€ 23,07
€ 17,07
(€ 56,90 / 100 ml)
Bespaar 26% (€ 6,00)
Promotie -26% korting geldig t.e.m. 28/02/2019
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Nutrisan Meladormil

Om je gezond en fit te voelen is het belangrijk dat je volledig uitgerust aan de dag kan beginnen. Een gezonde en natuurlijke slaap is hiervoor dan ook cruciaal. Met Meladormil brengt Nutrisan een hoogkwalitatief voedingssupplement op basis van vitamine B6 en melatonine op de markt.

Meladormil bevat melatonine en vitamine B6 dat bijdraagt tot de vermindering van vermoeidheid. Bovendien ondersteunt vitamine B6 een normaal psychologisch functioneren en een goede werking van het zenuwstelsel.

Wat maakt Meladormil zo bijzonder?
De vloeibare vorm zorgt ervoor dat Meladormil makkelijk in te nemen is en de melatonine snel geabsorbeerd wordt
Makkelijk doseerbaar door druppelteller

Indicatie

- Vermindering van de vermoeidheid
- Ondersteuning van een normaal psychologisch functioneren
- Ondersteuning van de goede werking van het zenuwstelsel

Gebruik van Nutrisan Meladormil

2 druppels, een half uur voor het slapengaan innemen.

Ingrediënten Nutrisan Meladormil

Ingrediënten per druppel:

Vitamine B6 (pyridoxine HCI) 0.27mg (19.3% RI*)
Melatonine 0.10mg

Ingrediënten:

plantaardige glycerol (zoetstof), water (vulstof), vitamine B6, ethanol (emulgator), sinaasappelaroma (aroma), melatonine, citroenzuur (zuurteregelaar), kaliumsorbaat (conserveermiddel). *Referentie-inname

Bijwerkingen van Nutrisan Meladormil

Voor zover bekend veroorzaakt dit middel in de aangegeven dosering geen bijwerkingen. Raadpleeg voor gebruik uw arts in geval van zwangerschap of borstvoeding.
€ 23,07
€ 17,07
(€ 56,90 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Nutrisan meladormil

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn kinderen gebruiken dit natuurlijk produkt al 6 maanden en slapen veel beter en makkelijker in. Omdat het druppels zijn zijn ze heel makkelijk toe te dienen, aan te raden produkt
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Met mijn wisselende shiften heb ik soms echt problemen om in te slapen. Deze druppels neem ik een held uurtje voor het slapen gaan en helpen me wel om een betere nachtrust te krijgen .
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Op voorschrift vd apotheker waar ik het aanvankelijk leerde kennen 30 druppels puur voor het slapengaan. Smaakt bovendien erg lekker. Topmiddel. Geen verslaving. Slaaphormoon.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Helpt mij echt erg goed. Ideaal ook dat het product door de druppels perfect doseerbaar is. Ik neem op aanraden van de dokter een hoge dosis voor het slapengaan. Bij nachtelijk ontwaken neem ik 2 druppels extra en val ook terug in slaap.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  zeer goed product tegen een voordelige prijs! Een aanrader.-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben een moeilijke slaper. Ik krijg mijn hoofd niet tot rust en raak precies niet in slaapmodus. Met meladormil van nutrisan lukt dit wel. Ik neem elke avond 3 druppels met wat water en het helpt me echt. Ben heel tevreden
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer goed product, maar je moet wel 20 druppeltjes nemen in plaats van de aangegeven hoeveelheid. Ik gebruik het nu ongeveer een maand en ik ondervind een zeer groot verschil in mijn slaap kwliteit
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Meladormil Nutrisan werd mij voorgeschreven door mijn huisarts. Is een heel goed slaapmiddel vooral wanneer je ‘ s nachts wakker wordt en niet meer opnieuw kunt inslapen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Nutrisan Meladormil 30 ml is een licht slaapmiddel , niet slecht maar ik neem er wel 10 druppels , reden ik ben een slechte slaper , moest er iets zwaarder op de mark zijn zou ik beter zijn met iets anders , maar het werkt heel goed , vroeger deed ik geen oog dicht nu kan ik slapen , Nutrisan Meladormil is een aanrader voor slechte slapers ....
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Erg blij met het product: effectiviteit, aangename smaak, geen verslaving, tieners ook als ze een beetje stress hebben en niet weten hoe ze moeten slapen! Dit product werkt beter dan alle andere natuurlijke producten die al geprobeerd.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik val toch wat sneller in slaap, binnen het uur, ipv binnen de twee uren. Ik neem wel 10 druppels (op aanraden van mijn arts) en slaap ook dieper. Een tevreden gebruiker.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik 15 druppels voor het slapen gaan op advies van de homeopaat. Heel tevreden.Ik kan heel rustig inslapen. Het is heel gemakkelijk te doseren.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben sedert een week dit product beginnen te gebruiken en bevalt me wel. Voorheen magistraal 2 mg melatonine. Van dit product kan je naargelang je inslaapperiode langer duurt wat meer druppels innemen. Een aanrader!

Nutrisan Meladormil kopen

Je kan Nutrisan Meladormil van het merk Nutrisan, geproduceerd door NUTRISAN , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Slaapproblemen & Stress