€ 21,18
De WHO (World Health Organization) adviseert om je baby de eerste zes maanden exclusief borstvoeding te geven. Borstvoeding is de beste voeding voor uw baby aangezien deze de nodige voedingswaarden voor baby's bevat en antilichamen bevat die hun tegen ziektes beschermen. Als u een melkpoeder wilt gebruiken, gelieve de gebruiksvoorschriften nauwgezet te volgen. Een foutieve voorbereiding of incorrect gebruik kan de gezondheid van uw baby schaden. We raden u dus aan om professioneel advies te vragen bij een dokter, diëtist of apotheker vooraleer u naar een alternatieve voeding overschakelt.

Omschrijving van Nutrilon Omneo 1

Nutrilon Omneo 1 is een dieetvoeding voor medisch gebruik voor de behandeling van verteringsproblemen  (constipatie, harde stoelgang, krampjes) en is geschikt voor zuigelingen van 0 tot 6 maanden.

Nutrilon Omneo 1 is niet geschikt voor zuigelingen die een allergie ontwikkeld hebben.

Nutrilon Omneo 1 bevat "Immunofortis", een unieke mix van prebiotische vezels die zorgt voor een optimale darmflora en zo de weerstand versterkt van de zuigeling. Daarnaast bevat Nutrilon Omneo 1 ook essentiële vitaminen, mineralen en Omega 3en 6.

€ 21,18

Laatste reviews en ervaringen met Nutrilon Omneo 1

Schrijf een review
 • fullfullfullfullfull
  5/5
  Beoordeeld door
   

  De baby is er heel goed mee. Na 2 maanden borstvoeding is de overgang naar flesvoeding heel vlot verlopen. Staat nu volledig op flessen en heeft nergens problemen mee.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • fullfullfullfullfull
  5/5
  Beoordeeld door
   

  Heel tevreden over dit product. Geprobeerd om aanraden van de kinderarts. Dit werkt echt tegen krampjes. Bij reflux dik ik dit nog extra in met nutriton.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • fullfullfullnonenone
  3/5
  Beoordeeld door
   

  jammer genoeg stond dit beschikbaar maar bij afsluiten bestelling melding dat dit niet meer voorradig was. anders zeer tevreden van levering en aanbod

  Was deze beoordeling nuttig?

Nutrilon Omneo 1 kopen

Je kan Nutrilon Omneo 1 van het merk Nutrilon, geproduceerd door NUTRICIA EARLY LIFE NUTRITION , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Mama & Baby of via de volgende categorie:
Zwangerschap & Baby > Babyvoeding > 0 - 6 maanden > Melk bij moeilijke vertering