€ 79,80
€ 47,88
Bespaar 40% (€ 31,92)
Promotie
Dit product wordt gratis geleverd!

Omschrijving van Nutrisanté Capilae+ + 2 Weken GRATIS

Vergeet dof, vermoeid, fijn, afgebroken of volumeloos haar! Een revolutionaire haaroplossing helpt u vanaf vandaag om haaruitval en volumeverlies tegen te gaan dankzij natuurlijke keratine, plantaardige actieve bestanddelen en vitamines en mineralen. Hormonale schommelingen, dieet, stress, vermoeidheid, voeding, vervuiling… onze levenswijze vermoeit en mishandelt ons haar. Het wordt breekbaar, valt massaal uit en verliest zijn glans. Om het te voeden en de vitaliteit terug te geven, is een haarbehandeling met keratine, een natuurlijke essentiële proteïne die 95% van de structuur van onze haarmassa vertegenwoordigt, een echte aanrader.

Aan de haarwortel spelen zich de processen van haargroei en –vernieuwing af. Daar moeten we dus inwerken op de haargroei op lange termijn. De Laboratoires Nutrisanté hebben een unieke, natuurlijke en complete formule ontwikkeld, op basis van gepatenteerde keratine, om de natuurlijke schoonheid van uw haar en nagels te versterken, die het hart van de haarvezel voedt. Net omdat ze 95% van de haarvezel vertegenwoordigt, is keratine een natuurlijke proteïne die essentieel is voor de schoonheid van het haar en de nagels. De keratine die voor Capilae werd geselecteerd, is van natuurlijke oorsprong en wateroplosbaar. Zo wordt ze op natuurlijke wijze opgenomen van wortel tot haarpunt voor een maximaal effect.

Indicatie

Capilae is keratine, maar bevat eveneens natuurlijke actieve bestanddelen. Notenolie die essentiële vetzuren aanbrengen, verantwoordelijk voor de glans van het haar. Een kruid dat silicium bevat. Dit plantaardig extract draagt bij tot het behoud van sterk haar.

Capilae, dat zijn ook 7 vitamines en zink voor een uitzonderlijke formule:
- Zink zorgt voor de synthese van proteïnen zoals keratine
- Vitamine B8 draagt bij tot het behoud van normaal haar
- Vitamine E bevat een krachtige antioxidant
- De vitamines B2, B5 en B6 dragen bij tot het verminderen van vermoeidheid die verantwoordelijk kan zijn voor flets en breekbaar haar
- De vitamines B1 en B3 vullen de formule aan

Capilae voedt het hart van de haarvezel door een gerichte actie op de keratineproteïne voor de schoonheid van het haar en de nagels.

Gebruik van Nutrisanté Capilae+ + 2 Weken GRATIS

2 capsules per dag in te nemen tijdens het ontbijt met een groot glas water of vruchtensap. Het maandprogramma zorgt voor een mooiere glans en uitstraling van het haar. Het programma van 2 maanden zorgt voor herbronning van het hart van de haarvezel door de haargroei te stimuleren en de nagels te revitaliseren.
Nutrisanté Capilae+ + 2 Weken GRATIS 120+60 capsules
€ 79,80
€ 47,88

Laatste reviews en ervaringen met Nutrisanté capilae+ + 2 weken gratis

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product verminderd aanzienlijk de haar uitval. Het haar voelt ook steviger aan. Ook aan de nagels is er een versteviging te zien. Ze zijn niet maar zo broos. Alleen had ik een opmerking over de twee weken gratis. Als men de waarde van de capsules berekend zijn die 2 weken extra niet volledig gratis.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben zeker tevreden over Nutrisanté Capilae. Ik gebruik dit product eigenlijk al langer. Elk jaar rond het vallen van het blad valt ook mijn haar massaal uit. Vroeger was dat weken aan een stuk. Dus gebruik ik Nutrianté Capilae van dag 1 als mijn haar begint uit te vallen. Het valt dan nog wel uit maar de periode is veel korter, een viertal dagen later is dat tot het minimum herleid. Mij. Haar heeft ook weer zijn glans terug. Ik gebruik het 2 maand en dan nog eens in de lente.....

Nutrisanté Capilae+ + 2 Weken GRATIS kopen

Je kan Nutrisanté Capilae+ + 2 Weken GRATIS van het merk Nutrisanté, geproduceerd door NUTRISANTE , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Haar & Nagels