OM3 Emotioneel Evenwicht 60 capsules

€ 28,84
€ 25,96
Bespaar 10% (€ 2,88)
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van OM3 Emotioneel Evenwicht

OM3 is het eerste voedingssupplement rijk aan omega-3 dat specifiek geformuleerd werd voor het bereiken van een gevoelsevenwicht.  Een gevoelsevenwicht bereiken betekent dat je meer energie hebt, je gaat optimistischer door het leven, je voelt je op je gemak in relaties met anderen, je zal rustiger handelen in conflictsituaties,... De bestanddelen van OM3 zorgen er dus voor dat je je beter in je vel gaat voelen.

Gebruik van OM3 Emotioneel Evenwicht

De aanbevolen aanvangsdosering van OM3 Emotion is drie capsules per dag in een of meerdere keren, voor een dagelijkse hoeveelheid van 1125 mg (1,125 g) aan EPA en 150 mg aan DHA wat overeenkomt met een totaal van 1,42 g aan omega-3 per dag. Dit komt overeen met de hoeveelheid EPA die in de meest recente klinische studies werd gebruikt. De verhouding van vetzuur EPA (de meest belangrijke voor het gevoelsevenwicht) tot DHA is vaak onvoldoende (gelijk aan 1,5/1 in het visvlees, en bijna altijd lager dan 4/1); in OM3emotion bedraagt deze verhouding 7,5 op 1.

De capsules kunnen in één keer of verdeeld over de dag genomen worden, naar gelang het gemak voor eenieder.

Ingrediënten OM3 Emotioneel Evenwicht

Geconcentreerde visolie in de vorm van ethylesters (getitreerd op 95% aan omega-3). Natuurlijk vitamine E extract gegarandeerd zonder GMO (1.5 mg per capsule betekent 0.3 g voor 100g olie).

Bevat: visgelatine verkregen uit niet gekweekte vis, schellak, HPMC en glycerine.

Waarschuwing

Het gebruik van OM3emotion wordt afgeraden in het geval van allergie voor vis of schaaldieren. Mensen die alvleesklierproblemen hebben (aangeboren afwijkingen van de alvleesklier, chronische of acute alvleesklierontsteking) dienen consumptie van vet(ten) in het algemeen te vermijden. De inname van OM3emotion, en elk ander voedingssupplement op basis van vetzuren, wordt in dat geval dus afgeraden. Gebruik door zwangere vrouwen, vrouwen die borstvoeding geven of kinderen wordt niet aangeraden omdat afdoende wetenschappelijke gegevens nog ontbreken: vraag uw huisarts of apotheker om advies.
OM3 Emotioneel Evenwicht 60 capsules
€ 28,84
€ 25,96

OM3 Emotioneel Evenwicht kopen

Je kan OM3 Emotioneel Evenwicht van het merk OM3, geproduceerd door SUPERDIET LABORATOIRES , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Visolie > Emotioneel Evenwicht