Omnibionta 3 Activate 90 tabletten

€ 42,95
€ 27,92
Bespaar 35% (€ 15,03)
Promotie -35% korting geldig t.e.m. 31/12/2017
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Bijsluiter van Omnibionta 3 Activate 90 tabletten

Omschrijving van Omnibionta 3 Activate

Een druk leven, een stresserende omgeving, periode van overbelasting, tijdelijke vermoeidheid of een onevenwichtige voeding kunnen onze energiereserves en onze weerstand uitputten. Vermoeidheid kan dan reeds vanaf het begin van de dag optreden! Om te kunnen voldoen aan de specifieke behoeften van deze moeilijke periode dragen de actieve ingrediënten van Omnibionta®3 ACTIVATE bij tot het energetisch metabolisme* van uw lichaam dankzij de vitamines B1, B2, B3, B5, B6, B8, B12, C en de mineralen zoals ijzer, iodium en mangaan. De vitamines B2, B3, B5, B6, foliumzuur maar ook ijzer helpen bij tijdelijke vermoeidheid. Ginseng ondersteunt onze weerstand, bestrijdt vermoeidheid en versterkt uw vitaliteit. Schisandra is een tonicum dat bijdraagt aan een optimale fysieke en mentale weerstand. Opdat elke dag met volle vitaliteit zou beginnen!

Omnibionta®3 ACTIVATE is een unieke combinatie van CoQ10 en extracten van Ginseng en Schisandra, 3 melkfermenten (Lactobacillus gasseri PA 16/8, Bifidobacterium bifidum MF 20/5 en Bifidobacterium longum SP 07/3) alsook 12 vitamines en 7 mineralen. 

Indicatie

Een voedingssupplement dat helpt om uw energie te activeren bij stress, overbelasting of tijdelijke vermoeidheid.

Gebruik van Omnibionta 3 Activate

- Neem 1 tablet per dag met een glas water, ‘s morgens of ‘s middags tijdens de maaltijd. 
- Wij raden u aan om Omnibionta®3 ACTIVATE gedurende 30 tot 90 dagen in te nemen en dit mag herhaald worden indien nodig.

Ingrediënten Omnibionta 3 Activate

Vulmiddelen: Microkristalijne cellulose E460, Inuline, Tricalciumfosfaat E341, Glyceroldistearaat (plantaardig) E471, Polyvinylpyrrolidone E1201, Polyvinylpolypyrrolidone E1202, Maltodextrine, Gemodificeerd Zetmeel, Vernet natriumcarboxymethylcellulose E468, Maïszetmeel, Dextrine; Magnesiumoxide; Calciumascorbaat; Glansmiddelen : Hydroxypropylmethylcellulose E464, Hydroxypropylcellulose E463; Glucose; Nicotinamide; Ijzersulfaat; dl-α-tocoferolacetaat; Sucrose; Antiklontermiddelen : Magnesiumstearaat E470b, Siliciumdioxide E551; Extract van Panax Ginseng; Kaliumchloride; Calciumpantothenaat; Extract van Schisandravrucht; Zinkoxide; Kleurstof: Ijzeroxide E172; Plantaardige oliën; Pyridoxinehydrochloride; Coenzyme Q10; Fructose; Thiaminenitraat; Riboflavine; Mangaansulfaat; Retinolacetaat; Foliumzuur; Biotine; Chroomchloride; Kaliumjodide; Tribion Harmonis® (Lactobacillus gasseri PA 16/8, Bifidobacterium bifidum MF 20/5, Bifidobacterium longum SP 07/3 - bevat sporen van melkproteines); Natriumselenaat; Natriummolybdaat; Cholecalciferol; Cyanocobalamine

Waarschuwing

- De tablet niet in tweeën breken. De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden. 
- Dit product bevat suikers en ook sporen van melkproteïnen. Niet geven aan personen met een gekende overgevoeligheid.
- Niet geven aan kinderen jonger dan 12 jaar.
- Dit product mag in geen geval een evenwichtige en gevarieerde voeding vervangen, noch een gezonde levensstijl.
- Omnibionta®3 ACTIVATE wordt heel goed verdragen:
- is glutenvrij, gistvrij en tarwevrij;
- bevat slechts 0,8 kcal per tablet. 
Omnibionta 3 Activate 90 tabletten
€ 42,95
€ 27,92

Laatste reviews en ervaringen met Omnibionta 3 activate

Schrijf een review
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Omnibionta lijkt een betrouwbaar merk qua vitaminen. Nu met de winterperiode onmisbaar voor een extra boost. Gemakkelijk in te nemen en aan een voordelige prijs beschikbaar.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ik ben op dieet en vitaminen zijn dus wel een noodzakelijke aanvulling en ik koos willekeurig omnibionta3 activate en ik kan wel zeggen dat ik mij niet meer zo moe en futloos voel, dus ik blijf ervoor gaan zolang ik op dieet ben.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Alle vitamines en mineralen in 1 tablet en je hoeft maar 1 tablet per dag te nemen , extra ginseng vind ik ook een pluspunt hetgeen je elke dag een boost heeft .
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  De omnibionta 3 Activate-vitamines bevatten veel verschillende soorten vitamines die vermoeidheid tegengaan. De pillen kunnen (voor mij) gemakkelijk doorgeslikt worden.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Vitaminen voor het hele gezin, we nemen.deze vitamine al jaren en geef ziekte geen kans, het geeft je onmiddellijk meer energie tijdens de tijds de wintermaanden.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Doet wat het belooft, het geeft je energie voor de hele dag. Ideaal om in de winter te nemen en zo een kuur op te starten. Ook aan een mooie prijs kunnen kopen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Tabletten slikken gemakkelijk door, handig dat je maar 1 tablet per dag moet innemen. Had al vanaf de eerste dag het gevoel meer energie te hebben. Een aanrader!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Doet wat het belooft, mijn man gebruikt deze nu al een hele tijd en is hier heel tevreden over. Ook de hoeveelheid die in het potje zit is heel handig, zo moet je niet altijd kleinere potjes nemen. +++
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Goed product! De wintermaanden maken me vaak moe en ziek. Sinds ik de tabletjes Omnibionta3 gebruik, heb ik veel meer energie en ik blijf al een tijdje gespaard van die vervelende verkoudheden.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Waarom mag je de aanbevolen dagdosis van omnibionta3 niet overschrijden? Wie het weet laat het mij dan alstublieft weten. Het is belangrijk. Met vriendelijke groeten M.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer tevreden over de afhandeling van de bestelling en de snelle levering via Kiala. Product zelf nog niet kunnen beoordelen omdat ik nog maar juist gestart ben met het innemen van de tabletten.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ken het product van andere jaren en zoals altijd ben ik er tevreden over. Ik gebruik dit als voorjaarskuur en na een paar dagen merk ik toch al een verschil.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  grote keuze, vlotte levering, Het product is makkelijk in gebruik. Neem het nog niet zolang maar voel het resultaat al. Mogelijk zal het zijn volle resultaat geven na gebruik van een maand of meer.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Makkelijke tabletten, goede uitleg. Lijkt iets te gaan doen. Ook op de site een hele goede beschrijving waardoor je weet wat je koopt. Snelle levering ook!!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Sedert mijn 2 zonen deze vitaminen innemen, komen zij de winters door zonder verkoudheden en/of griep. Ik kan omnibionta 3 dus alleen maar aanbevelen .
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Omnibionta 3 Activate zorgt voor de nodige energie voor mijn dochter dat veel moet studeren. Omnibionta 3 Activate werd aangeraden door onze huisarts.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Sedert ik Omnibionta 3 neem tijdens de wintermaanden, ben ik veel minder verkouden en vermoeid. Terwijl ik vroeger wel meer ziek was 's winters. Ik kan dit product alleen maar aanbevelen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Eerst en vooral snelle levering van het product, wat het product zelf betreft momenteel toch één van de betere preparaten ivm samenstelling en dosering per éénheid
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze vitaminen zijn echt heel erg goed! Na een week ze in te nemen voel je al meer energie! Ik neem zo een doos samen met mijn vriend en ook hij ervaart het goede van deze vitamines!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Een hele goede vitaminekuur voor als je extra energie nodig hebt. Na een tweetal dagen al voel je je fitter en krachtiger! De omnibionta 3 helpt enorm tijdens de koude dagen...
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Een voedingssupplement dat helpt om uw energie te doen stijgen met een uitgebreid "aanbod" aan vitaminen, mineralen,... Grotere verpakking, lagere prijs,... maar meer energie!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik neem de Omnibionta Activate al jaren elke dag in omdat het alle vitamienen bevat die ik nodig heb om de dag door te komen. Ook als tijdelijke kuur werkt dit perfect.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Daar ik veel aan sport doe, vind ik Activate een goed product. U heb zeker alle vitaminen en mineralen binnen en ik heb meer energie. Een aanrader dus.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  voorgeschreven door de huisarts omdat ik redelijk vermoeid ben door omstandigheden en na een tweetal weekjes innemen begin ik meer energie te krijgen: joepie!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ben heel tevreden over deze vitamines.Voel mij superfit en ben zeker van plan om ze te blijven nemen en aan te raden aan andere mensen. Prijs- kwaliteit is heel goed.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Vitaminecomplex dat zeer handig is in geval van grote vermoeidheid. Één tablet per dag is super nuttig. Positieve resultaten binnen enkele weken.
 • 1/5
  Beoordeeld door
   
  Wekelings nemen een vitamine capsule. Met Omnibionta-3 Activate 90 voelen ons goed in conditie.We zijn reeds van bepaalde ouderdom (73)en hebben in de landbouw sector veel zware handenarbeid verricht.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben volledig tevreden van Omnibionta Activate. Ik voel echt een verschil tijdens mijn actieve dagen, ik ben BLIJ !!! Bedankt OMNIBIONTA
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  zeker aan te raden nu in deze periode, je voelt het verschilt al na een paar dagen, fitter, beter kunnen opstaan, energieker, minder rap moe, uw haar voelt er zich ook beter bij
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Nadat ik deze vitaminen begon te nemen voelde ik meteen effect. Ik had meer energie en voorlopig ben ik ook nog niet ziek geworden, wat meestal rond deze periode van het jaar wel het geval is.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn docher gebruikt het voor haar darmen, die zijn overgevoelig in stressvolle periodes, het geeft energie en is goed voor het denken. Ik vind het produkt wel prijzig. Verder is ze er erg tevreden over.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik vind dit product heel goed. Ik heb meer energie en ik ben zeker dat ik alle vitamines binnen heb die nodig zijn om goed en gezond te functioneren. Als ik een dag overslaag dan voel ik het verschil direct.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De tabletten zijn niet te groot,ze kruimelen niet in de mond. Ik voel me er ook goed mee. Het hele gezin neemt één tablet perdag, dus 1 verpakking is goed voor 1 maand. Het doosje is niet te groot om op te bergen in het spiegelkastje, ideaal.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Opkikkertje voor tijdens de wintermaanden. Tegen vermoeidheid en kleine kwaaltjes als koortsblaasjes. Gemakkelijk in te nemen en wordt door mezelf en mijn patner gebruikt. Grote en voordelige verpakking.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Extreem tevreden over deze vitamines. Ik heb vroeger nog andere vitamines genomen, maar ik ben sinds mijn zwangerschap gewonnen voor Omnibionta. Ook nu ik niet langer zwanger ben zijn de gewone vitamines (niet spec voor zwangere vrouwen) ook super.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Volledige kuur nog niet beëindigd maar al wel resultaat, momenteel al veel fitter. Moet binnen 2 maand terug bloed laten nemen om na te zien of ijzer en fosfor tekorten gestegen zijn.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Na mijn Gastric Bypass zijn dit prima vitamines en mineralen om de dagelijks aanbevolen hoeveelheid binnen te krijgen. Naast gezonde voeding uiteraard.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Een handige grote verpakking voor onze studenten tijdens perioden van vermoeidheid, ziekte of stress. Wel nogal grote tabletten en dus moeilijk in te nemen voor personen die dit niet gewoon zijn.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dagelijks één tabletje te nemen waarvan je inderdaad aktiever wordt. Ik voel me al vele beter nu! Dus een perfecte aanvulling voor de gezondheid! Een echte aanrader!

Omnibionta 3 Activate kopen

Je kan Omnibionta 3 Activate van het merk Omnibionta, geproduceerd door MERCK CONSUMER HEALTHCARE , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Omnibionta 3 of via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Multivitaminen