€ 26,99
€ 24,29
Bespaar 10% (€ 2,70)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Nutrof Total

NUTROF TOTAL is een voedingssupplement voor het oog* op basis van vitaminen, oligo-elementen met antioxiderende** eigenschappen, luteïne, zeaxanthine, essentiële vetzuren (omega-3) en Vitis vinifera extract (resveratrol).

* Zink draagt bij tot het behoud van een normaal gezichtsvermogen
** Vitamine E, vitamine C, koper en zink dragen bij tot de bescherming van de cellen tegen oxidatieve stress

Gebruik van Nutrof Total

2 capsules per dag, kort voor of tijdens de hoofdmaaltijd met een beetje water innemen.

Ingrediënten Nutrof Total

DHA, EPA, DPA, Vit C, E, Cu, Zn, luteïne, zeaxanthine en resveratrol

Waarschuwing

De inname dient beperkt te worden tot enkele weken/maanden.
Nutrof Total 60 capsules
€ 26,99
€ 24,29
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Nutrof total

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Tegen verouderingsverschijnselen op de ogen is het innemen van Nutrof noodzakelijk. De tabletten bevatten alle stoffen die de veroudering tegen gaan.Ze zijn zeer gemakkelijk in te nemen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  De samenstelling van Nutrof Total is bizar genoeg, in tegenstelling tot wat het zegt, van mindere kwaliteit dan Nutrof Omega. Je merkt dat de Nutrof Omega completer is dan de Nutrof Total. Bizar.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit produkt gebruik ik telkens in de herfst en winter. Sinds ik dit regelmatig gebruik, heb ik geen pijn meer aan mijn ogen. Is schappelijk van prijs en gemakkelijk in te nemen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer goed, goede levering, alles in orde! Ik ga zeker opnieuw bij jullie bestellen. De prijzen zijn goedkoop en het is comfortabel om online te bestellen!!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Nutrof Total capsules zijn door mijn oogarts aangeraden. Omdat ik hem goed ken en hij mij al meerdere keren geholpen heeft, heb ik ze gekocht!! Na mijn ervaringen kan ik ze ook aanraden!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Voorgeschreven door oogarts LUMC leiden i.v.m. natte macula Preventief medicijn. Makkelijk in te nemen. Helaas soms een kapotte pil bij zending (stinkt dan erg)
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben erg blij met dit voedingssupplement aangezien dat ik de oog ziekte madula- degeneratie heb, hoop ik hier mee de ziekte te vertragen of verdere verslechtering van mijn gezichtsveld te voorkomen

Nutrof Total kopen

Je kan Nutrof Total van het merk Thea Pharma, geproduceerd door THEA PHARMA , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Nutrof of via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Multivitaminen > Volwassenen