€ 19,13
€ 12,05
Bespaar 37% (€ 7,08)
Promotie -37% korting geldig t.e.m. 31/05/2018

Omschrijving van Nutrisante Force G Power Max

DYNAMISEREND EN VERSTERKEND COMPLEX ONMIDDELIJK EFFECT:  GINSENG, GEMBER, GUARANA, TAURINE, ARGININE, ACEROLA

Ontbreken van tonus, kracht of energie? Wilt u snel uw uithoudingsvermogen verbeteren, stimuleren van intellectuele en fysieke vorm?
Volledig geconcentreerd, combineert Force G Power Max eerste 6 stimulerende en energieke activa om een onmiddellijke en effectieve reactie op vermoeidheid te bieden.
1. GINSENG: Een natuurlijke bron van energie die fysieke en mentale prestaties helpt te vergroten
2. GEMBER: Ook zeer gekend voor zijn revitaliserende eigenschappen, helpt het lichaam te versterken en ook de natuurlijke weerstand.
3. GUARANA: Een verkwikkende, caffeïne-rijke plant, die de weerbaarheid van het lichaam vergroot en ook nog eens het herstelproces versnelt.
4. TAURINE: Een aminozuur dat de spieren ondersteunt en het lichaam helpt gedurende lange en intensieve momenten van fysieke inspanning.
5. ARGININE: Een aminozuur dat gekend is voor haar positieve effecten op de bloedcirculatie, helpt de spierkracht te vergroten en optimaliseren.
6. ACEROLA: Een zeer geconcentreerde hoge bron van vitamine C, stimuleert het lichaam optimaal en gaat vermoeidheid tegen.

Indicatie

Een onmiddellijke oplossing voor tijdelijke vermoeidheid. Voorafgaand aan een intensieve inspanning of wanneer u onmiddellijk energie nodig heeft.

Gebruik van Nutrisante Force G Power Max

Consumeer 1 ampoule Nutrisante Force G Power Max per dag in een glas water of fruitsap, alvorens de inspanningen of bij tijdelijke vermoeidheid. Gebruik het gedurende 10 dagen voor een langdurig effect. De kuur kan herhaald worden indien nodig. Een licht bezinksel in de ampoules is volkomen normaal door de natuurlijke formule, schud altijd goed alvorens de ampoules open te breken. 
De formule bevat guarana wat op zich weer caffeïne bevat, niet aangeraden voor kinderen en zwangere vrouwen.

Ingrediënten Nutrisante Force G Power Max

Arginine : 430 mg.
Taurine : 200 mg.
Acerola : 180 mg droog extract.
Vitamine C : 180 mg.
Ginseng : 80 mg droog extract waarvan 20 mg ginsenosiden.
Gember : 50 mg droog extract waarvan 2,5 mg gingerolen.
Guarana : 200 mg droog extract waarvan 20 mg cafeïne.
Nutrisante Force G Power Max 20 ampoules
€ 19,13
€ 12,05

Laatste reviews en ervaringen met Nutrisante force g power max

Schrijf een review
  • 2/5
    Beoordeeld door
     
    Mijn dochter neemt deze ampullen sinds een tiental dagen en voelt er nog geen effect van. Ze denkt eerder te opteren voor de Bio Records Plus die doeltreffender lijken. Met vriendelijke groeten. Annick Libert

Nutrisante Force G Power Max kopen

Je kan Nutrisante Force G Power Max van het merk Nutrisanté, geproduceerd door NUTRISANTE , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Tonica > Fitheid
Vitamines & Voedingssupplementen > Tonica > Intellectuele Prestaties
Vitamines & Voedingssupplementen > Tonica > Weerstand