Ocal Euphrasia Plus Oogdruppels 15 ml

€ 6,37
€ 5,35
(€ 35,67 / 100 ml)
Bespaar 16% (€ 1,02)
Promotie -16% korting geldig t.e.m. 28/02/2018

Omschrijving van Ocal Euphrasia Plus Oogdruppels

De hydraterende en smerende eigenschappen van de Ocal Euphrasia Plus oogdruppels verlichten het gevoel van droge ogen en kleine irritaties als gevolg van omgevingsomstandigheden, vermoeidheid, langdurig computergebruik en het dragen van contactlenzen.
Ocal Euphrasia Plus Oogdruppels 15 ml
€ 6,37
€ 5,35
(€ 35,67 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Ocal euphrasia plus oogdruppels

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Euphrasia Plus oogdruppels in de verpakking van 15 ml zijn minstens even goed als de unidoses die ik jarenlang gebruikte maar die minder handig en duurder zijn
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Doen wat ze moeten doen: irritatie aan de ogen wegnemen, prikkeling, rode ogen, tranende ogen. Ideaal om bij te hebben als je in een droge omgeving bent.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Werkt uitstekend. Mijn droge en vermoeide ogen zijn er goed mee geholpen. Kan het ook inbrengen als ik mijn lenzen aan heb. Bezorgen mij een wakker en frisser gevoel aan mijn ogen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ocal Euphrasia Plus Oogdruppels heeft mij bij dagelijks gebruik en ook 's nachts geholpen om de moeilijke periode van overschakeling naar sterkere glazen te overbruggen. De druppels zijn zeldzaam weldoend ook omdat ik vrij veel werk met de computer.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb naast fibromyalgie ook Sjögren, dat wil zeggen dat alle slijmvliezen van het lichaam kunnen onsteken, een kenmerk is heel droge ogen, doordat de traanklieren niet meer werken. Ik moet dan ook heel veel druppelen, om de ogen wat vochtig te maken. Ik heb dit product toevallig gevonden, was al heel tevreden van de ocal spoeling, bovendien bevat het euphrasia, wat een natuurlijk middel is om de oogirritatie te verzachten. Ik vind het een van de beste oogdruppels die ik tot nu al gebruikt heb, en dat zijn er veel. Bovendien is het nog vrij goedkoop t.o de meeste andere produkten. Dus zeer effectief en niet duur. Ik heb er ook geen vervelende bijwerking van zoals jeuk bij veelvuldig gebruik.

Ocal Euphrasia Plus Oogdruppels kopen

Je kan Ocal Euphrasia Plus Oogdruppels van het merk I.D. Phar, geproduceerd door I.D. PHAR , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Ogen > Droge ogen