€ 15,67
De WHO (World Health Organization) adviseert om je baby de eerste zes maanden exclusief borstvoeding te geven. Borstvoeding is de beste voeding voor uw baby aangezien deze de nodige voedingswaarden voor baby's bevat en antilichamen bevat die hun tegen ziektes beschermen. Als u een melkpoeder wilt gebruiken, gelieve de gebruiksvoorschriften nauwgezet te volgen. Een foutieve voorbereiding of incorrect gebruik kan de gezondheid van uw baby schaden. We raden u dus aan om professioneel advies te vragen bij een dokter, diëtist of apotheker vooraleer u naar een alternatieve voeding overschakelt.
Nutrilon 1 Standaard Eazypack 800 g
Nutrilon 1 Standaard Eazypack 800 g
€ 15,67

Laatste reviews en ervaringen met Nutrilon 1 standaard eazypack

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  nutrilon melkpoeder is een goed product, deze is namelijk goedkoper dan bij de buurt apotheker dus zeker een aanrader voor alle mensen met baby'tjes..
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Het is een zeer goed product op de hoogte van wat ik verwachtte. Het is niet te duur in vergelijking met de apotheek van mijn hoek, maar het kan nog steeds goedkoper, zoals in luxemburg. De verpakking is conform de foto en het geheel is zeer goed verpakt.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze melkpoeder viel direct in de smaak bij ons babytje, we hebben nooit moeten overschakelen van melk. De website werkt goed en vlot en de levering was snel.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  My daughter eat this nutrilon from birth, she grows good with this food.but I wish that ingredients were more natural, without palm oil and other extra not natural ingredients
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Prima product, handig verpakt en de beste flesvoeding voor mijn baby. Farmaline biedt dit product aan aan een meer voordelige prijs in vergelijking met andere verkopers.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Onze dochter gebruikt deze voeding sinds de bevalling. Ze drinkt goed en verdraagt de melk goed, dus geen reacties hierop. Deze verpakkingen zijn in de apotheek ook te koop maar op sommige plaatsen heel schaars. Zeker een aanrader voor iemand die twijfelt om een bepaalde soort poeder te gebruiken.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Nutrilon 1 bijna niet beschikbaar in winkels. Gemakkelijk te bestellen en snel geleverd., voldoende aanwezig dus de mogelijkheid om meer dan 1 doos tegelijk te bestellen.

Nutrilon 1 Standaard Eazypack kopen

Je kan Nutrilon 1 Standaard Eazypack van het merk Nutricia, geproduceerd door NUTRICIA EARLY LIFE NUTRITION , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Zwangerschap & Baby > Babyvoeding > 0 - 6 maanden > Standaardmelk