (€ 9,95)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Ortis Flexicur + 15 Tabletten GRATIS

Dank zij het op “fosfolipiden gebaseerde fytoactieve complex” is de biologische beschikbaarheid van de curcuminoïden verhoogd met een factor 30. Het organisme beschikt aldus over een equivalent van 7200 mg niet-gecomplexeerde curcuminoïden per dag.

Indicatie

Op basis van curcuma: voor zijn celbeschermende werking en voor het behoud van de soepelheid van de gewrichten.

Gebruik van Ortis Flexicur + 15 Tabletten GRATIS

Starten met: 1 tablet 3 maal per dag; onderhoudsdosis: 1 tablet per dag. Tabletten in te nemen bij of buiten de maaltijden, met een groot glas water. Droog en beschut tegen warmte bewaren.


Ingrediënten Ortis Flexicur + 15 Tabletten GRATIS

Curcuminoïdencomplex (extract van Curcuma longa L., fosfatidylcholine van soja, microkristallijne cellulose – 1,2 g/3 tabletten); vulstof: microkristallijne cellulose; glansmiddelen: hydroxypropylmethylcellulose, hydroxypropylcellulose, talk; droogextract van meloen (Cucumis melo LC. – 10 mg/3 tabletten); antiklontermiddelen: plantaardig magnesiumstearaat, colloïdaal watervrij silica.

Waarschuwing

Er wordt aangeraden de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet te overschrijden. Voedingssupplementen mogen niet gebruikt worden ter vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding, noch van een gezonde levensstijl. Buiten het bereik van jonge kinderen houden. Niet gebruiken bij zwangerschap of bij borstvoeding. Medisch advies is nodig bij gebruik van anticoagulantia of van niet steroïdale ontstekingsremmers (NSAID). Geschikt voor vegetariërs. Omwille van het gebruik van natuurlijke ingrediënten, kunnen de kleur, geur en smaak van dit product variaties vertonen. Dit heeft echter geen invloed op de kwaliteit noch op de werkzaamheid.
Ortis Flexicur + 15 Tabletten GRATIS 30 + 15 tabletten
€ 29,85
€ 19,90
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Ortis flexicur + 15 tabletten gratis

Schrijf een review
  • 5/5
    Beoordeeld door
     
    Correcte levering van mijn bestelling tegen bijna de helft van de winkelprijs. Maandagvoormiddag besteld en op dinsdagmiddag ter beschikking in het DPD afhaalpunt.

Ortis Flexicur + 15 Tabletten GRATIS kopen

Je kan Ortis Flexicur + 15 Tabletten GRATIS van het merk Ortis, geproduceerd door ORTIS , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Spieren & Gewrichten > Kruiden
50+ > Soepele Gewrichten > Smering Gewrichten > Kruiden