€ 28,90
€ 24,28
Bespaar 16% (€ 4,62)
Product niet verkrijgbaar
Promotie -16% korting geldig t.e.m. 28/02/2019
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Choledoc

Orthonat Choledoc

Monacoline K uit rode gist van rijst draagt bij aan het behoud van een normale cholesterolemie.
Een gunstig effect wordt bekomen door een dagelijkse inname van 10 mg monacoline K die afkomstig is van bereidingen van gefermenteerde rode gist van rijst.

Samenstelling per dagdosering van 1 capsule
625 mg rode rijst gist (Monascus purpureus)
bevattende 10 mg monacoline K. 

Ingredienten
Rode rijst gist (Monascus purpureus) bevattende monacoline K. Antiklontermiddelen: colloïdaal silicium, magnesiumstearaat.
Plantaardige capsule: hypromellose.

Gebruik
1 capsule per dag

Fabrikant:
Vitanutrinat S.A.
30, avenue du commerce • BE 1420 Braine l’Alleud

Distributeur:
PHARMA LOGISTICS NV
G. Demeurslaan 71
BE - 1654 HUIZINGEN

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

08-2015

 

Indicatie

Monacoline K uit rode gist van rijst draagt bij aan het behoud van een normale cholesterolemie.

Gebruik van Choledoc

Consumeer dagelijks 1 capsule Orthonat Choledoc bij de maaltijd, samen met een groot glas water.

Ingrediënten Choledoc

625 mg rode rijst gist (Monascus purpureus) bevattende 10 mg monacoline K.
Een gunstig effect wordt bekomen door een dagelijkse inname van 10 mg monacoline K die afkomstig is van bereidingen van gefermenteerde rode gist van rijst.

Waarschuwing

Dit product is niet geschikt voor zwangere of lacterende vrouwen, kinderen en adolescenten, personen ouder dan 70 jaar, personen met lever-, nier- of musculaire problemen, personen die geneesmiddelen gebruiken die interacties kunnen geven (bv. cholesterolverlagers), personen die intolerant zijn voor statines. In geval van twijfel, raadpleeg uw arts of apotheker.
€ 28,90
€ 24,28
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Choledoc

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn man neemt dit product nu 2 weken. Binnen nog eens 4 weken verder worden zijn cholesterolwaarden opnieuw gemeten. Met dit product en een aangepast voedingsplan verwachten wij goeie resultaten.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Goede cholesterol sinds het gebruik van dit product. Mijn cholesterol was 215. Dus te laag voor medicijnen en de dokter raadde mij dit aan. Een jaar later was cholesterol 154.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Natuurlijk product, aangeraden door onze huisarts. En het werkt nog ook. Na nieuw bloedonderzoek bleek de cholesterol gedaald te zijn van 290 naar 212 (na een jaar dagelijks 1 capsule in te nemen) ! Een aanrader dus.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer tevreden. Produkt werd mij aangeraden door de dokter. Gezien het prijsverscvhil bij de lokala apotheek heb ik deze bij Farmaline besteld. Tevreden over de spoedige levering.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  dit voeding supplement is aan geraden door de dokter zelf nadat ik al een ganse tijd medicamenten innam voor cholesterol en waar ik bijwerkingen van had en tot hier toe alles ok
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn cholesterol was wat aan de hoge kant. Mijn zus neemt al een tijdje Choledoc en rade mij dit ook aan, zij is daar heel goed mee en haar cholesterol is goed. Ik ken het resultaat van mij nog niet ben nog maar 14 dagen aan het nemen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik had een hoog cholesterol gehalte, heb het product nu een jaar gebruikt en het cholesterolgehalte is aanzienlijk gedaald en ben nu geen "risicopatiënt" meer. Dagelijks 1 capsule 's avonds in te nemen. Ben dus heel tevreden.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Choledoc werd door mijn huisdokter aanbevolen als heel goed om mijn cholesterol onder controle te houden. Ik neem het al enkele jaren en ik houd mijn goede en slechte cholesterol op een aanvaardbaar peil.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Sedert ik choledoc gebruik, heb ik nog 189 cholesterol en kom van 256. Ook mijn vrouw had vroeger 255 cholesterol en heeft nu nog 194. Dit resultaat hebben wij door slechts elke avond 1 capsule choledoc te nemen.Iets nog beter ken ik niet. Dit werd ons aangeraden door onze huisdokter.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben nog maar aan mijn 2de doos (verpakking van 120). Slechts 1 "pil" elke avond en het resultaat is verbluffend ! Mijn cholesterolwaarde daalde van 240 naar 141/142 !! En bovendien gééén krampen in de benen ! Een aanrader !
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Werkt echt voor te hoge cholesterol, most normaal medicatie nemen maar mijn huisdokter heeft mij choledoc voorgesteld. Sinds ik het neem is mijn waarde veel verlaagd nog niet de juiste waarde maar toch veel positiever dan vroeger. Goed en werkt inderdaad.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  aangezien ik al verschillende medicatie tegen hoge cholesterol niet verdroeg , neem ik Orthonat Choledoc nu al 2 jaar en mijn cholesterolwaarde is van 330 naar 225 gedaald.Mijn Triyglyceriden zijn nu ook gedaald en normaal.Ik zou het iedereen die de medicatie niet verdaagd dit product aanraden.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn Cholesterol stond al jaren rond de 230 , ( aanbevolen is een waarde van 190 ) na vijf maand Choledoc 10 te hebben genomen staat hij op 180 , de LDL( slechte ) is ook genormaliseerd van 150 naar 95 ( aanbevolen is max 115 ) dus dit is voor mij een zeer goed betrouwbaar product .

Choledoc kopen

Je kan Choledoc van het merk Orthonat, geproduceerd door TRENKER , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Cholesterol
Welzijn & Gezondheid > Welzijn
Vitamines & Voedingssupplementen > Rode Rijst Gist
50+ > Cholesterol