€ 19,91
€ 15,53
Bespaar 22% (€ 4,38)
Promotie -22% korting geldig t.e.m. 28/02/2019
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Nutrisan Nutri-Essentials

Het complete hoogkwalitatieve vitaminen- en mineralencomplex voor het behoud van uw gezondheid! Met Nutri-Essentials beschikt u over een adequate hoeveelheid aan essentiële voedingsstoffen om tekorten in de voeding aan te vullen.

Nutrisan Nutri-Essentials 
 • Bevat een rijke mix aan antioxidanten (zink, mangaan, koper, selenium en de vitaminen B2 / C / E)
 • Bevat voornamelijk natuurlijke grondstoffen

Indicatie

Nutrisan Nutri-Essentials biedt een adequate hoeveelheid aan essentiële voedingsstoffen om tekorten in de voeding aan te vullen.

Gebruik van Nutrisan Nutri-Essentials

2×1 tablet per dag, liefst bij het ontbijt en het middagmaal.

Ingrediënten Nutrisan Nutri-Essentials

Microkristallijne Cellulose (vulstof), Vitamine C, Calcium, Silicium dioxide (antiklontermiddel), Hydroxypropylmethylcellulose (omhulling) (Aquapolish D white), Magnesium, Cholinebitartraat (40 mg), Vitamine B3, Citrus bioflavonoïden, Inositol, Magnesiumstearaat (emulgator), Vitamine E,  PABA, Talk (omhulling) (Aquapolish D white), Betaïne HCL, Titaniumdioxide (omhulling) (Aquapolish D white), Vitamine B5, Rutine, Zink, Hydroxypropylcellulose (omhulling) (Aquapolish D white), Middellange triglyceridenketen (omhulling)(Aquapolish D white), Vitamine B6, Vitamine B2, Vitamine B1, Betacaroteen, IJzer, Koper, Mangaan, Vitamine B9, Biotine, Chroom, Vitamine A, Jodium, Molybdeen, Selenium, Vitamine D3, Vitamine B12
 
*RI: referentie inname

Waarschuwing

 • Voor zover bekend veroorzaakt dit middel geen bijwerkingen in de aangegeven dosering.
 • Raadpleeg voor gebruik uw arts in geval van zwangerschap of borstvoeding.

De inname dient beperkt te worden tot enkele weken/maanden.
€ 19,91
€ 15,53

Laatste reviews en ervaringen met Nutrisan nutri-essentials

Schrijf een review
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Nutri-essentials bevat een goede mix aan vitamines. De tabletten zijn echter redelijk groot en zijn daardoor moeilijk in te slikken.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Smaakloos en geurloos. Grotere tabletten maar nemen gemakkelijk in met water. Geen last van de maag of darmen. Aangeraden door voedingsdeskundige omwille van mooie verdeling van vitamines en mineralen. Zeer goede prijs/kwaliteit.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Dit product is zeker een beetje duur, maar van zeer goede kwaliteit zoals al die van het merk Nutrisan. Aanbevolen door mijn arts als een 1 maand durende kuur gevolgd door een maand Nutri-essentials - te verlengen om de drie maanden
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Een mooi uitgebalanceerde formule met een voelbaar resultaat. De antioxidantenwerking werpt zijn vruchten af bij inname. Ik ben zeer blij met dit product. Ik zie in het ganse gezin de ziektefrequentie in de winter verminderen.

Nutrisan Nutri-Essentials kopen

Je kan Nutrisan Nutri-Essentials van het merk Nutrisan, geproduceerd door NUTRISAN , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Spring Vitamins of via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Multivitaminen > Volwassenen
50+ > Vitaminen > Multivitaminen