€ 21,68
De WHO (World Health Organization) adviseert om je baby de eerste zes maanden exclusief borstvoeding te geven. Borstvoeding is de beste voeding voor uw baby aangezien deze de nodige voedingswaarden voor baby's bevat en antilichamen bevat die hun tegen ziektes beschermen. Als u een melkpoeder wilt gebruiken, gelieve de gebruiksvoorschriften nauwgezet te volgen. Een foutieve voorbereiding of incorrect gebruik kan de gezondheid van uw baby schaden. We raden u dus aan om professioneel advies te vragen bij een dokter, diëtist of apotheker vooraleer u naar een alternatieve voeding overschakelt.

Omschrijving van Nutrilon Omneo 1

Nutrilon Omneo 1 is een dieetvoeding voor medisch gebruik voor de behandeling van verteringsproblemen  (constipatie, harde stoelgang, krampjes) en is geschikt voor zuigelingen van 0 tot 6 maanden.

Nutrilon Omneo 1 is niet geschikt voor zuigelingen die een allergie ontwikkeld hebben.

Nutrilon Omneo 1 bevat "Immunofortis", een unieke mix van prebiotische vezels die zorgt voor een optimale darmflora en zo de weerstand versterkt van de zuigeling. Daarnaast bevat Nutrilon Omneo 1 ook essentiële vitaminen, mineralen en Omega 3en 6.

Indicatie

Om kleine verteringsongmakken te voorkomen. Vanaf de geboorte.

Waarschuwing

De veiligheidslabels worden in ons magazijn voorzien om te voorkomen dat de zegel van dit product breekt tijdens het vervoer, d.w.z. deze dozen werden niet geopend in het magazijn, er werd enkel een veiligheidszegel aangebracht op de plaats van het origineel zegel. 

€ 21,68

Laatste reviews en ervaringen met Nutrilon Omneo 1

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  Het beste voor mijn kleine lieveling

  Zeer goed product voor mijn baby die geen koemelkeiwit kon verdragen! Ik ben geweldig Gelukkig!

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Goed product voor mijn baby, snelle levering!

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  1 van 2 klanten vonden de beoordeling nuttig.

  Goede kwaliteit

  Dit product is ons toegewezen door de Vroedvrouw omdat het wordt aanbevolen bij baby’s met een vorm van reflux! Ondertussen zijn we nutrilon omneo 1 al enkele maanden aan het gebruiken, en merken we dat onze baby hier mooi aan aangepast is. Weinig tot geen krampjes meer. Zeker een aanrader!

  Was deze beoordeling nuttig?

Nutrilon Omneo 1 kopen

Je kan Nutrilon Omneo 1 van het merk Nutrilon , geproduceerd door NUTRICIA EARLY LIFE NUTRITION , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Mama & Baby of via de volgende categorie:
Zwangerschap & Baby > Babyvoeding > 0 - 6 maanden
Zwangerschap & Baby > Babyvoeding > 0 - 6 maanden > Melk bij moeilijke vertering