€ 20,42
De WHO (World Health Organization) adviseert om je baby de eerste zes maanden exclusief borstvoeding te geven. Borstvoeding is de beste voeding voor uw baby aangezien deze de nodige voedingswaarden voor baby's bevat en antilichamen bevat die hun tegen ziektes beschermen. Als u een melkpoeder wilt gebruiken, gelieve de gebruiksvoorschriften nauwgezet te volgen. Een foutieve voorbereiding of incorrect gebruik kan de gezondheid van uw baby schaden. We raden u dus aan om professioneel advies te vragen bij een dokter, diëtist of apotheker vooraleer u naar een alternatieve voeding overschakelt.

Omschrijving van Nutrilon Lactosevrij

Krampen, kolieken en winderigheid worden vaak veroorzaakt door lactose-intolerantie. Deze verteringsongemakken zijn het gevolg van de onrijpheid van het verteringsstelsel van uw baby. Nutrilon Lactosevrij is geschikt voor lactose-intolerantie, ook in geval van diarree. Nutrilon Lactosevrij bevat daarenboven ook LCP's (omega 3 en 6) en nucleotiden die een rol spelen bij de ontwikkeling van het immuunsysteem. LCP's en nucleotiden zijn ook in moedermelk aanwezig.

Indicatie

• Kolieken
• Winderigheid
• Post gastro-enteritis

Waarschuwing

De WHO (World Health Organization) adviseert om je baby de eerste zes maanden exclusief borstvoeding te geven. Nestlé staat hier volledig achter en ondersteunt ook het advies om na zes maanden door te gaan met borstvoeding, naast de introductie van andere voeding volgens advies van de kinderarts.
 
€ 20,42

Laatste reviews en ervaringen met Nutrilon lactosevrij

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn kleuter met lactose intolerantie heeft geen klachten meer van diarree of krampen. Voor ons dus een goed alternatief voor de klassieke melkvoeding!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Prima melkpoeder voor kindjes met lactose problemen. Lost goed op en wordt goed verdragen. Snelle levering en goede communicatie zoals steeds met Farmaline!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Prima dienstverlening met prima chatfunctie voor al uw vragen! Goede pap voor kinderen met een mogelijke lactose intolerantie. Goedkoopste van de markt!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Met een dochter die lactoseintolerant is, is dit de perfecte oplossing. Bij de apotheek moet het ook steeds besteld worden dus perfect dat ik het nu zelf kan bestellen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Goed voorgelicht door de medewerkster, samen naar het juiste product gezocht voor onze zoon. Nog de nodige advies ingewonnen bij de apotheker, en onze zoon heeft geen allergische reactie ondervonden.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  zeer goed product niets te zeggen wanneer uw baby lactose-intolerante ontlasting is hebben meer diarree veranderd toen ze het had sinds de geboorte
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  deze melk heeft mijn kleine loulou volledig veranderd het verteert veel meer deze melk, het heeft geen puistjes meer op zijn gezicht, geen braken meer en natuurlijk geen gas meer. zeer tevreden!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Van andere pap gaf onze dochter steeds grote hoeveelheden terug, ze had veel last van krampen en had telkens last van platte pampers. Eens we enkele dagen lactosevrij gaven (na eerst 5 andere soorten geprobeerd te hebben) werd het teruggeven al minder en de pampers harder en niet meer zo regelmatig als 2 per voeding. Ook de krampen waren zogoed als weg. Voor haar was dit ideaal.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Nutrilon lactose free powder is the only milk powder for the kind with lactose intolerant on the market. The down part of it that is not available easily in the farmacy but only delivered on order.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Lactosevrije nootrilon zuigelingenvoeding is echt ideaal voor baby's met spijsverteringsproblemen. Ik vind dit product erg leuk omdat het praktisch is op reis.

Nutrilon Lactosevrij kopen

Je kan Nutrilon Lactosevrij van het merk Nutrilon, geproduceerd door NUTRICIA EARLY LIFE NUTRITION , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Mama & Baby of via de volgende categorie:
Zwangerschap & Baby > Babyvoeding > 0 - 6 maanden > Melk bij moeilijke vertering