Oenobiol Mooie Teint 30 Capsules

€ 22,90
€ 18,32
Bespaar 20% (€ 4,58)
Op voorraad
Promotie

-20% korting geldig t.e.m. 31/05/2017

Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van Oenobiol Mooie Teint

De leider van de voedingssupplementen voor een stralende teint lanceert nu Oenobiol Mooie Teint. Ontwikkeld als supplement met een complete samenstelling voor het hele jaar door te gebruiken, uw teint blijft stralend en vergezeld van een bruin kleurtje. Dankzij de cocktail van 5 actieve ingrediënten (lycopeen, astaxanthie, zeaxanthine, curcuma en luteïne) krijgt uw huid alle voedingsstoffen die nodig zijn om gezond te blijven. De volledig natuurlijke formule is zo gemaakt dat 1 capsule per dag volstaat. 

Het stralende huid effect komt geleidelijk aanzetten, voor een zichtbare verbetering van uw huid maar ook een progressieve bruining. Omdat het een natuurlijk supplement is zal uw hele lichaam een mooi uniforme kleur krijgen zonder strepen of vlekken.

Indicatie

Een voedingssupplement voor een stralende en gebruinde huid het hele jaar door, geschikt voor alle leeftijden en huidtypes.

Gebruik van Oenobiol Mooie Teint

Consumeer dagelijks 1 capsule Oenobiol Mooie Teint tijdens de maaltijd met een groot glas water. Resultaten beginnen te komen na 1 maand en vanaf 2 maanden is het resultaat optimaal. De formule is volledig natuurlijk en kan non stop gebruikt worden.
Oenobiol Mooie Teint 30 Capsules
€ 22,90
€ 18,32

Laatste reviews en ervaringen met Oenobiol mooie teint

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ditt is een superprodukt. Ik krijg de opmerking dat ik er ' ' stralend " uitzie ! Ik neem het nu al drie maand en ik heb een mooie bruine kleur. Fantastisch, ik ga er mee door.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Top Firma.Heel tevreden over Farmaline. Correcte afhandeling en zeer snelle bestelling. Ik bestel reeds verschillende jaren en ben nog steeds heel tevreden. Voor mij is er maar 1 firma.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Klein pilletje, makkelijk door te slikken. Gebruik het middel nog maar anderhalve week dus is jammer genoeg te vroeg om resultaat te kunnen zien. Nog even afwachten dus.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Heb ik nog geen resultaat mee maar de zon heeft nog niet geschenen om te bruinen en zonnebank ben ik ook nog niet geweest zal even duren voor resultaat
 • 1/5
  Beoordeeld door
   
  Ik dacht, ik probeer dit product eens even. Ik heb er mij onmiddellijk twee besteld. Ik neem ze nu twee weken in, zonder resultaat. Nu misschien nog even afwachten of het wel degelijk na twee potjes resultaat zal geven. Normaal gezien neem ik steeds een spraytanning, met effectief resultaat, maar Oenobiol tot op heden geen enkel resultaat.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  dat is een super product .. gemakkelijk om s'morgen te neem .. blijf niet op de maag ... en werk heel goed .. nu al 15 dagen mee bezig en al een mooi resultaat .. heel tevreden van .. een aanrader
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik merk een licht bruine tint op mijn huid, ik gebruik het ondertussen 2-3 weken. Ik ben benieuwd wat ik nog van dit product mag verwachten, ik schaf me zeker nog een tweede potje aan.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Een echte aanrader ! Na enkele weken ziet je huid er al zichtbaar beter uit. Het geeft ook een heel goede bescherming in de zon, maar je mag niet vergeten toch nog steeds een beschermende zonnecrème te gebruiken.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  dit gebruik ik grotendeels omdat ik een zonneallergie heb, wanneer ik een kuur van deze pillen gebruik heb ik er geen last van. lekker gemakkelijk alle ochtenden bij het ontbijt innemen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Kortgeleden met dit nieuwe, door Farmaline geadviseerde product begonnen. Er is inmiddels een lichte teint waar te nemen. Hier ga ik zeker mee door want vooral in mijn vriendenkring kijkt iedereen op van deze mooie teint.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb het product nog maar 2 weken dagelijks ingenomen, dus kan nog weinig ondervinden, zou ook pas in werking treden vanaf de 2e kuur, dus ik doe mooi voort.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Resultaat is niet direkt te zien. Maar dat kan zijn omdat ik oenobiol pas een week voor mij. Verlof begon te pakken. Ik denk dat ik toch nog een doosje ga aanschaffen.
 • 1/5
  Beoordeeld door
   
  Geen enkel resultaat, ik neem het het nu twee maanden, wou het na een dertig dagen nog een kans geven.... niets dus, dit is pure en dure kwakzalverij. misschien is een flamingo ermee gediend maar bij mensen werkt het niet.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Over dit produkt kan ik nog geen mening geven daar ik er nog niet mee gestart ben ,want ik wel kan vertellen is dat wij al enkele jaren oenobiol voorbereiding gebruiken en daar zijn wij zeer tevreden over
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Topproduct. Geeft een mooi natuurlijk gebruinde huid. Zeker resultaat na 30 dagen. Veel goedkoper en gezonder dan de zonnebank. Dit product is zeker zijn prijs waard.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Topproduct uit het Oenobiol gamma. Na enkele weken gebruik duidelijk een licht bruin kleurtje aan het verschijnen. Huid is goed gehydrateert en maar 1 pil per dag in te nemen. Gemakkelijk !

Oenobiol Mooie Teint kopen

Je kan Oenobiol Mooie Teint van het merk Oenobiol, geproduceerd door VEMEDIA CONSUMER HEALTH BELGIUM, bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Voedingssupplementen Huid > Zon
Schoonheid & Hygiëne > Zon