€ 6,50
€ 5,59
(€ 37,27 / 100 ml)
Bespaar 14% (€ 0,91)

Omschrijving van Ocal Euphrasia Plus Oogdruppels

De hydraterende en smerende eigenschappen van de Ocal Euphrasia Plus oogdruppels verlichten het gevoel van droge ogen en kleine irritaties als gevolg van omgevingsomstandigheden, vermoeidheid, langdurig computergebruik en het dragen van contactlenzen.
€ 6,50
€ 5,59
(€ 37,27 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Ocal Euphrasia Plus Oogdruppels

Schrijf een review
 • fullfullfullfullfull
  5/5
  Beoordeeld door
   

  oogdruppels

  De oog druppels werken onmiddellijk verlichtend, de ogen worden precies gereinigd en mijn zicht is niet meer wazig. Als mijn ogen jeuken door hooikoorts dan enkele druppels en de jeuk en roodheid verdwijnen. Heb het al aan verschillende vrienden aangeraden.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • fullfullfullfullnone
  4/5
  Beoordeeld door
   

  Ocal Euphrasia Plus Oogdruppels is uitermate goed voor vermoeide en pikkende ogen en in mindere mate voor zeer droge ogen. Ocal nam ik vroeger ook voor als het buiten nogal winderig weer was en de ogen prikten.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • fullfullfullfullfull
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   

  Zachte en effectieve oogdruppels. Verlicht snel vermoeide en geïrriteerde ogen. Handige verpakking en bovendien 3 maanden houdbaar na opening.

  Was deze beoordeling nuttig?

Ocal Euphrasia Plus Oogdruppels kopen

Je kan Ocal Euphrasia Plus Oogdruppels van het merk I.D. Phar, geproduceerd door I.D. PHAR , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Ogen > Droge ogen