€ 1,30
€ 1,17
Bespaar 10% (€ 0,13)
Oorreiniger Awo Ac813 Wolf 1 stuk
€ 1,30
€ 1,17

Laatste reviews en ervaringen met Oorreiniger awo ac813 wolf

Schrijf een review
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Vrij klein formaat, was handiger geweest als dopje op handvatje past om het langer te maken. Reinigingsoogje is vrij groot en log...kan niet vergelijken met andere misschien is dit normaal, maar ben geneigd een andere aan te schaffen. Wel goedkoop.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Doet zijn werk prima! Het is makkelijk te gebruiken en ook eenvoudig te reinigen. Je gaat hierdoor minder snel een oorstop krijgen omdat je het overtollige oorsmeer netjes weg kan nemen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik had dit al eens gekocht maar door verhuis verloren gegaan. Ik ben zeer tevreden want de dokter zag geen oorprop meer zitten sinds ik dit gebruik. Ze controleer het bij elke bezoek en het blijft goed. Moet mijn oren niet meer laten uitspuiten voor de proppen weg te halen.
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Zeer effectief product. Ter vervanging van wattenstaafjes. Kan gebruikt worden voor het hele gezin. Zeer hygiënisch en zeer eenvoudig in gebruik. Product aan te bevelen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Super tevreden over deze oorreiniger. Heel wat efficiënter als een gewoon oorstokje, daar de oorsmeer heel gemakkelijk kan worden verwijderd zonder verder in het oor te duwen.

Oorreiniger Awo Ac813 Wolf kopen

Je kan Oorreiniger Awo Ac813 Wolf van het merk Appeg, geproduceerd door WOLF - SAFCO , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Oren