Ortis Beneflora Original 100 g poeder

€ 8,50
€ 6,63
(€ 6,63 / 100 g)
Bespaar 22% (€ 1,87)
Promotie -22% korting geldig t.e.m. 30/04/2018

Omschrijving van Ortis Beneflora Original

Beneflora Original
Combineert de werking van 6 melkzuurbacteriën (Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus casei, Lactobacillus bulgaricus, Bifidobacterium lactis, Bifidobacterium longum, Streptococcus thermophilus) en vezels. Meer dan 2,5 miljard levende bacteriën per dagelijkse dosis.

Gebruik van Ortis Beneflora Original

elke ochtend gedurende 10 dagen 1 zakje Beneflora ORIGINAL innemen verdund in water of melk op kamertemperatuur of gemengd met yoghurt. Kinderen van 3 tot 6 jaar: 1/2 zakje (5 g). Volwassenen en kinderen vanaf 6 jaar: 1 zakje (10 g).
Droog en koel bewaren. Omwille van het gebruik van natuurlijke ingrediënten, kunnen de kleur, geur en smaak van dit product variaties vertonen. Dit heeft echter geen invloed op de kwaliteit noch op de werkzaamheid.

Ingrediënten Ortis Beneflora Original

Maltodextrine, (FOS: fructo-oligosacchariden van cichorei (Cichorium intybus L.) - 2,4 g/zakje), 6 melkzuurbacteriën* (Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus casei, Lactobacillus bulgaricus, Bifidobacterium lactis, Bifidobacterium longum, Streptococcus thermophilus - minstens 2,5 miljard levende bacteriën/ zakje), erwtenvezels (Pisum sativum L. - 1g/zakje).

Waarschuwing

Er wordt aangeraden de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet te overschrijden. Voedingssupplementen mogen niet gebruikt worden ter vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding, noch van een gezonde levensstijl. Buiten het bereik van jonge kinderen houden.
Ortis Beneflora Original 100 g poeder
€ 8,50
€ 6,63
(€ 6,63 / 100 g)

Laatste reviews en ervaringen met Ortis beneflora original

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Vanaf het eerste gebruik al een goed resultaat. mijn buik is rustiger geworden, minder opgeblazen. Dit middel zal ik zeker blijven gebruiken. Voor op vakantie neem ik de zakjes mee; wel zo handig.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Het is allemaal zeer overzichtelijk en makkelijk in gebruik. Maar voor de dosering zou een maatlepeltje makkelijk zijn.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Aangezien ik regelmatig last heb van obstipatie heb ik dit produkt besteld en gebruik het nu een week of 2. Inmiddels begin ik te merken dat ik minder last heb van obstipatie en opgeblazen gevoel. Mijn darmen reageren goed op dit produkt. Zeker aan te raden. Ik ga er voorlopig ook mee door.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Voorgeschiedenis: Dikke darm CA met daaropvolgende chemotherapie, dus extreme diarree, geen stoelgang controle mogelijk. Diarree is zo goed als verdwenen, ontlasting is weer gevormd. Gewoon geweldig.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  bij regelmatige inname werkt dit product positief op de darmflora gemakkelijk in te nemen met een beetje melk of yoghurt, het poeder heeft een neutrale smaak
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  In verband met darmproblemen die ik bij verre reis heb opgelopen, had ik erge last met mijn ontlasting (de ene keer obstipatie en dan weer diarree). Sinds ik Beneflora ben gaan gebruiken beginnen mijn darmen weer wat stabieler te worden. Goed produkt dus wat ik voorlopig nog blijf gebruiken.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mij heeft dit product goed geholpen. De 'darmactiviteit' is nu terug normaal en ik kan zonder bijwerkingen weer alles eten.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik neem Beneflora al een week en verdraag het uitstekend. Ik ben van plan Beneflora 30 dagen te nemen en hoop dat ik dan alles gereinigd heb, wat ik reinigen moest.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik geef mijn jongste zoon dagelijks Beneflora dit om zijn spijsvertering te verbeteren en tegelijkertijd om zijn immuunsysteem te versterken. Smaakt neutraal, lost gemakkelijk op en zowel het resultaat als de werking hebben me overtuigd.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Aangename smaak, lost goed op, de buikpijn in het begin van de behandeling was goed te verdragen - na 3 dagen had mijn lichaam zich er gewend aan gemaakt. De verpakking mocht wat groter voor als je het als kuur wilt gebruiken.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Heel goed product! Het werd me door mijn geneeskundige aanbevolen en ik neem het dagelijks. Hiermee heeft mijn darmflora zich eindelijk na een langdurige darminfectie hersteld.

Ortis Beneflora Original kopen

Je kan Ortis Beneflora Original van het merk Ortis, geproduceerd door ORTIS , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Darmproblemen > Diarree
Welzijn & Gezondheid > Darmproblemen
Welzijn & Gezondheid > Darmproblemen > Darmflora