Nuxe Body Afslankolie Geïnfiltreerde Cellulites PROMO -5€ 100 ml

€ 23,00
€ 20,70
(€ 20,70 / 100 ml)
Bespaar 10% (€ 2,30)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Nuxe Body Afslankolie Geïnfiltreerde Cellulites PROMO -5€

Deze olie tegen geïnfiltreerde cellulitis is speciaal geformuleerd om cellulitis op de meest geteisterde zones optisch te verminderen. Ze vermindert de opslag en ontzwelt, en maakt de huid ultrazacht en glad.

Gebruik van Nuxe Body Afslankolie Geïnfiltreerde Cellulites PROMO -5€

Breng deze olie tegen geïnfiltreerde cellulitis 's ochtends en/of 's avonds aan door middel van cirkelvormige massages. Masseer krachtig in cirkelvormige bewegingen op de geteisterde zones. Maak daarna knijpende-rollende bewegingen, gevolgd door gladstrijkende bewegingen om de het vrijkomen van vetten te stimuleren.

Ingrediënten Nuxe Body Afslankolie Geïnfiltreerde Cellulites PROMO -5€

De NUXE BODY Afslankende Geïnfiltreerde Cellulitis Olie, verrijkt met 10 Essentiële Oliën (Strobloem, Ceder, Pompelmoes, enz.), bevordert de vochtafdrijving om het oververzadigde weefsel te doen ontzwellen en zo de huid gladder te maken.

De Oliën van Sesam, Macadamia en Hazelnoot bevorderen de massage. Ze worden gecombineerd met het Cacao-Extract om de opslagvermindering te activeren.
€ 23,00
€ 20,70
(€ 20,70 / 100 ml)
Product niet verkrijgbaar

Nuxe Body Afslankolie Geïnfiltreerde Cellulites PROMO -5€ kopen

Je kan Nuxe Body Afslankolie Geïnfiltreerde Cellulites PROMO -5€ van het merk Nuxe, geproduceerd door NUXE BELGIUM , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Nuxe Body of via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Lichaamsverzorging > Cellulitis