€ 16,90
€ 14,37
(€ 143,70 / 100 ml)
Bespaar 15% (€ 2,53)
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van Optive Fusion Steriele Oplossing Flacon

Als uw ogen branden, prikken of droog aanvoelen, heeft u misschien een aandoening die droge ogen wordt genoemd. Droge ogen kunnen veel oorzaken hebben, van airconditioning in binnenruimtes tot te lang naar uw computerscherm staren. Om goed te kunnen werken, heeft het oogoppervlak veel vocht nodig. Normaal gesproken wordt dat oppervlak bevochtigd met tranen als we met onze ogen knipperen. Als het oog niet genoeg tranen kan produceren of de tranen te snel verdampen, kunnen het oogoppervlak en de gevoelige cellen daaronder uitdrogen.

De nieuwste behandeling tegen droge ogen van optive
Optive fusion bevat een technologie met HA en CMC, twee geavanceerde polymeren die de klachten en verschijnselen van droge ogen verlichten. Met HA voelt u een verzachtende verlichting. Het polymeer CMC geeft verlichting door na enige tijd aan het oogoppervlak te binden. Het is een winnende combinatie voor comfort en doorlopende bescherming.

Daarnaast helpt optive fusion het oogoppervlak gezond te houden, dat anders na verloop van tijd beschadigd kan raken als gevolg van droge ogen. Het werkt ook zeer goed voor contactlensdragers.

Indicatie

Heeft u last van droge ogen? Misschien heeft u optive fusion nodig!

Droog gevoel
Als uw ogen zanderig en droog aanvoelen, kan optive fusion uw ogen bevochtigen en comfort bieden.

Branden
Als u een brandend gevoel in uw ogen heeft, blust optive fusion het vuur.

Prikken
Bij prikkende ogen kalmeert optive fusion zonder uw zicht te vertroebelen.

Gebruik van Optive Fusion Steriele Oplossing Flacon

Zo gebruikt u optive fusion:
Om de oogdruppels in te brengen, wast u eerst uw handen en verwijdert u daarna de dop van het flesje.

1. Houd uw hoofd achterover. Kijk omhoog en trek uw onderste ooglid naar beneden zodat er een klein 'gootje' ontstaat.
2. Houd het flesje ondersteboven en laat de druppel in het oog vallen. Raak het oppervlak van de oogbal of de oogleden niet aan met de druppelaar van het flesje. Gebruik één of twee druppels per oog, naar behoefte.
3. Sluit het oog 2 of 3 seconden, zodat optive fusion zich gelijkmatig over het oogoppervlak kan verspreiden.
Optive Fusion Steriele Oplossing Flacon 10 ml
€ 16,90
€ 14,37
(€ 143,70 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Optive fusion steriele oplossing flacon

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Geeft verfrissing en is kalmerend bij licht geïrriteerde ogen. Ook bij droge ogen is dit een heel aagenaam product en geeft het onmiddelijk voldoening.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Uitstekend product wordt totaal noodzakelijk vooral op dit moment, omdat met de "droogte" is het ook noodzakelijk om te vechten tegen meer stof in de lucht en dus meer irritaties.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Bij last van droge ogen is dit een heel goede oplossing. 's Morgens en 's avonds aanbrengen en je bekomt onmiddellijk resultaat. Verlicht de jeuk aan de ogen.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Ik hoop met dit voedingssupplement een goed beeld te behouden vanwege de hoge leeftijd en de problemen die daarop volgen. Er is geen onaangename voortzetting na de inname.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Sedert mijn oogarts mij vertelde dat ik droge ogen had heb ik dit product leren kennen. Iedere keer dat ik een lichte druk voel van hoofdpijn gebruik ik dit product direct. Hoofdpijn zeer sterk verminder. Product altijd op zak
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  dit product past heel goed bij mij om te hydrateren, de ogen te reinigen en problemen na een oogletsel te voorkomen werd mij aanbevolen door mijn oogarts.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer tevreden hiermee gebruik dit normaal 1 maal per dag voor te drogen ogen. Indien teveel jeuk aan de ogen dan gebruik ik het 2 tot 3 keer per dag.
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Kunstmatige tranen in vloeibare vorm, veel effectiever dan crèmes die 's avonds gebruikt moeten worden omdat ze het zicht vertroebelen. Deze Optive Fusion vloeistof kan zo vaak gebruikt worden als nodig is gedurende de dag
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Heb enorm last van droge en vermoeide ogen door de airco op kantoor en het constant werken op pc. Met deze druppels voelen ze meer uitgerust aan. Zelfs met het kleine formaat gaat het product lang mee
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  op advies van mijn oogarts gebruik ik nu de optive fusion omdat ik droge ogen heb die snel geirriteerd zijn,ik moet zeggen dat het goed voelt sinds ik de oogdruppels gebruik

Optive Fusion Steriele Oplossing Flacon kopen

Je kan Optive Fusion Steriele Oplossing Flacon van het merk Optive, geproduceerd door ALLERGAN , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Ogen > Droge ogen