€ 13,52
€ 11,76
(€ 78,40 / 100 ml)
Bespaar 13% (€ 1,76)
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van Optilan Blueberry Oogdruppels

Oogdruppels met hyaluronzuur en vloeibaar extract van bosbessen.

Oftalmische oplossing met bosbessenextract (Vaccinium myrtillus) en hyaluronzuur 0,1 %, steriele, gebufferde oplossing met een verhoogd decongestief, verzachtend, bevochtigend en verfrissend
vermogen.

Indicatie

Verzacht en hydrateert vermoeide, gezwollen en gespannen ogen. Bijzonder geschikt voor gevoelige ogen. De werking van natriumhyaluronaat (hyaluronzuurzout) maakt het product ideaal bij niet-traumatische, niet-pathologische veranderingen aan de ogen en zorgt voor een belangrijke verzachtende en beschermende actie, terwijl het bosbessenextract een hoge concentratie aan stoffen bevat, die de oogvermoeidheid helpen verminderen en een gezonde oculaire werking helpen
bevorderen.
Het natuurlijk in het lichaam aangetroffen hyaluronzuur is een stof met sterke visco-elastische eigenschappen die net zoals natuurlijke tranen de eigen viscositeit kan veranderen in functie van de wrijvingskrachten waaraan het is blootgesteld. Dit verhoogt de verspreiding en verbetert de waterige smering. Dankzij zijn vermogen om watermoleculen op te nemen, kan het ook de traanfilm aanvullen en stabiliseren.
De zogenaamde bosbes (Vaccinium myrtillus) wordt veel gebruikt in de traditionele geneeskunde. Het zijn vruchten die een aanzienlijke concentratie aan anthocyanen (isoflavonoïden) bevatten. Dat zijn moleculen die in combinatie met de rijke pigmentkleur in bosbessen de oogvermoeidheid helpen verminderen en een gezonde oculaire werking helpen bevorderen.
Bijzonder biocompatibel met het oog, kan ook gebruikt worden bij het dragen van contactlenzen.
Ideaal bij: rode ogen door langdurige computeractiviteiten en visuele vermoeidheid veroorzaakt door het rijden; langdurig gebruik van contactlenzen; onvoldoende traanvocht; omgevingen met veel rook of airconditioning; gevoel van droogte; vreemd-lichaamgevoel door blootstelling aan wind en stof.

Gebruik van Optilan Blueberry Oogdruppels

Laat enkele druppels in elk oog vallen, gebruik zo vaak als nodig. Na openen is het product 3 maanden houdbaar.

Ingrediënten Optilan Blueberry Oogdruppels

Natriumhyaluronaat 0,1%, vloeibaar extract van bosbessen (Vaccinium myrtillus), gebufferde isotonische oplossing met pH 7,2, dinatriumedetaat.

Waarschuwing

• Stop het gebruik van het product als uw ogen geïrriteerd raken en neem contact op met een arts.
• Gebruik het product niet, als u allergisch bent voor één van de bestanddelen.
• Raak het oogoppervlak niet aan met het uiteinde van de druppelaar.
• Bewaar het product uit de buurt van warmtebronnen, op een droge plaats bij een temperatuur tussen 5 en 35 °C.
• Buiten het bereik van kinderen bewaren.
• Niet inslikken.
• Gebruik het product niet na de vervaldatum.
• Steriel tot aan de eerste opening.
• Onmiddellijk na gebruik de verpakking goed sluiten.

Contra-indicaties: Er zijn geen contra-indicaties behalve bij patiënten met een gekende overgevoeligheid voor een bestanddeel van het product.
€ 13,52
€ 11,76
(€ 78,40 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Optilan Blueberry Oogdruppels

Schrijf een review
 • fullfullfullfullfull
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   

  Verlicht en hydrateert vermoeide ogen, maar voor wat betreft douchezepen blijven mijn ogen rood. Het is moeilijk om een decongesting oogdruppels te vinden sinds de verdwijning van Minhavez oogdruppels!

  Was deze beoordeling nuttig?
 • fullfullfullfullfull
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   

  Ik wist van dit product omdat het mij was voorgeschreven door mijn oogarts. Ik gebruik het als het wit van de ogen rood is en de oogleden/wimpers droog zijn. Efficiënt, efficiënt! Franciscus

  Was deze beoordeling nuttig?

Optilan Blueberry Oogdruppels kopen

Je kan Optilan Blueberry Oogdruppels van het merk VSM, geproduceerd door SCHWABE PHARMA BELGIUM , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Ogen > Droge ogen