€ 44,95
€ 40,01
Bespaar 11% (€ 4,94)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Omnivit Haar

Uw haar en nagels hebben voedingsstoffen nodig om mooi en gezond te zijn. Ze hebben te lijden onder een gejaagd leven, vermoeidheid, stress, een onevenwichtige voeding, bepaalde gebeurtenissen in het leven, zoals een bevalling of de menopause. De zon, de wind, kleuringen, permanents of aantasting door het water maken uw haar en uw nagels breekbaarder, ze verliezen hun vitaliteit en worden broos.

Omnivit Haar is een complex rijk aan zwavelaminozuren, procyanidine oligomeren (PCO), vitaminen, zink en selenium. Het beschermt het haar, maakt het mooier en stralender en bevordert de haargroei door de aanvoer van de nodige stoffen naar de haarwortels en de nagelmatrix.

De haarcyclus duurt gemiddeld 3 maanden, een kuur met Omnivit Haar van minimum 3 maanden is ten zeerste aanbevolen, de eerste effecten zijn pas na 6 tot 8 weken zichtbaar.

Indicatie

Is geschikt bij:

 • Haaruitval te wijten aan schadelijke invloeden zoals een onevenwichtige voeding, vermoeidheid, stress of een hevige emotionele reactie, na een bevalling of tijdens de menopauze.
 • Om doffe en broze haren (door permanent, haarkleurmiddel, zon, wind, zeewater) te revitaliseren
 • Om broze nagels te herstellen en verstevigen

Gebruik van Omnivit Haar

- 2 tabletten per dag tijdens de maaltijd met een beetje water.
- De tabletten zijn breekbaar.
- Gezien de levenscyclus van het haar, is het aanbevolen Omnivit Hair Care gedurende minstens 2 maanden in te nemen.
- Vanaf 12 jaar.

Ingrediënten Omnivit Haar

Vitaminen / mineralen
Hoeveelheid (2 tbl)% RI*

Vit B3 = Vit PP 12 mg 75%
Vit B6 4,2 mg 300%
Vit B8 0,06 mg 120%
Seleen (Se) 68.75µg 125%
Zink (Zn) 15 mg 150%

Anderen 
Hoeveelheid (2 tbl)% RI*

Methionine 600 mg-
Cysteine 350 mg-
Druivenpitextract (Vitis vinifera L.)150 mg-

* RI = referentie-innames

Bijwerkingen van Omnivit Haar

Borstvoeding & Zwangerschap: geen contra-indicatie.

Waarschuwing

Voedingssupplementen kunnen niet ter vervanging van een gevarieerde, evenwichtige en gezonde voeding worden ingenomen.
Buiten het bereik van kinderen houden.
E122 kan een negatief effect hebben op de activiteit en de aandacht van kinderen.
De inname dient beperkt te worden tot enkele weken/maanden.
Omnivit Haar 120 tabletten
€ 44,95
€ 40,01
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Omnivit haar

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Bevordert effectief de haargroei en stopt de abnormale haaruitval. Bovendien staat omnivit regelmatig in aanbieding zodat het regelmatig gebruik de uitgave verantwoordt.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn mama verloor heel veel haar omwille van stress en chemobehandeling in het verleden. Sinds zij deze vitaminen een tijdje neemt, is zij zo blij dat haar haar dikker is geworden!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb deze kuur reeds een aantal keer genomen en altijd tevreden. Het is voor mij de enige vitaminekuur waarvan ik overtuigd ben dat ze ook effectief iets doet. Je nagels voelen veel sterker aan en de haaruitval is veel minder. Ik ben nu een kuur opgestart na de bevalling. Hopelijk nu evenveel effect als voorheen.
 • 2/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik dit product 2 maal per jaar in de lente en in de herfst, ik ben daar tevreden over, uw haar krijgt meer volume en uw nagels worden steviger.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben wel heel tevreden over de werking van Omnivit Haircare. Voordien had ik gewoon plukken los haar na het wassen. door de inname van dit product,gedurende reeds lange tijd, is dit probleem opgelost
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Periode is nog te kort om al te kunnen beoordelen. IK moet deze nog een hele tijdje innemen vooraleer ik kan zeggen of het werkt. De haaruitval is al wat minder, nu nog wachten op nieuwe haargroei.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  heel goede vitamine voor haar en nagels na een tijd dit te gebruiken wordt haaruitval veel vermindert nagels worden sterker en scheuren minder vlug ik raad dit produkt zeker aan!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze kuur is een aanbeveling waard, ikzelf en mijn moeder deden het na een lange periode van stress omdat we beiden haaruitval hadden. Ik doe het jaarlijks omdat ik soms last heb van haaruitval door medicatie. Het is een goede aanvulling op de B vitamines ook. Bij jaarlijkse controle of in mijn geval frequente controle hoef je niks te vrezen. Het haar glanst terug meer en minder haaruitval, het is echt een win win waarbij je gelukkig van wordt.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb na een paar weken wel het gevoel dat mijn haar minder uitvalt, voor mijn nagels heb ik het minder nodig. Maar het is wel zo dat het grote pillen zijn en dat ze wel op je maag liggen als je ze niet na of bij de maaltijd inneemt.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Hallo, ik heb omnivit haar vier weken lang uitgeprobeerd. Ik zie momenteel niet echt verschil, mijn haar is enkel wat krachtiger.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik nam al reeds een maal een kuur van deze vitaminen, waarna mijn haar een stuk gezonder was en ik veel minder haarverlies had. Daarom bestel ik het nu nog een keer, gezien ik na mijn zwangerschap weer last heb van haarverlies.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Bevorderd de haar groei en voorkomt de haaruitval Ik ben er heel tevreden van. Mijn haar viel met pakken uit en daar iheb ik totaal geen last meer van sedert ik dit neem.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ben heel tevreden over het product, prijs kwaliteit is goed!!Zal dat zeker nog bestellen. Voel echt wel verbetering, mijn haar voelt beter aan en groeit goed
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik dit product nu drie maanden en merk nu ,dat ik veel minder last van haaruitval heb. Ook mijn haar voelt voller en dikker aan ,echt een aanrader.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  van alle produkten die ik ooit al gebruikt heb,is dit tot nu toe het beste ,zowel op het gebied van haar als voor de nagels. ik heb normaal nogal broze nagels ,met dit produkt zijn het sterke nagels geworden. wat haar betreft is dat ook een grote vooruitgang,erkomen nieuwe haren bij
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik neem dit nu 7weken alle dagen 2 tabletten voor nagels en haar, ik moet eerlijk zeggen dat het bij mij wel goed help, ik had heel slechte nagels ribbels nagels en zelfs open gebarste nagels en dat is nu bijna helemaal weg het help wel degelijk ,je moet natuurlijk 2 per dag nemen maar dat neem ik er gerust bij het HELP!!
 • 1/5
  Beoordeeld door
   
  Ik neem dit nu toch al een paar weken en dit helpt echt als je dagelijks 2 pillen neemt, je moet wel een beetje geduld hebben.Ook mijn nagels zijn veel sterker geworden.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Omnivit haar tabletten vind ik persoonlijk een beetje te groot qua werking moet je ze al een ruime tijd nemen voor dat je enige veretering opmerkt
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben er een maand geleden mee begonnen en wat een resultaat. Minder haaruitval, minder droog een broos haar. En dat zonder mijn voedingspatroon aan te passen... Deze kuur van 3 maanden is een aanrader.
 • 2/5
  Beoordeeld door
   
  Niet echt veel verandering wat haar of nagels betreft... Bovendien voelde ik me misselijk tijdens de eerste maand van de behandeling! De smaak is niet echt aangenaam en de dosis is volgens mij zeer zwaar.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik vind het een prima product. Heb er baat bij gehad, dus een aanrader.

Omnivit Haar kopen

Je kan Omnivit Haar van het merk Omnivit, geproduceerd door SANOFI CHC , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Haar & Nagels
Welzijn & Gezondheid > Haarverlies & Broze Nagels
Schoonheid & Hygiëne > Haarverzorging > Haarverlies > Supplementen
Schoonheid & Hygiëne > Lichaamsverzorging > Handen > Manicure - Pedicure > Supplementen