€ 15,67
Product niet verkrijgbaar
De WHO (World Health Organization) adviseert om je baby de eerste zes maanden exclusief borstvoeding te geven. Borstvoeding is de beste voeding voor uw baby aangezien deze de nodige voedingswaarden voor baby's bevat en antilichamen bevat die hun tegen ziektes beschermen. Als u een melkpoeder wilt gebruiken, gelieve de gebruiksvoorschriften nauwgezet te volgen. Een foutieve voorbereiding of incorrect gebruik kan de gezondheid van uw baby schaden. We raden u dus aan om professioneel advies te vragen bij een dokter, diëtist of apotheker vooraleer u naar een alternatieve voeding overschakelt.
Nutrilon 1 Standaard Eazypack 800 g
€ 15,67
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Nutrilon 1 Standaard Eazypack

Schrijf een review
 • fullfullfullfullfull
  5/5
  Beoordeeld door
   

  nutrilon melkpoeder is een goed product, deze is namelijk goedkoper dan bij de buurt apotheker dus zeker een aanrader voor alle mensen met baby'tjes..

  Was deze beoordeling nuttig?
 • fullfullfullfullfull
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   

  Het is een zeer goed product op de hoogte van wat ik verwachtte. Het is niet te duur in vergelijking met de apotheek van mijn hoek, maar het kan nog steeds goedkoper, zoals in luxemburg. De verpakking is conform de foto en het geheel is zeer goed verpakt.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • fullfullfullfullfull
  5/5
  Beoordeeld door
   

  Deze melkpoeder viel direct in de smaak bij ons babytje, we hebben nooit moeten overschakelen van melk. De website werkt goed en vlot en de levering was snel.

  Was deze beoordeling nuttig?

Nutrilon 1 Standaard Eazypack kopen

Je kan Nutrilon 1 Standaard Eazypack van het merk Nutricia, geproduceerd door NUTRICIA EARLY LIFE NUTRITION , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Zwangerschap & Baby > Babyvoeding > 0 - 6 maanden > Standaardmelk