Opticalmax Hyaluron Plus 10 ml

€ 12,50
€ 8,33
(€ 83,30 / 100 ml)
Bespaar 33% (€ 4,17)
Promotie

Omschrijving van Opticalmax Hyaluron Plus

Hyaluronzuur in combinatie met Hypromellose zorgt voor een intense en langdurige hydratatie van het oogoppervlak. De Oogdruppels trekken het vocht uit de omgeving aan en houden dit vast zodat ze een beschermende laag vormen op de traanfilm. Deze laag voorkomt een te snelle verdamping van het traanvocht en laat het vocht slechts geleidelijk aan los (tot 6 uur na applicatie).
 
Bijkomend bevat Opticalmax Oogdruppels Hyaluron Plus een uniek complex van natuurlijke ingrediënten met extra verzachtende en voedende eigenschappen (gedistilleerd water van Aloe vera, Kamille, Blauwe bosbes en Hondsroos). Oftalmologisch getest.

Indicatie

 • De unieke combinatie van Hyaluron en Hypromellose zorgt voor een intense en langdurige hydratatie.
 • Verrijkt met gedistilleerd water van Aloe vera en Kamille.
 • Zonder bewaarmiddelen en mag dagelijks zo vaak als nodig gebruikt worden.
 • Mag gebruikt worden met contactlenzen zonder die te verwijderen.
 • Verkrijgbaar in handige steriele monodoses of druppelflacon.

Gebruik van Opticalmax Hyaluron Plus

Verzachtende Oogdruppels Hyaluron Plus mogen dagelijks zo vaak als nodig gebruikt worden afhankelijk van de ernst van de symptomen of het advies van de arts na chirurgische ingreep. Gebruik één tube niet voor meerdere personen. Verhogen het draagcomfort van contactlenzen en kunnen gebruikt worden zonder dat die verwijderd moeten worden.

Ingrediënten Opticalmax Hyaluron Plus

0,2 % Natriumhyaluronaat
0,2 % Hypromellose
Gedistilleerd water van Aloe vera
Gedistilleerd water van Kamille
Gedistilleerd water van Vaccinium myrtillus (Blauwe bosbes)
Gedistilleerd water van Rosa canina (Hondsroos)
Boorzuur
Natriumtetraboraat decahydraat
Natriumchloride
Water voor injectie
Steriel, zonder bewaarmiddelen of fosfaten
Opticalmax Hyaluron Plus 10 ml
€ 12,50
€ 8,33
(€ 83,30 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Opticalmax hyaluron plus

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Na jaren met vermoeide ogen te hebben gelopen en verschillende druppels te hebben gebruikt. Is dit het eerste product wat een kalmerend gevoel geeft. Het effect houd wel een paar uur aan. Het smeert mijn ogen voor mijn gevoel waardoor ze makkelijker kunnen bewegen en houd de ogen vochtig.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Over de druppels zelf klaag ik niet, want ik gebruik ze nog maar net, maar ik vind dat de druppels heel moeilijk uit de flacon komen. Je moet hard en lang duwen voor er een druppeltje uitkomt, het duurt dan nog even voor het in je oog valt (soms kan je niet meer wachten met knipperen, en dan valt het op je wimpers wat ook niet de bedoeling is). Als het dan valt, dan krijg ik bijna altijd nog een extra druppel nog ergens op mijn hoofd. Een 3/5 op 10 omdat het product zelf waarschijnlijk wel goed is, maar ik koop het zeker niet meer.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Door een bijkomende ziekte kreeg ik plots last van een brandend, tranend rechteroog. Ik heb verschillende oogdruppels geprobeerd en ik vind deze de beste. Door deze heb ik geen brandend, tranend oog meer. Ik vind het ook heel positief dat er natuurlijke middelen zoals aloe vera, kamille, hondsroos, ... inzitten. Deze oogdruppels zijn zeker aan te raden.

Opticalmax Hyaluron Plus kopen

Je kan Opticalmax Hyaluron Plus van het merk Opticalmax, geproduceerd door OMEGA CLOUD , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Ogen > Oogverzorging