Nutrisan Curcuphyt 60 capsules

€ 30,99
€ 22,62
Bespaar 27% (€ 8,37)
Promotie -27% korting geldig t.e.m. 31/03/2018
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Nutrisan Curcuphyt

Kurkuma (Curcuma longa) als curcuminoïdenfytosoom draagt bij tot het behoud van soepele gewrichten. Het ondersteunt tevens de inwendige reiniging en verhoogt de weerstand van het organisme.
 
Gepatenteerd fytosoomproces
Traditionele plantenextracten vormen een onschatbare bron van belangrijke, synergetische fytonutriënten. Helaas zijn veel van deze actieve bestanddelen moeilijk opneembaar in ons lichaam. De meest revolutionaire manier om maximaal van een lagere -maar goed verdraagbare dosis aan actieve stoffen- te genieten, is het gebruik van fytosomen. De productie van fytosomen is onderworpen aan een gepatenteerde methode waarbij afzonderlijke bestanddelen uit een plantenextract gekoppeld worden aan fosfatidylcholine uit soja (ook sojalecithine genoemd).

Indicatie

Zéér stabiel curcuminepreparaat dat in een lage dosering fysiologisch werkzaam is, en je met een gerust gevoel kunt gebruiken
Optimale biologische beschikbaarheid van curcumine door koppeling aan fosfatidylcholine uit soja via het gepatenteerde fytosoomproces
Bevat een natuurlijk curcuminoïdencomplex: 75% curcumine, 15% demethoxycurcumine en 10% bisdemethoxycurcumine
Het curcuminoïdenfytosoom is 29 maal beter opneembaar dan een niet gebonden complex
Beproefde kwaliteit

Gebruik van Nutrisan Curcuphyt

2 x 1 vegetarische capsule Nutrisan Curcuphyt per dag
Niet gebruiken tijdens de zwangerschap en borstvoedingsperiode.

Ingrediënten Nutrisan Curcuphyt

Ingrediënten per capsule
Kurkuma (Curcuma longa) fytosoom500 mg
dit fytosoom bevat:
Curcuminoïden100 mg
Fosfatidylcholine200 mg
Dit product kan sporen van soja-eiwitten bevatten.

Waarschuwing

Voor zover bekend veroorzaakt dit middel geen bijwerkingen in de aangegeven dosering. Niet gebruiken tijdens de zwangerschap en borstvoedingsperiode.
Kan sporen van soja-eiwitten bevatten
Nutrisan Curcuphyt 60 capsules
€ 30,99
€ 22,62

Laatste reviews en ervaringen met Nutrisan curcuphyt

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik dit product al verschillende maanden. De uitleg en informatie is me dus bekend. Toch bedankt voor de snelle levering en de correcte afhandeling.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik neem curcuphyt al een tijdje en voel me er heel goed bij. Ontstekingen worden beter onder controle gehouden, en mijn gezondheidstoestand wordt er door onder controle gehouden. Ik vind dit een heel goed produkt.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ik neem het nu al dagelijks een paar maanden en vind dat curcuphyt uitstekend helpt tegen onstekingen, als ik stop komt de pijn snel terug, een aanrader!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Tot op heden heb ik positieve resultaten met Curcuphyt en ben dus zeer tevreden van mijn aankoop.Het draagt bijzonder goed bij om mijn gewrichten soepel te houden waardoor ik de meeste van mijn klussen nog steeds zelf kan verwezenlijken en dus geen beroep moet doen op de kinderen of een klusjesman!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  curcuphyt is voor ons vooral een hulpmiddel tegen gewrichtspjnen. Ik had een pijnlijk enkelgewricht en kun met moete nog wandelen zonder hevige pijn in het gewricht, na een hele tijd gebruik van curcuphyt kan ik weer normaal stappen
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Door het nemen van curcuphyt zijn de ontstekingen van mijn gewrichten verbeterd. Vroeger nam ik na het nemen van inspanningen altijd een pijnstiller, maar nu kan ik zonder.

Nutrisan Curcuphyt kopen

Je kan Nutrisan Curcuphyt van het merk Nutrisan, geproduceerd door NUTRISAN , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Spieren & Gewrichten > Kruiden
50+ > Soepele Gewrichten > Smering Gewrichten > Kruiden