Oral B Trizone 2500 Black Tandenborstel Limited Edition 1 stuk

€ 94,99
€ 75,04
Bespaar 21% (€ 19,95)
Promotie -21% korting geldig t.e.m. 30/06/2018
Dit product wordt gratis geleverd!Dit product wordt gratis geleverd!
Dit product wordt gratis geleverd!
Dit product wordt gratis geleverd!
Dit product wordt gratis geleverd!
Dit product wordt gratis geleverd!
Dit product wordt gratis geleverd!
Dit product wordt gratis geleverd!
Dit product wordt gratis geleverd!

Omschrijving van Oral B Trizone 2500 Black Tandenborstel Limited Edition

De Oral-B TriZone 2500 elektrische tandenborstelkop heeft de vorm van de borstel van een manuele tandenborstel, maar is ontworpen om aanzienlijk beter te reinigen. Je kunt poetsen zoals je gewoon bent, maar je verwijdert veel meer tandplak. Laad de elektrische tandenborstel op en activeer de drie speciale reinigingszones. De powertip maakt de achterkant van de tanden schoon, kortere borstelharen reinigen de tandoppervlakken en langere borstelharen reinigen diep tussen de tanden, voor een drievoudige reiniging. Je kunt nu je tanden poetsen zoals je gewoon bent, met een revolutionair resultaat.

Producteigenschappen:
- Het 3D-reinigingssysteem pulseert en beweegt heen en weer om meer tandplak te verwijderen dan een manuele tandenborstel.
- TriZone-technologie met dynamische drievoudige reiniging is ontworpen om de bewegingen van professionele tandheelkundige reinigingsinstrumenten na te bootsen. De poetsbeweging van een manuele tandenborstel wordt nagebootst met het vermogen van een krachtige elektrische tandenborstel, voor een superieure mondverzorging.
- Oplaadbare elektrische tandenborstel met 2 functies: Dagelijkse reiniging plus zichtbare druksensor, tandvleesverzorging.
- De drievoudige poetsdruksensor licht op als je te veel druk uitoefent, de timer geeft de door tandartsen aanbevolen poetstijd van 2 minuten aan.

TriZone-technologie:
Oral-B presenteert opnieuw een grensverleggende tandenpoetsmethode met dynamische drievoudige reiniging. Andere Oral-B borstels zijn ontworpen om de beweging van professionele gebitsreinigingsinstrumenten te evenaren, maar de TriZone® bootst de poetsbeweging van een manuele tandenborstel na met het voordeel van het vermogen van een elektrische tandenborstel, voor een superieure mondverzorging.

Wanneer vervangen?
Als de kleur van de indicatorborstelharen tot halverwege is vervaagd, weet je dat de opzetborstel moet worden vervangen om goed te kunnen blijven poetsen. Tandartsen raden aan elke drie maanden de borstel te vervangen.

De Oral-B TriZone 2500 elektrische tandenborstel met 3D-technologie heeft 2 functies:
1. Dagelijkse reiniging:
Stand voor dagelijks gebruik met 2 minuten poetstijd.

2. Tandvleesverzorging-stand:
Voor effectieve stimulering en massage van tandvlees

TriZone Opzetborstel
Met innovatieve borstelharen voor een drievoudige reiniging die 2x dieper tussen de tanden komt en tandplak op superieure wijze verwijdert.

Hoelang kan ik een opgeladen Oral-B TriZone 2500 elektrische tandenborstel gebruiken?
Een volledig opgeladen Oral-B TriZone 2500 elektrische tandenborstel kan bij normaal gebruik tot 7 dagen lang gebruikt worden. Om ervoor te zorgen dat de batterij de maximale capaciteit behoudt, dien je hem helemaal op te gebruiken alvorens hem weer op de oplader te plaatsen. Doe dit minimaal eens per half jaar voor het beste resultaat.

Wat zit er in de doos?
1 x elektrische tandenborstel
1 x oplaadstation met opbergruimte voor opzetborstel
1 x reisetui
1 x opzetborstel: Trizone

Indicatie

Heeft de vorm van de borstel van een manuele tandenborstel, maar is ontworpen om beter te reinigen.

Gebruik van Oral B Trizone 2500 Black Tandenborstel Limited Edition

Je tandenborstel reinigen:
- Spoel de borstelkop na het poetsen af onder de kraan terwijl hij aanstaat.
- Zet uit en maak vervolgens de houder en borstel afzonderlijk schoon alvorens hem weg te zetten.

Wat is het verschil tussen de techniek van Oral-B en manueel tandenpoetsen?
De Oral-B TriZone 2500 elektrische tandenborstel is ontworpen om gebruikt te worden als een gewone manuele tandenborstel maar verwijdert aanzienlijk meer tandplak, zelfs tussen de tanden. Deze tandenborstel vermindert daarnaast tandvleesontsteking drie keer beter dan een manuele tandenborstel, komt twee keer dieper tussen de tanden en verwijdert tot 4 keer meer tandplak dan een manuele tandenborstel. De bewegingen zorgen voor een superieure reiniging tussen de tanden en bereikt plaatsen waar een manuele tandenborstel niet komt.

Welke poetsfuncties zijn er en waarin verschillen ze van elkaar?
De Oral-B elektrische tandenborstels bieden tot 6 verschillende poetsstanden: Dagelijkse reiniging, Tandvleesverzorging, Sensitive, Whitening, Grondige reiniging en Tongreiniging. De Dagelijkse reiniging-stand is voor de dagelijkse mondverzorging met een poetstijd van 2 minuten. De Tandvleesverzorging-stand zorgt voor effectieve stimulering en massage van het tandvlees. De Sensitive-stand heeft een lagere snelheid om op zachte wijze gevoelige tanden te reinigen. De Whitening-stand wisselt tijdens het poetsen tussen snelheden en polijst de tanden op een manier die bewezen effectief is voor het verwijderen van oppervlakkige verkleuringen. De Grondige reiniging-stand is ontworpen voor buitengewone mondverzorging, met een totale poetstijd van 3 minuten verdeeld in 45 seconden per kwadrant, en geeft een verbeterd resultaat ten opzichte van de standaard 2 minuten met 30 seconden per kwadrant. De Tongreiniging-stand is een speciale borstelstand om de tong te reinigen.

Welke Oral-B opzetborstels kan ik gebruiken?
Alle volgende Oral-B opzetborstels kunnen gebruikt worden in combinatie met de Oral-B TriZone 2500 elektrische tandenborstel: CrossAction, FlossAction, 3D White, Precision Clean, Sensitive Clean, TriZone, Power

Wat is het belang van de zichtbare poetsdruksensor?
Voor een goede reiniging is het van belang zacht te poetsen. De poetsdruksensor waarschuwt als je te hard poetst: de borstelharen gaan krom staan en slijten sneller, waardoor je tanden minder goed worden gereinigd.
Oral B Trizone 2500 Black Tandenborstel Limited Edition 1 stuk
€ 94,99
€ 75,04

Oral B Trizone 2500 Black Tandenborstel Limited Edition kopen

Je kan Oral B Trizone 2500 Black Tandenborstel Limited Edition van het merk Oral B, geproduceerd door PROCTER & GAMBLE DCE , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Oral-B Limited Edition of via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Mond & Tanden > Tandenborstels > Elektrische Tandenborstels