Fytostar Oesterextract 60 St capsules

Fytostar 
0 Reviews
 Schrijf een review
€ 29,95
€ 26,96
Bespaar 10% (€ 2,99)
Op voorraad
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Fytostar Oesterextract

Niet elke dag is hetzelfde, soms lukt het gewoon niet. Daarom is een goede conditie, die je moet blijven onderhouden, zo belangrijk. Om je hierbij te ondersteunen is er Vivirex, een formule speciaal voor de man. Vivirex bevat een zuiver oesterextract in combinatie met hooggedoseerde extracten: Lavas, voor een intense vitaliteit, Eleutherococcus, dat helpt de prestaties stimuleren en Damiaanblad, dat bijdraagt aan een gezonde levenslust. De Eleutherococcus ondersteunt bovendien de algemene bloedcirculatie. Deze formule is vervolledigd met vitamine B12, zink en selenium. Vitamine B12 draagt bij tot de vermindering van vermoeidheid, zink tot het behoud van een goed testosterongehalte in het bloed en selenium tot het behoud van een gezonde zaadproductie. Zo krijg je, als man, met deze complexe formule op alle mogelijke manieren een daadkrachtige ondersteuning.

Indicatie

Draagt bij tot verhoogde prestaties.

Gebruik van Fytostar Oesterextract

2 capsules per dag, in te nemen met water.

Ingrediënten Fytostar Oesterextract

L-arginine hydrochloride (L-arginine), omhulling: Gelatine, Extract uit Levisticum officinale (Lavas, wortel), Extract uit Eleutherococcus senticosus (Siberische Ginseng, wortel), Extract uit Turnera diffusa (Damiaanblad, blad), Extract uit Paullinia cupana (Guarana, zaad), Extract uit Oester, Zinkgluconaat (Zink), bevochtigingsmiddel: Magnesiumstearaat, antiklontermiddel: Siliciumdioxide, Seleniummethionine (Selenium), Cyanocobalamine (Vitamine B12), Pyridoxine hydrochloride (Vitamine B6).

Waarschuwing

  • Bij voorkeur te bewaren op een droge en koele plaats (max 24°C), buiten het bereik van kinderen.
  • Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt.
  • De dagelijks aanbevolen hoeveelheid niet overschrijden
  • Bevat cafeïne (18 mg/dagdosis)
Fytostar Oesterextract 60 St capsules
€ 29,95
€ 26,96

Fytostar Oesterextract kopen

Je kan Fytostar Oesterextract van het merk Fytostar, geproduceerd door OCEBIO, bestellen in België bij Farmaline