Ortis Detoxine Silhouette Kersen 250 ml

Ortis  
nonenonenonenonenone 0 Reviews
  Schrijf een review
€ 22,90
€ 18,32
(€ 7,33 / 100 ml)
Bespaar 20% (€ 4,58)
Promotie -20% korting geldig t.e.m. 31/03/2019
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Ortis Detoxine Silhouette Kersen

Ik verfijn mijn silhouet en verlicht mijn benen dankzij de werking van planten: 

  • Moerasspirea: helpt bij de ondersteuning van de verwijderingsfuncties van water
  • Rode wijnstok: helpt het gevoel van zware benen te verminderen
  • + Groene koffie

Gebruik van Ortis Detoxine Silhouette Kersen

De fles goed schudden van links naar rechts vóór gebruik. Van de 1e tot de 7e dag: 12 ml oplossen in een groot glas water, ’s morgens vóór het ontbijt. Van de 8e tot de 14e dag: 12 ml oplossen in een groot glas water, ’s morgens vóór het ontbijt en 12 ml vóór de hoofdmaaltijd. Na 14 dagen wordt het aangeraden de inname van Detoxine Silhouet te verlengen. Drink 12 ml opgelost in een glas water, ‘s morgens voor het ontbijt gedurende 20 dagen op.

Ingrediënten Ortis Detoxine Silhouette Kersen

Geconcentreerd appelsap (Malus domestica Borkh.) en kersensap (Prunus cerasus L.), water, droge extracten van: moerasspirea (Filipendula ulmaria (L.) Maxim. - 250 mg/12 ml), groene koffie geconcentreerd aan min. 45% CGA (Coffea canephora robusta - 200 mg/12 ml), rode wijnstok (Vitis vinifera L. - 180 mg/12 ml), kersen-aroma. GEEN TOEGEVOEGDE SUIKERS (bevat van nature aanwezige suikers), ZONDER BEWAARMIDDELEN, ZONDER ZOETSTOFFEN.

Waarschuwing

Er wordt aangeraden de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet te overschrijden. Voedingssupplementen mogen niet gebruikt worden ter vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding, noch van een gezonde levensstijl. Buiten het bereik van jonge kinderen houden. Geschikt voor vegetarïers. Bij zwangerschap en borstvoeding: medisch advies aanbevolen. Tijdens de eerste dagen kan u een versnelling van de darmtransit gewaarworden. Een medisch advies wordt aanbevolen bij diabetici en bij personen met hypoglycemie. Tijdens inname van dit product, wordt aangeraden om het gebruik van cafeïnebevattende dranken te beperken. Niet aanbevolen voor mensen met een allergie voor salicylaten. Omwille van het gebruik van natuurlijke ingrediënten, kunnen de kleur, geur en smaak van dit product variaties vertonen. Dit heeft echter geen invloed op de kwaliteit noch op de werkzaamheid.
€ 22,90
€ 18,32
(€ 7,33 / 100 ml)

Ortis Detoxine Silhouette Kersen kopen

Je kan Ortis Detoxine Silhouette Kersen van het merk Ortis, geproduceerd door ORTIS , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Afslanken > Vetverbranders
Afslanken > Combinatiepreparaten
Welzijn & Gezondheid > Aambeien & Zware benen > Supplementen
Welzijn & Gezondheid > Detox
50+ > Aambeien & Zware benen > Supplementen