Nutrimonium Natuur 571 g

€ 55,99
€ 44,79
Bespaar 20% (€ 11,20)
Op voorraad
Promotie

-20% korting geldig t.e.m. 31/12/2016

Dit product wordt gratis geleverd!

Omschrijving van Nutrimonium Natuur

De zogenoemde welvaartsziekten waar we de laatste decennia steeds vaker mee geconfronteerd worden kunnen het gevolg zijn van slechte eetgewoonten, te weinig lichaamsbeweging en een langdurige blootstelling aan stress. Een voedingspatroon gekenmerkt door een teveel aan calorieën, verzadigde vetten, snelle suikers en/of zout gaat gepaard met een gedaalde inname van micronutriënten, zoals vitaminen en mineralen, en voedingsvezels. De stress waarmee we vaak te kampen hebben zal eveneens mee aanleiding geven tot deze nutritionele tekorten. Verschillende lichaamsfuncties moeten goed functioneren om het lichaam gezond te houden. De darm, de toegangspoort tot het lichaam, is hierbij van uitermate belang. Een evenwicht in de darmflora alsook een goed werkende darmbarrière, die ervoor zorgt dat de juiste voedingsstoffen worden opgenomen, is primordiaal voor het beschermen van ons lichaam en bij het behandelen van aandoeningen. Het aanvullen van de voeding met micronutriënten en antioxidanten is vervolgens essentieel om de nutritionele tekorten en de daarmee gepaard gaande symptomen, aandoeningen en versnelde veroudering te vermijden. Nutrimonium is een compleet voedingssupplement met pre- en probiotica, vitaminen, mineralen en antioxidanten, speciaal ontwikkeld als actieve nutritionele basisondersteuning. Nutrimonium helpt om de verschillende lichaamsfuncties te optimaliseren en de levenskwaliteit te verbeteren.

Indicatie

Gluten-vrij
Soja-vrij
Lactose-vrij

Gebruik van Nutrimonium Natuur

1 portie per dag (2 maatlepels), mengen in yoghurt, pudding, (rijst- of soja)melk, vruchtensap of andere dranken (150 ml).

Ingrediënten Nutrimonium Natuur

INGREDIENTEN PER PORTIE: %ADH
Oligofructose-verrijkte inuline 1500 mg
Lactobacillus acidophilus NCFM (9 miljard levende bacteriën) Bifidobacterium lactis Bi-07 (1 miljard levende bacteriën) L-Glutamine 1500 mg
Vitamine A 600 µg 75%
Vitamine B1 0.825 mg 75%
Vitamine B2 1.05 mg 75%
Vitamine B3 12 mg 75%
Vitamine B5 4.5 mg 75%
Vitamine B6 1.05 mg 75%
Vitamine B12 1.88 µg 75%
Vitamine C 60 mg 75%
Vitamine D 7.5 µg 150%
Vitamine E 9 mg 75%
Biotine 37.5 µg 75%
Foliumzuur 100 µg 50%
Calcium 200 mg 25%
Chroom 30 µg 75%
Jodium 112.5 µg 75%
Magnesium 93.75 mg 25%
(Magnesium bisglycinaat 937.5 mg)
Mangaan 1.50 mg 75%
Molybdeen 37.5 µg 75%
Selenium 41.25 µg 75%
Zink 7.5 mg 75%
Kurkuma-extract 30 mg (waarvan curcumine 95%) Alfaliponzuur 75 mg
Groene thee-extract 30 mg (waarvan polyfenolen 30%)

*%ADH= % Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid (E.C.)

Gemengd met: maltodextrine, vanille-aroma, siliciumdioxide, citroenzuur, kaliumchloride, aroma, xanthaan, cellulosegom, carrageen, steviolglycosiden.

Bevat cafeïne: 1,2 - 1,8 mg/portie

De verpakking van 571g bevat 56 porties

Waarschuwing

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt, niet overschrijden. Een voedingssupplement kan een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl niet vervangen. Bewaar het voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.
Nutrimonium Natuur 571 g
€ 55,99
€ 44,79

Laatste reviews en ervaringen met Nutrimonium natuur

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Super product, multivitamines die perfect op mij afgestemd lijken, ik voel me fitter en meer vitaal en krijg er meer energie van, echt een aanrader! Volgende keer ga ik de pilletjes eens nemen, nu heb ik de poedervorm.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben er pas een paar weken mee bezig dus kan er nog niet zoveel over zeggen. Dat zal pas duidelijker worden als ik weer bij mijn natuurgeneeskundige ben geweest die e.e.a. test met elektronische accupunctuur.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer goed product die zeer effectief werkt op de darmflora. Vanaf de bestelling tot levering geen enkele opmerking en trouwens gekocht aan de voordeligste prijs.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Het is een aangenaam en makkelijk bruikbaar product , het is een mengsel van zaken die ons lichaam dagdagelijks nodig heeft en niet altijd uit de voeding kan gehaald worden , ik voel me er heel goed mee .
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  ik kende het product niet, het werd door een arts voorgesteld om de darmflora te versterken. Het bevat heel veel vit, voedingsstoffen,... die je dan in 1 keer binnen hebt. Het is duur maar het gaat ook lang mee. Over de smaak zijn de meningen in huis verschillend. Persoonlijk vind ik die ok, ook te doen in wat yoghurt.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Heel goede kuur ter verbetering van de darmflora. De chronische harde stoelgang werd zachter en dit al na één week. Dit product bevat geen bewaarmiddelen of andere additieven die schadelijk kunnen zijn en dat is voor mij zeker een pluspunt. Het is wel duur in aankoop.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Nutrimonium Natuur is een bijzonder goede aanvulling op je dieet als je door bijv. voedselallergieën de benodigde mineralen en vitaminen niet op de juiste wijze kunt opnemen. Door gebruik ontstaan er zo geen tekorten. Nutrimonium Natuur is makkelijk in te nemen met wat sap of yoghurt. Nutrimonium Natuur heeft een neutrale smaak.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik Nutrimonium tijdens mijn Candida behandeling en lekkende darm. Werd mij geadviseerd door een voedingsdeskundige. Het is zeer voordelig. Nutrimonium bevat unieke ingrediënten die bedoeld zijn om te herstellen en om tekortkomingen te absorberen. Het draagt bij aan een actieve fundamentele nutritionele ondersteuning voornamelijk bij ouderen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product zou ik zeker aanraaden aan mensen die problemen hebben met de darmen. Het verstevigt de darmwand en bevat essentiële nutriënten die goed in het lichaam worden opgenomen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Nutrimonium heeft dadelijk een goede invloed op de darmflora. Wij gebruiken het zeker na een antibiotica kuur of tussendoor om de darmfunctie te ondersteunen. In deze dosis is het goedkoper dan via de individuele verpakkingen.

Nutrimonium Natuur kopen

Je kan Nutrimonium Natuur van het merk Metagenics, geproduceerd door METAGENICS BELGIUM, bestellen in België bij Farmaline via de verzameling Nutrimonium