€ 26,88
€ 24,19
Bespaar 10% (€ 2,69)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Nutrisan Cholesteril

Met welke bijzondere eigenschappen onderscheidt Cholesteril zich van de andere preparaten?
 • Hoogkwalitatieve gefermenteerde rode rijst van biologische oorsprong
 • Schadelijke citrinine - een mycotoxine - is niet detecteerbaar
 • Bevat enkel rijst die niet genetisch gemanipuleerd is (non-GMO)
 • Extra synergie tussen fytosterolen, onverzadigde vetzuren en een "volledig spectrum" van monacolines
 • Bevat 5 mg monacoline K per capsule, 2 capsules volstaan om de cholesterolspiegel gezond te houden

Indicatie

Monacoline K uit gefermenteerde rode rijst helpt de cholesterolspiegel gezond houden bij een daginname van 10 mg. Gefermenteerde rode rijst is het resultaat van rijst waarop gisten van het Monascus-type worden geënt. De Monascus-gist gebruikt de rijst als substraat om te groeien (de rijst wordt gefermenteerd) en geeft hierbij een paarsrood pigment af.

Gebruik van Nutrisan Cholesteril

2 vegetarische capsules per dag bij het avondmaal of voor het slapen gaan

Ingrediënten Nutrisan Cholesteril

Ingrediënten per capsule
Gefermenteerde rode rijst gestandaardiseerd op 0,8% monacoline K (0,8% komt overeen met 5 mg monacoline K per capsule)625 mg

Bijwerkingen van Nutrisan Cholesteril

Voor zover bekend veroorzaakt dit middel geen bijwerkingen in de aangegeven dosering. In hogere dosering en bij overmatig gebruik van pompelmoessap kan dit product de aanmaak van lichaamseigen co-enzym Q10 verhinderen en spierpijn induceren. Niet gebruiken bij leveraandoeningen.
Nutrisan Cholesteril 90 capsules
€ 26,88
€ 24,19
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Nutrisan cholesteril

Schrijf een review
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Nutrisan Cholesteril is een goed voedingssupplement om de Cholesteril op peil te houden.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Prima gestandaardiseerd product , uitstekend vervanger voor de klassieke cholesterolremmers. Goed te verdragen. Uitstekende prijs/kwaliteit. Zeker aan te bevelen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik kocht Nutrisan Cholstril aan daar mijn echtgenoot moet starten met medicatie tegen cholesterol.Hij werd gezegd dat dit nevenwerkingenkan geven.Ik weet van mijn mama dat rode rijst evengoed is.Dus ik bestelde alvast een doos.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Sedert we het product nutrisan cholesteril gebruiken is er een duidelijk positief verschil op onze cholesterol waarden, en dit is nu reeds een paar jaar dat deze gunstige resultaten zich voordoen.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben nog in een proef periode dus het is te snel om een oordeel te geven. Over een paar maanden kan ik beter reageren. Het is eigenlijk niet nodig om deze reactie langer te maken.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  gebruik dit al een vijftal jaren ... en hou sedert mijn Cholesterol op een aanvaardbaar niveau heb al andere soortgelijke capsules genomen maar altijd (moeten) terug keren naar deze
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Cholesteril is het enige gezond produkt voor mij dat mijn te hoge cholesterolwaarde kan doen afnemen. Op dokters voorschrift nam ik 2 capsules bij het avondeten maar dit werd aangepast naar 1cap. na het ontbijt en 1 bij het avondeten. Dit is voor mij de methode voor goed resultaat en blijf ik bij een natuurlijk produkt dat mijn voorkeur heeft.

Nutrisan Cholesteril kopen

Je kan Nutrisan Cholesteril van het merk Nutrisan, geproduceerd door NUTRISAN , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Cholesterol
Vitamines & Voedingssupplementen > Rode Rijst Gist
50+ > Cholesterol