Nuxe Body Afslankserum Verharde Cellulites Promo -5€ 150 ml

€ 23,00
€ 20,70
(€ 13,80 / 100 ml)
Bespaar 10% (€ 2,30)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Nuxe Body Afslankserum Verharde Cellulites Promo -5€

Dit serum tegen cellulitis, een wetenschappelijke innovatie op het gebied van afslanken, biedt een drievoudige globale afslankende werking om ingebedde cellulitis optisch te verminderen. Vanaf het eerste gebruik garanderen de fotocorrigerende pigmenten een onmiddellijke gladstrijking van het huidreliëf. Deze nieuwe afslankhulp smelt onmiddellijk op de huid en maakt haar ongelooflijk zacht en glad.

Gebruik van Nuxe Body Afslankserum Verharde Cellulites Promo -5€

Breng dit serum tegen ingebedde cellulitis 's ochtends en/of 's avonds aan. Masseer krachtig met cirkelvormige bewegingen op de geteisterde zones. Maak dan knijpende-rollende bewegingen, gevolgd door gladstrijkende bewegingen, om het vrijkomen van vetten te stimuleren.

Ingrediënten Nuxe Body Afslankserum Verharde Cellulites Promo -5€

Dit ultrageconcentreerde serum, een wetenschappelijke innovatie op het gebied van afslanken, biedt een drievoudige globale afslankende werking om ingebedde cellulitis optisch te verminderen. 1. OPSLAGVERMINDERENDE WERKING: De combinatie van Cacaopolyfenolen (NUXE-gepatenteerd) en Plantaardige Cafeïne activeert de opslagvermindering. Het extract van Yaconbladeren beperkt het aanmaken van nieuwe vetten*. 2. VETAFDRIJVING: De Microalgen stimuleren het natuurlijke vetverbrandingsmechanisme*. 3. HERMODELLERENDE WERKING: De Braziliaanse Mimosa (NUXE-gepatenteerd) en het Extract van Glaucine hermodelleren de taille, de heupen en de dijen. *Test in vitro.
€ 23,00
€ 20,70
(€ 13,80 / 100 ml)
Product niet verkrijgbaar

Nuxe Body Afslankserum Verharde Cellulites Promo -5€ kopen

Je kan Nuxe Body Afslankserum Verharde Cellulites Promo -5€ van het merk Nuxe, geproduceerd door NUXE BELGIUM , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Nuxe Body of via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Lichaamsverzorging > Cellulitis