€ 27,66
€ 20,75
(€ 20,75 / 100 ml)
Bespaar 25% (€ 6,91)
Promotie -25% korting geldig t.e.m. 28/02/2019
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Nutrisan Nutrivit D3

NutriVit D3 liquid bevat vitamine D3 (cholecalciferol). Consumptie van vitamine D3 is voor het lichaam veel gunstiger dan de inname van vitamine D2 (ergocalciferol).
Vitamine D draagt bij tot de normale opname van calcium en het behoud van normale botten, en helpt de goede werking van immuunsysteem en spieren behouden.

Gebruik van Nutrisan Nutrivit D3

Kinderen tot 1 jaar
max. 2 druppels per dag tijdens de maaltijd
 
Kinderen van 1 tot en met 10 jaar
max 3. druppels per dag tijdens de maaltijd
 
Volwassen
9 druppels per dag tijdens de maaltijd

Ingrediënten Nutrisan Nutrivit D3

MCT olie, vitamine D3 *RI: Referentie-Inname

Bijwerkingen van Nutrisan Nutrivit D3

Voor zover bekend veroorzaakt dit middel geen bijwerkingen in de aangegeven dosering. Raadpleeg voor gebruik uw arts in geval van zwangerschap of borstvoeding.
€ 27,66
€ 20,75
(€ 20,75 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Nutrisan nutrivit d3

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Neem deze nu een half jaar voorgeschreven door mijn orthomoleculaire arts. Ik voel me beetje per beetje beter worden met de juiste supplementen en de juiste voeding.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Daar ik steeds een tekort heb van vitamine D en mijn homeopaat dit had voorgeschreven ,neem ik dit elke dag wanneer de zon niet schijnt. Sindsdien blijven mijn waarden ok
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  uitstekend product, gemakkelijke dosering per druppel, ultra snelle levering en zeer interessante prijs... wat kan ik nog meer zeggen, ik raad iedereen aan die zon nodig heeft
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Heb een heel laag vitamine D gehalte en neem het ook moeilijk op. Dit is nu mijn derde flesje. Het is nu al anderhalf jaar dat ik dagelijks mijn druppels inneem. Mijn gehalte stijgt maar niet spectaculair. ik blijf het verder innemen. Neutraal qua smaak. De draaidop van mijn nieuwste flesje draait zot en aan de druppelteller is er ook iets fout . Jammer. Onmogelijk om mee te nemen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Nutrisan D3 is een ideaal middel om tijdens de winter ervoor te zorgen dat je vitmine D gehalte voldoende hoog is . Bovendien is het een natuurlijk middel .
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Nergens zo goedkoop als op farmaline! Prijs kwaliteit dus goeie vitamine D! Kan gebruikt worden voor ganse gezin = geen aparte flesjes voor de kinderen. Volume niet teveel niet te weinig, kan er paar maanden mee weg. Hoeveelheden: ik had van mijn homeopaat andere dosissen voorgeschreven gekregen dan er op de verpakking staat.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Omdat ik een veel te laag vitamine D-gehalte in mijn bloed heb en om gezondheidsredenen de zon moet vermijden, neem ik dit supplement al ongeveer 3 jaar
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Vitamine D is nodig voor sterke botten. Sinds ik dagelijks 's morgens bij het ontbijt 9 druppels Nutrisan Nutrivit D3 gebruik, zijn mijn labo waarden er fel op vooruit gegaan. Vroeger was het aan de lage kant. Het heeft zo goed als geen smaak, wat de inname vergemakkelijkt.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Heel makkelijk te gebruiken door de druppeltjes. Een goed natuurlijk product. Enigste Vitamine D3 dat mijn lichaam ook effectief opneemt. Ik ben heel tevreden!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Goed product om dagelijks vitamine D in te nemen. We gebruiken deze dagelijks voor onszelf en voor de kindjes. Smaak is neutraal, en de opname van vitamine D is bij Nutrivit optimaal.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  efficiënt in gebruik.,prijsvriendelijk,gemakkelijk in gebruik, Ik moet zeggen dat de ingenomen vitaminen resultaten opleveren.. De prijs valt me. Het product is goed bij mij toegekomen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Wij gebruiken Nutrisan Nutrivit D3 100 ml voor het hele gezin. De verpakkkng is ruim en handig, doseren gaat vlot en het product is volledig smaakloos.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer goede bron van vitamine D3. Het zonlicht is in de winter niet voldoende voor voldoende vitamine D opname. Indien men vegetarisch eet, neemt men ook onvoldoende vitamine D op, vandaar dit supplement dat goed wordt opgenomen in de spijsvertering.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Op aanraden van de dokter die mij vitamine D voorschreef. Gebruik dit nu enkele jaren en mijn algemene toestand is fel verbeterd. Ben niet zo vaak meer ziek en voel mij goed. Een aanrader in ons bewolkte landje!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb 4 sterren gegeven want ik ben het beginnen gebruiken voor mijzelf en de kinderen. De kinderen zijn dol op het pipetje met de druppels iedere ochtend. Ik vind het een beetje steken in de keel, moet ik anders wat drinken net na of niet?
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Nutrivit D3 Liquid werd mij voorgeschreven door homeopaat. Na een bloedonderzoek is gebleken dat de waarden nu een normaal peil hebben bereikt. Bovendien zijn mijn spierklachten verminderd en mijn weerstand blijkbaar verhoogd.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik kocht nutrvit D aan daar ik een tekort heb aan vitamine D3.Ik ben heel tevreden over de producten van Nutrivit.Mijn osteopate raadt dit merk ook aan.De druppels zijn makkelijk dagelijks in te nemen.Gemakkelijker daneen wekelijkse dosis.Dit vergeet ik heel vlug.Ik ben tevreden met mijn aankoop.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Nutrivit D3 is een perfecte aanvulling bij een natuurlijk tekort aan vit d Het is smaakloos , best in te nemen met iets vettig zoals coco'svet of olijfolie .
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Een heel bevredigend product, de capsules proeven goed en het is de perfecte dosis per dag. Ik ga heel lang toekomen met mijn flesje.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  een goed product om je Vit D aan te vullen, wordt door onze huisarts aanbevolen omdat er blijkbaar wel kwaliteitsverschil is tussen de vit D supplementen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  NutriVit D3 wordt in ons gezin in de wintermaanden dagelijks genomen in aanvulling van de zo belangrijke Vitamine D die normaliter wordt aangemaakt door ons lichaam oa door de zon en het buitenzijn.Ikzelf neem het het ganse jaar door omdat het een aanvulling is voor mijn behandeling van osteoporose en artrose.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit is echt een krachtig product dat je heel hoogwaardige vitamines geeft. 10 druppels per dag en je komt aan je maximale nood voor vitamine D3 tekorten. Heel erg aan te raden.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit is een correct product dat zeker resultaten geeft bij dagelijks gebruik als supplement bij een tekort aan vitamine D. Het geeft reeds na enkele maanden zijn nut bewezen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  gemakkelijk in gebruik, heeft zijn doeltreffendheid in wetenschappelijke studies reeds meermaals bewezen ter preventie van kanker.gebruik dit dagelijks
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Product is gemakkelijk in gebruik. De smaak valt best mee. Aangezien ik een groot tekort heb aan vitamine D kan ik op deze manier mijn niveau op peil houden.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit merk heeft verstand van vitamine D, bij een tekort heb je de goed opneembare vorm nodig, D3, liefst met een beetje vet om goed opgenomen te worden. Minderwaardige merken gebruiken vaak het minder goed opneembare D2
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Is goed te doseren en neutraal van smaak. Vit D is noodzakelijk, vooral in de wintermaanden als de zon ver te zoeken is. Ik zou het iedereen aanraden.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb dit product voorgeschreven omdat ik bijna geen vitamine D meer in mijn bloed had, bij een volgende controle een jaar later bleek er al een heel goed herstel te zijn !
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Vit. D is een heel nuttig produkt; jammer genoeg is dit te weinig gekend door veel mensen en vooral (Noord) Europeanen zouden dit standaard moeten toevoegen aan hun dieet.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Goede kwaliteit product. Wij nemen dit vanaf september tot en met april, alle maanden met een R. De kinderen zijn minder ziek en als ze ziek zijn genezen ze sneller.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Nutrivit D3 is een geur- en smaakloze oplossing, wat in vergelijking met de levertraan van vroeger de inname van het olie-achtige product ten goede komt. De door de fabricant aanbevolen inname van 1 druppel per dag is evenwel te weinig voor een goede werking van het product.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit produkt hoef je niet uit te spoelen. Na het opdrogen geeft het je haar een heel zacht gevoel en een mooie glans. Een aanrader en niet aggressief voor de haren!

Nutrisan Nutrivit D3 kopen

Je kan Nutrisan Nutrivit D3 van het merk Nutrisan, geproduceerd door NUTRISAN , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Vitamine D
Welzijn & Gezondheid > Welzijn