€ 28,90
€ 24,57
Bespaar 15% (€ 4,33)
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Prostatidil Nieuwe Formule

Prostatidil is een voedingssupplement met een unieke formule die bijdraagt tot het behoud van de gezonde prostaatfunctie en die het behoud ondersteunt van de normale capaciteit tot het voorkomen van een ontsteking. Rijk aan antioxidanten.

Indicatie

Ondersteuning in behoud van de gezonde prostaatfunctie

Gebruik van Prostatidil Nieuwe Formule

2 tabletten per dag

Ingrediënten Prostatidil Nieuwe Formule

per dagdosis van 2 tabletten 
Actieve ingrediënten:
Magnesiumbisglycinaat 318 mg (=57.25 mg Mg) (*16,64%), Quercetine 250 mg, Curcuma longa ( kurkuma) 150 mg, OptiMSM (Methylsulfonylmethaan) 100 mg, Origanum vulgare (wilde marjolein) 100 mg,Filipendula ulmaria (moerasspirea) 100mg, Urtica diotica (grote brandnetel) 100mg, Zungiber officinale (gember) 100mg, Camellia Sinesis (theestruik) 80mg, Vitis vinifera (wijnstok) 30mg, L-Glutathion 25mg, Vitamine E 19.80 mg (*165%), Vitamine D3 6µg (*120%).

Niet-actieve ingrediënten: Vulstof: Microkristallijne cellulose. Antiklontermiddel: Magnesiumstearaat, Siliciumdioxide.
€ 28,90
€ 24,57

Laatste reviews en ervaringen met Prostatidil nieuwe formule

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Gebruik het product nog maar een maand nog te vroeg om reactie te geven !!zal bij mijn volgende bestelling wat meer kunnen vertellen voorlopig nog afwachten dus !!!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product werd mij aangeraden door mijn uroloog. En ik moet zeggen, het geeft echt wel een positief resultaat op de prostaat. De psa-waardes blijven mooi binnen de grenzen en het plassen gaat stukken vlotter. Dit is echt de moeite waard. Het vraagt enkel wat geduld. Je merkt pas resultaat na een paar weken gebruik.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Een produkt dat heel goede resultaten geeft voor een eerlijke prijs. Mijn man gebruikt dit produkt al enkele maanden en stelt hier verbetering bij vast
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ik gebruik dit voor mijn prostaat, het zorgt ervoor dat mijn prostaat niet groter wordt, en het helpt me beter dan de gewone geneesmiddelen tegen prostaat vergroting.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Neem dit product al jaren. Werd mij voorgeschreven door een specialist bij de prostaatkliniek. Na jarenlange chronische prostatitis en de bijhorende pijn nu echter verlichting van de pijn. Neem dit supplement naast de tevens voorgeschreven tamsulusine.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  heb mijn twijfels bij dit product na gebruik van twee weken zijn de resultaten niet echt goed .denk dat in deze categrie beter producten bestaan op de markt.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Ik heb het voor elkaar gekregen om de hele nacht zonder naar het toilet te gaan te blijven, ik ben blij met het resultaat omdat ik ook overdag problemen had, hier is dat nu deels opgelost moet zien in de tijd

Prostatidil Nieuwe Formule kopen

Je kan Prostatidil Nieuwe Formule van het merk Nutriphyt, geproduceerd door NUTRIPHYT , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Man > Prostaat
50+ > Prostaat