€ 14,69
De WHO (World Health Organization) adviseert om je baby de eerste zes maanden exclusief borstvoeding te geven. Borstvoeding is de beste voeding voor uw baby aangezien deze de nodige voedingswaarden voor baby's bevat en antilichamen bevat die hun tegen ziektes beschermen. Als u een melkpoeder wilt gebruiken, gelieve de gebruiksvoorschriften nauwgezet te volgen. Een foutieve voorbereiding of incorrect gebruik kan de gezondheid van uw baby schaden. We raden u dus aan om professioneel advies te vragen bij een dokter, diëtist of apotheker vooraleer u naar een alternatieve voeding overschakelt.

Omschrijving van Nutrilon Verzadiging 2 + Pronutra

Baby heeft vaak honger… er is een oplossing!
Nutrilon Verzadiging werd speciaal ontwikkeld voor hongerige baby’s. Deze flesvoeding zorgt ervoor dat het gevoel van verzadiging langer aanhoudt. De melk is ingedikt waardoor je baby zich beter verzadigd voelt zonder dat hij extra calorieën opneemt. Het hongergevoel blijft bijgevolg langer uit. Je kunt Nutrilon Verzadiging ook gebruiken in combinatie met Nutrilon Standaard. Je baby zal rustiger zijn en beter slapen.


Wist je dat…
als je baby zijn flesje te snel uitdrinkt, zijn zuigbehoefte nog niet voldaan is en hij ontevreden is? Gebruik in dat geval een speen met een kleinere opening.

Nog niet genoeg?
Als je baby niet tevreden is met de aanbevolen hoeveelheid, vraag dan aan je arts of je hem meer mag geven. Indien de hoeveelheid volstaat en je kindje ondanks alles ontevreden is, houd je dan aan de opgegeven hoeveelheid. Zoniet verhoog je de kans dat je kindje op volwassen leeftijd overgewicht ontwikkelt.

Ingrediënten Nutrilon Verzadiging 2 + Pronutra

Bevat koemelk en lactose
Bevat soja
Vrij van gluten
Vrij van kippenei-eiwit
Geen varkensvlees
€ 14,69

Laatste reviews en ervaringen met Nutrilon Verzadiging 2 + Pronutra

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  Farmaline zorgt steed voor een hele vlotte service en een verzorgde verzending! Het product Nutrilon zijn we zeer tevreden van als melkvoeding voor ons dochtertje!

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  Mijn kind is er sinds haar geboorte zeer goed mee. In het begin had ze heel snel terug honger en sinds de 'verzadiging' kan ze een hele poos zonder opnieuw te eten.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  Het enige wat onze baby kan verzadigen... Is ook een beetje zoeter dan de overige nutrilon poeders wat het voor de baby ook wat lekkerder maakt. Zeker aan te raden voor hongerige baby's!

  Was deze beoordeling nuttig?

Nutrilon Verzadiging 2 + Pronutra kopen

Je kan Nutrilon Verzadiging 2 + Pronutra van het merk Nutrilon, geproduceerd door NUTRICIA EARLY LIFE NUTRITION , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Mama & Baby of via de volgende categorie:
Zwangerschap & Baby > Babyvoeding > 6 - 12 Maanden > Melk voor hongerige baby's