€ 29,95
€ 25,76
Bespaar 14% (€ 4,19)
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Onza 1500mg

Aanbevolen voor het behoud van gezonde gewrichten en voor meer bewegingsvrijheid.

Het kraakbeen bevindt zich ter hoogte van de uiteinden van de beenderen en vormt als het ware een beschermlaagje tussen twee beenderen. Zo verhindert het kraakbeen dat beenderen tegen elkaar wrijven. Tevens gedraagt het kraakbeen zich als een kussentje dat schokken absorbeert. Dit is mogelijk door de soepele structuur van de kraakbeenmatrix en zijn hoog watergehalte (70-80 %) Ten slotte bevat kraakbeen ook chondrocyten. Deze staan in voor het onderhoud en de vernieuwing van de kraakbeenmatrix, dewelke samengesteld is uit collageen en macromoleculen: glycosaminoglycanen en proteoglycanen.

Glucosamine is een natuurlijke stof die door ons lichaam wordt aangemaakt en in hoge mate aanwezig is in het kraakbeen. Glucosamine is de bouwsteen voor de aanmaak van glycosaminoglycanen en proteoglycanen en is dus van cruciaal belang voor het behoud en de vernieuwing van het kraakbeen. Zoals blijkt uit meerdere studies die werden uitgevoerd bij personen met beschadigd kraakbeen, kan een aanvulling met glucosamine bijdragen tot de bescherming en de regeneratie van het kraakbeen.

Gebruik van Onza 1500mg

1 tablet of 1 zakje per dag gedurende lange tijd.

Ingrediënten Onza 1500mg

Glucosamine.HCL 1500 mg.
€ 29,95
€ 25,76

Laatste reviews en ervaringen met Onza 1500mg

Schrijf een review
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn zoon is heel tevreden over het product, hij heeft er geen nevenwerkingen van en het is goed dat hij maar 1 tabletje per dag moet innemen ! Hij zal het wel lange tijd moeten innemen om resultaat te hebben !
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Helpt de gewrichten gesmeerd te houden. Mijn echtgenoot neemt ze al jaren. Merkt ook als hij ze lange tijd niet neemt. Vooral in de heupen. Hij heeft onza ook aangeraden aan een Duitse vriend. In Duitsland zijn deze voedingssupplementen zeer duur.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Een goed product,makkelijk bij inname omdat het maar 1 tablet per dag is om aan de vereiste dosis te komen. Dus een goede prijs/ kwaliteitsverhouding. Ik ga dit zeker verder gebruiken.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  voorlopig kan ik nog niet zeggen of het product zijn werk doet;men moet het minstens een viertal weken innemen alvorens men resultaat heeft naar het schijnt?
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ben de tabletten nu al 4 weken aan het nemen en heb tot nu toe geen enkele werking vastgesteld. Volgens veel posts op internet kan de werking wel wat langer duren, dus na langer in te nemen.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn 81-jarige moeder neemt ONZA sinds ettelijke jaren op doktersadvies en ze is nog steeds in prima conditie. Of dat volledig of ten dele aan ONZA is te danken is natuurlijk moeilijk te zeggen.

Onza 1500mg kopen

Je kan Onza 1500mg van het merk Will Pharma, geproduceerd door WILL PHARMA , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Spieren & Gewrichten > Glucosamine
Vitamines & Voedingssupplementen > Glucosamine
50+ > Soepele Gewrichten > Smering Gewrichten > Glucosamine