€ 20,42
De WHO (World Health Organization) adviseert om je baby de eerste zes maanden exclusief borstvoeding te geven. Borstvoeding is de beste voeding voor uw baby aangezien deze de nodige voedingswaarden voor baby's bevat en antilichamen bevat die hun tegen ziektes beschermen. Als u een melkpoeder wilt gebruiken, gelieve de gebruiksvoorschriften nauwgezet te volgen. Een foutieve voorbereiding of incorrect gebruik kan de gezondheid van uw baby schaden. We raden u dus aan om professioneel advies te vragen bij een dokter, diëtist of apotheker vooraleer u naar een alternatieve voeding overschakelt.

Omschrijving van Nutrilon Lactosevrij

Krampen, kolieken en winderigheid worden vaak veroorzaakt door lactose-intolerantie. Deze verteringsongemakken zijn het gevolg van de onrijpheid van het verteringsstelsel van uw baby. Nutrilon Lactosevrij is geschikt voor lactose-intolerantie, ook in geval van diarree. Nutrilon Lactosevrij bevat daarenboven ook LCP's (omega 3 en 6) en nucleotiden die een rol spelen bij de ontwikkeling van het immuunsysteem. LCP's en nucleotiden zijn ook in moedermelk aanwezig.

Indicatie

• Kolieken
• Winderigheid
• Post gastro-enteritis

Waarschuwing

De WHO (World Health Organization) adviseert om je baby de eerste zes maanden exclusief borstvoeding te geven. Nestlé staat hier volledig achter en ondersteunt ook het advies om na zes maanden door te gaan met borstvoeding, naast de introductie van andere voeding volgens advies van de kinderarts.
 
€ 20,42

Laatste reviews en ervaringen met Nutrilon Lactosevrij

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  happy

  Deze melkformule voor flesjes is volledig zonder lactose. In zeer handige hersluitbare verpakking met afstrijksysteem voor schepje zo heb je geen gesukkel. Poeder lost zeer goed op waardoor er geen klonters ontstaan. Er blijven dus ook geen resten tegen de wand van flesje hangen tov andere formules. Een heel goed product alle problemen veroorzaakt door lactose ervoor opgelost. Enig minpuntje soms tijdelijk uit stock dus bestel tijdig en voldoende

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  Mijn kleuter met lactose intolerantie heeft geen klachten meer van diarree of krampen. Voor ons dus een goed alternatief voor de klassieke melkvoeding!

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  Prima melkpoeder voor kindjes met lactose problemen. Lost goed op en wordt goed verdragen. Snelle levering en goede communicatie zoals steeds met Farmaline!

  Was deze beoordeling nuttig?

Nutrilon Lactosevrij kopen

Je kan Nutrilon Lactosevrij van het merk Nutrilon, geproduceerd door NUTRICIA EARLY LIFE NUTRITION , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Mama & Baby of via de volgende categorie:
Zwangerschap & Baby > Babyvoeding > 0 - 6 maanden > Melk bij moeilijke vertering