€ 21,18
De WHO (World Health Organization) adviseert om je baby de eerste zes maanden exclusief borstvoeding te geven. Borstvoeding is de beste voeding voor uw baby aangezien deze de nodige voedingswaarden voor baby's bevat en antilichamen bevat die hun tegen ziektes beschermen. Als u een melkpoeder wilt gebruiken, gelieve de gebruiksvoorschriften nauwgezet te volgen. Een foutieve voorbereiding of incorrect gebruik kan de gezondheid van uw baby schaden. We raden u dus aan om professioneel advies te vragen bij een dokter, diëtist of apotheker vooraleer u naar een alternatieve voeding overschakelt.

Omschrijving van Nutrilon Omneo 1

Nutrilon Omneo 1 is een dieetvoeding voor medisch gebruik voor de behandeling van verteringsproblemen  (constipatie, harde stoelgang, krampjes) en is geschikt voor zuigelingen van 0 tot 6 maanden.

Nutrilon Omneo 1 is niet geschikt voor zuigelingen die een allergie ontwikkeld hebben.

Nutrilon Omneo 1 bevat "Immunofortis", een unieke mix van prebiotische vezels die zorgt voor een optimale darmflora en zo de weerstand versterkt van de zuigeling. Daarnaast bevat Nutrilon Omneo 1 ook essentiële vitaminen, mineralen en Omega 3en 6.

Nutrilon Omneo 1 800 g poeder
€ 21,18

Laatste reviews en ervaringen met Nutrilon omneo 1

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Heel tevreden over dit product. Geprobeerd om aanraden van de kinderarts. Dit werkt echt tegen krampjes. Bij reflux dik ik dit nog extra in met nutriton.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  jammer genoeg stond dit beschikbaar maar bij afsluiten bestelling melding dat dit niet meer voorradig was. anders zeer tevreden van levering en aanbod
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Promesse tenue... Les coliques sont moins présentes... Attention, quand il refroidit, le lait épaissit beaucoup... L'emballage est pratique. Il s'ouvre et se refermé facilement tout en conservant le lait dans des conditions optimales
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ons zoontje had vlak na geboorte moeilijkheden met zijn stoelgang op gang te trekken, daarom zijn we op aanraden van de vroedvrouw overgestapt naar Nutrilon Omneo, na een goede 24 uur was het resultaat al zichtbaar, sindsdien blijven we dan ook Nutrilon Omneo geven omdat dit toch echt wel helpt. Wel opletten: de stoelgang kleurt groen en dat is perfect normaal!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Heel tevreden bij overschakeling van borstvoeding naar dit product. Ook naar service toe zeer tevreden : tijdig geleverd, correcte prijs voor kwaliteitsproduct.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  De krampjes zijn intussen al veel verminderd sedert we overschakelden naar deze melk. Wel nog altijd problemen met de stoelgang,dus deze melk is volgens mij nog niet 100%.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  super babymelk. enkel de levering is altijd te laat.maar anders goede melk voor babys met krampjes. hij gaat nu wel andere babymelk krijgen daar hij deze te veel teruggeeft.waarschijnlijk is deze te dun voor hem .
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  De nutrilon omneo heeft bij onze tweeling goed geholpen om de krampen te verminderen. Ze zijn nog niet verdwenen, maar het is toch minder pijnlijk. Daarnaast is de iets dikkere structuur van de melk ook beter voor hun verborgen reflux.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Ik kocht deze poedermelk op aanraden van mijn vroedvrouw omdat mijn pasgeborene in zijn eerste weken.niet wilde aankomen. Moedermelk alleen was niet voldoende. Merk dat mijn zoontje er geen buikklachten van krijgt. Alleen spijtig dat prijs duurder is.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  mijn zoontje gaf met de melk die we in het ziekenhuis aangeboden kregen enorm veel terug. daarom zijn we hierbij overgestapt op nutrilon omneo omdat deze pap dikker is waardoor er minder wordt terug gegeven
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn zoontje heeft veel last van krampjes en is zeer goed met deze voeding . Ik ben er zeer tevreden mee! Is lichtverteerbare dieetvoeding ! Ik blijf bij omneo
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  overzichtelijke website goed ingepakt voor levering snelle levering goede klanten service heel tevreden!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Via deze website kunnen we onze poedermelk een stuk goedkoper aankopen dan bij de apotheek. We zijn zeer tevreden over de service en de snelle leveringen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Soms moeilijk leverbaar maar bij farmaline geen probleem! Correcte en vriendelijke afhandeling tot levering aan de deur! Een tevreden klant, ik blijf hier bestellen!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Het is de moeite om via farmaline je bestelling te bestellen. Ze zijn goed op tijd, het is goedkoper . Nutrilion omneo 1 is ideaal voor baby's het hetlpt tegen krampen de baby slaapt er goed van en ze is snel voldaan.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product werd aanbevolen door Kind en Gezin. Tot op heden ben ik hier heel tevreden over. Ik hoop dat de volgende poeders ook geen problemen opleveren.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Onze baby heeft een gezonde maar grote eetlust, hiermee is hij iets meer gevuld. Toch blijft hij nog steeds gulzig drinken waardoor hij nog vaak last heeft van krampen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Goede voeding voor baby's met krampjes. Enkel de oplosbaarheid mocht beter. Onze baby drinkt deze voeding reeds sinds enkele weken oud te zijn wegens veel last van krampjes.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Goede babyvoeding, niks op aan te merken, doet wat het pretendeert te doen. Wel opletten voor baby's met krampen en reflux, voor hen is een anti-refluxvoeding een beter optie volgens onze ervaring.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  mijn oudest dochter dronk deze mijn toens ze was 2 maanden. Het is echt goede milk voor kleine baby wie heeft buik krampen. in de nacht slaapt ze goed.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  veel minder last van krampjes . Betere stoelgang
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Vrij dikke melk waar de baby niet van terug geeft en makkelijker stoelgang maakt. Een groot verschil van smaak met Nan melk, en dus ook geen goed idee om van Nan naar Nutrilon over te schakelen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Super goede voeding voor kindjes met darmklachten en reflux. Wel zeer lichte voeding dus kan niet verzadigen. Gemakkelijke dozen met handig klepje voor voeding af te strijken.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze melk werd ons aangeraden voor na de borstvoeding. Het is een lichte melk die gemakkelijk verteerbaar is en ideaal voor tijdens het afbouwen van borstvoeding en erna
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Hielp veel meer dan de pepti-variant bij mijn dochter. De krampjes en constipatie zijn voltooid verleden tijd. Een echte aanrader als je kindje veel last heeft van zijn/haar buikje
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ik ben heel tevreden met de nutrilon omneo 1. De grote verpakking is erg gebruiksvriendelijk! Het poeder lost gemakkelijk op en ons kindje drinkt zijn flesje erg tevreden leeg!

Nutrilon Omneo 1 kopen

Je kan Nutrilon Omneo 1 van het merk Nutrilon, geproduceerd door NUTRICIA EARLY LIFE NUTRITION , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Mama & Baby of via de volgende categorie:
Zwangerschap & Baby > Babyvoeding > 0 - 6 maanden > Melk bij moeilijke vertering