€ 5,80
€ 4,58
(€ 45,80 / 100 ml)
Bespaar 21% (€ 1,22)
Promotie -21% korting geldig t.e.m. 31/05/2018
Ocal Oogdruppels Hydra 10 ml
Ocal Oogdruppels Hydra 10 ml
€ 5,80
€ 4,58
(€ 45,80 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Ocal oogdruppels hydra

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  hele goede oogdruppels,direct een goeden een licht gevoel, beteren goedkoper als Visionlux Oogdruppels naargelang dat ik in 1 oog geen traanvocht heb,is deze een aanrader
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Hele goede oogdruppels! Brengt onmiddellijk verlichting, hydrateert de ogen en roodheid verdwijnt vrijwel onmiddellijk. Ik gebruik deze oogdruppels iedere morgen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Deze oogdruppels zag ik toevallig eens in een nieuwsbrief van Farmaline. Ik zag positieve reacties bij het produkt op de site. Dus wou ik die ook eens proberen. Ik ben er zeer tevreden over. De prijs valt ook heel goed mee.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Goede oogdruppels, alleen jammer dat er op de website niet expliciet wordt vermeld dat je je lenzen 15 minuten uit moet halen als je de oogdruppels gebruikt... En dus is dit product niet ideaal voor lenzendragers...
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Goed werkende hydraterende oogdruppels tegen een redelijke prijs. In vergelijk met andere duurdere oogdruppels geven zij hetzelfde effect. Bij mij zeker niet irriterend.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb vaak last van geïrriteerde ogen (komt door de allergie) en dit product helpt om mijn ogen te verzachten en de jeuk en irritatie te doen verminderen. Dit is een echte aanrader!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Houd de ogen lang vochtig, en verminderd de rode kleur bij de ogen, ik gebruik deze druppels 3 keer per dag, wanneer ik het vergeet, dan merk ik pas hoe fijn ze zijn!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik het eigenlijk vooral om mijn lenzen te bevochtigen, die na een lange dag werken en scherm staren soms kurkdroog zijn. Doet z'n werk! Handig klein flesje voor in de handtas!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Na het nemen van deze oogdruppels nam de jeuk en de irritatie (roodheid) heel snel af, ook het tranen van de ogen is fel verminderd. Ik denk dat ik een allergische reactie heb en daarmee is het euvel verholpen.

Ocal Oogdruppels Hydra kopen

Je kan Ocal Oogdruppels Hydra van het merk I.D. Phar, geproduceerd door I.D. PHAR , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Ogen > Oogverzorging