Nutrisan Curcuphyt 120 St capsules

€ 57,05
€ 45,64
Bespaar 20% (€ 11,41)
Op voorraad
Dit product wordt gratis geleverd!

Omschrijving van Nutrisan Curcuphyt

Kurkuma (Curcuma longa) als curcuminoïdenfytosoom draagt bij tot het behoud van soepele gewrichten. Het ondersteunt tevens de inwendige reiniging en verhoogt de weerstand van het organisme.
 
Gepatenteerd fytosoomproces
Traditionele plantenextracten vormen een onschatbare bron van belangrijke, synergetische fytonutriënten. Helaas zijn veel van deze actieve bestanddelen moeilijk opneembaar in ons lichaam. De meest revolutionaire manier om maximaal van een lagere -maar goed verdraagbare dosis aan actieve stoffen- te genieten, is het gebruik van fytosomen. De productie van fytosomen is onderworpen aan een gepatenteerde methode waarbij afzonderlijke bestanddelen uit een plantenextract gekoppeld worden aan fosfatidylcholine uit soja (ook sojalecithine genoemd).

Indicatie

Zéér stabiel curcuminepreparaat dat in een lage dosering fysiologisch werkzaam is, en je met een gerust gevoel kunt gebruiken
Optimale biologische beschikbaarheid van curcumine door koppeling aan fosfatidylcholine uit soja via het gepatenteerde fytosoomproces
Bevat een natuurlijk curcuminoïdencomplex: 75% curcumine, 15% demethoxycurcumine en 10% bisdemethoxycurcumine
Het curcuminoïdenfytosoom is 29 maal beter opneembaar dan een niet gebonden complex
Beproefde kwaliteit

Gebruik van Nutrisan Curcuphyt

2 x 1 vegetarische capsule Nutrisan Curcuphyt per dag
Niet gebruiken tijdens de zwangerschap en borstvoedingsperiode.

Ingrediënten Nutrisan Curcuphyt

Ingrediënten per capsule
Kurkuma (Curcuma longa) fytosoom500 mg
dit fytosoom bevat:
Curcuminoïden100 mg
Fosfatidylcholine200 mg
Dit product kan sporen van soja-eiwitten bevatten.

Waarschuwing

Voor zover bekend veroorzaakt dit middel geen bijwerkingen in de aangegeven dosering. Niet gebruiken tijdens de zwangerschap en borstvoedingsperiode.
Kan sporen van soja-eiwitten bevatten
Nutrisan Curcuphyt 120 St capsules
€ 57,05
€ 45,64

Laatste reviews en ervaringen met Nutrisan curcuphyt

Schrijf een review
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben me zeer bewust van de voordelen van dit product, het werd me ook aangeraden door een specialist. Ik heb zijn advies gevolgd en dit beginnen nemen, het werkt momenteel heel goed.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Het gebruik van Kurkuma heeft zeer veel bijgedragen tot het versoepelen van onze gewrichten.Daar waar wij vroeger na enkele inspanningen moesten opkijken tegen enkele dagen pijnlijke nek en rugklachten, kunnen wij nu gemakkelijk een inspanning doen zonder de dag daarna met pijn te ontwaken. Dus blijven wij trouw onze Nutrisan Curcuphyt dagelijks gebruiken.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  vroeger nam ik curcudyn, maar ik hoorde van iemand die op de hoogte is, dat de capsules gemaakt zijn van een stof die niet goed voor ons is en curcufhyt veel beter zijn. Daarom ben ik oergeschakeld en ik voel mij er goed bij. Ik al het zeker verder gebuiken.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Het is gemaakt van curcuma in een hoge kwalitatieve vorm, dus dit werkt heel goed tegen ontstekingen. Ik neem 2 capsules per dag en het werkt voor mijn gewrichten.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product werd mij aangeraden door een naturopaat. Ik neem het nu een hele tijd en gewrichten zijn minder stijf. Het zou ook ontstekingsremmend werken. Ik ga het alleszins nog verder nemen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ik heb veel minder pijn in mijn handen sinds ik enkele maanden geleden Curcuphyt ben gaan nemen. Kan het aanbevelen voor personen met pijnlijke gewrichten.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik begon Curcuphyt te nemen op aanraden van mijn therapeut en na mijn operatie van mijn blaas, eerlijkheid gebied me te zeggen dat ik ook nog andere supplementen en vitaminen neem, tot hiertoe is mijn uitslag al 2X positief geweest en ik hoop dat dat zo blijft. Waarschijnlijk ligt dit aan de combinatie van alle dingen die ik neem, dus ook Curcuphyt?
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Ik neem Nutrisan Curcuphyt als alternatief voor allerhande ontstekingen in plaats van voorgeschreven geneesmiddelen die dan altijd bepaalde bijwerkingen hebben.Ik behelp me er zeer goed mee en heb geen enkele bijErking meer.

Nutrisan Curcuphyt kopen

Je kan Nutrisan Curcuphyt van het merk Nutrisan, geproduceerd door NUTRISAN, bestellen in België bij Farmaline via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Spieren & Gewrichten > Kruiden
50+ > Soepele Gewrichten > Smering Gewrichten > Kruiden