€ 14,90
€ 12,52
(€ 83,47 / 100 ml)
Bespaar 16% (€ 2,38)
Promotie -16% korting geldig t.e.m. 31/07/2019
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van Ocuvers Oogspray

De oplossing blijft na het openen steriel. Ondersteuning van het vochtgehalte in het oog en van het ooglid, extra comfort bij het dragen van alle soorten contactlenzen. Aanbevolen bij droge, vermoeide of jeukende ogen en ter stabilisatie van irritaties aan het ooglid en aan het oog. Het hyaluronzuur verbetert de bevochtiging en vermindert het risico van een droog ooggevoel, hetgeen met name belangrijk is voor dragers van contactlenzen.

Indicatie

De spray is ook ideaal om het draagcomfort van contactlenzen te verhogen. Eenvoudig spuiten tijdens het dragen.

Gebruik van Ocuvers Oogspray

Ocuvers spray wordt op het gesloten oog gespoten vanaf een afstand van ongeveer 10 cm. Houd de ogen ongeveer vijf seconden gesloten, zodat de liposomen op de rand van het ooglid kunnen komen. Bij het openen van de ogen verdeelt de kunstmatige traanfilm zich dan gelijkmatig over het oogoppervlak. De toepassing kan meermalen per dag herhaald worden.

Ingrediënten Ocuvers Oogspray

Fosfolipidencomplex: 0,400g Natriumhyaluronaat: 0,100g Kamille-extract: 0,350g EDTA : 0,110g N-hydroxymethylglycinaat: 0,006g PHMB : 0,001g Isotone oplossing gebufferd tot pH 7,2
€ 14,90
€ 12,52
(€ 83,47 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Ocuvers Oogspray

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullnone
  4/5

  Heel tevreden hierover, zeer goed voor mensen die door allergie van bv. huisstofmijt of pollen droge en vermoeide ogen hebben. Helpt ook goed tegen jeuk en voorkomt dat je in je ogen zit te wrijven waardoor ze gezwollen geraken.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  Heb de Ocuvers oogspray besteld als alternatief voor de op dat moment niet leverbare Opticalmax Lipomyst spray. Moet zeggen ben aangenaam verrast. Vind dit product kwalitatief even goed.

  Was deze beoordeling nuttig?

Ocuvers Oogspray kopen

Je kan Ocuvers Oogspray van het merk Ocuvers, geproduceerd door INNOMEDIS , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Ogen > Droge ogen